šangaj Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Пошто мислим да има нешто и код каленић пијаце?то не знам, шта се ту налази? Mислим да има нешто у Кичевкој улици... али кажем да мислим.... mocart стварно нисам знао да тамо имају место за молитву, или како се то већ зове ...Vjerovatno ona jedina džamija od stotina koje su nekada bile u prelijepom Biogradu Нису стотину него 273... али то је друга прича... коју ми не можемо да променимо. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Пошто мислим да има нешто и код каленић пијаце?то не знам, шта се ту налази? Mислим да има нешто у Кичевкој улици... али кажем да мислим.... zru стварно нисам знао да тамо имају место за молитву, или како се то већ зове ...Vjerovatno ona jedina džamija od stotina koje su nekada bile u prelijepom Biograduне, та џамија (знам како се зову ваше цркве) се налази у делу града који се зове Дорћол, а брат прича о територији општине Врачар, недалеко од храма светог Саве ...него, како се зову места молитве, по кућама? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 kod nas je mahrama dio islamskih propisa strogo naređenih svakoj punodobnoj muslimanki која је поента строгих наређења такве врсте?зар није слободан човек веровати или практиковати? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Mislim da su ti STROGI propisi,koji MORAJU da se izvrše ,doneseni jedino zbog odsustva ljubavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Stim da i ja imam pitanja za vas a to je da li ima veze kršćanstvo(bilo koji pravac kršćanstvu)sa patnjama koja trpe muslimani u Iraku , Afganistanu, Filipinima,kašmiru, i u mnogim drugim mjestima gdje su muslimani poniženi)и ти и ми знамо да ту пара и нафта врти причу, а не некакви хришћански ратови против Ислама и муслимана.зашто Ислам и муслимани инсистирају да је реч Алах, искључиво резервисана за њих, а не може ни једна друга религија да је употреби, чак и кованици која не угрожава значење саме речи? одакле тај страх и насиље иза тога, пошто су муслимани у Малезији позвани да скрнаве хришћанске цркве а верници хришћанске вероисповести да живе у страху од својих сународника? да не помињем однос шеријата у тој земљи према другом не-муслиманском живљу као према друго-резредним грађанима. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Mislim da su ti STROGI propisi,koji MORAJU da se izvrše ,doneseni jedino zbog odsustva ljubaviне знам, па сам питао Ениза, не знам за тумачења Курана, мада сам га читао. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Пошто мислим да има нешто и код каленић пијаце?то не знам, шта се ту налази? http://twitter.com/medzlisbg Овде пише да је у Кичевској 13а Меџлис Исламске заједнице Београд 0409_feel http://www.ekapija.com/website/sr/company/preview.php?id=109106 А на овом другом је Исламска заједница Србије, Господар Јевремова 11 то јест Бајракли цамија. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука