Zayron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Докле мислиш да спамујеш ову тему? Шта сад, треба да објашњавам да уопште нисам ни мислио ни рекао то што си ти прогласио "урнебесним бесмислом"? Али стварно, докле више? Хајде смири се, престани са спамовањем, пусти ако неко хоће да напише нешто о овој теми. Gdje sam ja napisao da si ti to rekao, to si ti sam donio tu na temu odnekle iz teme o Jogi da li je hrišćanska ili nehrišćanska a meni podmećeš da ja nešto tu spamujem, ahahahaha. Otkud ja to nisam napisao ništa što je u vezi s temom? Na temi se pisalo sasvim normalno sve dok nisi došao ti i počeo sa ličnim invektivama na mene i na Cloudkinga, tako je to bilo, nije ti bila više bitna tema ali temom smo postali MI dvojica i svi tvoji postovi se sveli na to ko smo to mi dva, odakle smo i šta tu radimo ja katolik i neki ateista! Tako je to bilo, šta drugo imam nego branit se od načina kojim ne respektuješ pravila foruma i od teme praviš teren za svoje lične napade, o tom se radi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Чињеница је да је Ватикан жељан власти у сваком смислу. То са Црквом нема ништа у суштинском смислу. У том смислу, - ако имате смисла веровати - православна вера је највећи непријатељ Ватикана и самог света. Ja ne razumijem gdje ti vidiš neku konfrontaciju, stalno forsiraš neke rivalitete Zapad - Istok, papa - pravoslavlje i ne znam šta dalje sve a stvarnost te demantuje na svakom koraku. No ako ti se tako svidja gledat na stvari, onda gledaj, protiv guštu žadný dišputat. Oko kakve vlasti bi se imao papa koji ima za sobom preko milijardu vjernika čupat s nekim i šta bi mu ta vlast kao donijela? Nečeg što on nema a nužno i prijeko bi mu to bilo potrebno? Ja vidim prije to obrnuto, da bi prije svako drugi poželio imati takvu vlast koju papa ima, neko ko sjedi u ferariju bi imao zavidjet nekom u golfu ili škodi valjda? Papa Franjo i Patrijarh Vartolomej potpisali ekumensku deklaraciju Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука