cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Ne mogu zamisliti, da neko postane pravoslavan, citajuci Zizjulasa, Jajarisa i ostali ekumenisticki dzet set. Не могу замислити да православац буде члан фашистичког покрета и њихов кандидат на изборима у Баварској... Aj prvo definisite sta je faizam. Moja definicija fasizma je sledeca:fasista je svako onaj ko ne prihvata da ga Civutin jase. А остали могу? ф : фукара а: агресор ш : шовиниста и : идолопоклоник с : силоватељ т : тиранин а : а не прихвата да га Чивутин јаше... Tebe kao da su Mirko i Slavko drzali politicki kurs. Sve ovo sto si rekao vazi za komuniste i za nazovi demokrate. Ovo se zove politicka indokrinacija. Evo ja sam fasista i nikog nisam silovao, nisam fukara, osim za ove iz ekumenistickog rotari kluba "verujem", nisam sovinista, nisam agresor, nisam tiranin i ne prihvatam da me Civutin jase. Sta vise, ja sam vrlo njezan, romantican, sirokih gledanja, kosmopolita i tako dalje. San snova za svaku babu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 A ja sam zensko i nisam "rekao" no "rekla"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 al si me nasmijao jarane,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 A ja sam zensko i nisam "rekao" no "rekla"... Da me vidis, koliko sam lijep, postala bi i ti fasista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Oce, citao sam neke stvari od njega i nista mi nije jasno. Neke stvari su mi bile nejasne, na neke sam se najezio. Uglavnom, sve ono sto pise se moze tumaciti na sto nacina. Kada covjek cita svete oce, onda je sve nekako jasno a ako i nije jasno, nemate osjecaj da je neka jeres u pitanju. Kod mitropolita Zizjulasa ima mnogo stvari, koje se granice sa jeresi. jel moglo konkretnije "neke stvari" koje?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 A ja sam zensko i nisam "rekao" no "rekla"... Da me vidis, koliko sam lijep, postala bi i ti fasista. a jel? a š'o? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Oce, citao sam neke stvari od njega i nista mi nije jasno. Neke stvari su mi bile nejasne, na neke sam se najezio. Uglavnom, sve ono sto pise se moze tumaciti na sto nacina. Kada covjek cita svete oce, onda je sve nekako jasno a ako i nije jasno, nemate osjecaj da je neka jeres u pitanju. Kod mitropolita Zizjulasa ima mnogo stvari, koje se granice sa jeresi. jel moglo konkretnije "neke stvari" koje?? Ajde inspektore, mislis ti da ja spajherujem gluposti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ja iskreno verujem da si čitao ali bih stvarno da čujem....šta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ja iskreno verujem da si čitao ali bih stvarno da čujem....šta takodje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Mislite li vi da je Zizjulas veci teolog i duhovnik od ave Justina? Добро питање брате Вукмане. По писању већине чини се да је одговор унапред познат. А та већина су већином млади или тек свршени богослови (неки још увек студирају) који су хтели то или не догматику учили из књига митрополита Јована. Увукао им се под кожу. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 jedini ko mi se uvuko pod kožu je Hristos... a ne tvoje projekcije... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Фашиста...хришћанин... Јој мајко моја, кад се сад нисам шлогиро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Фашиста...хришћанин... Јој мајко моја, кад се сад нисам шлогиро. Kad moze hriscanin demokrata, komunista, mason, sto ne moze hriscanin nacional socijalista? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Видим ја да бирачко тело Баварске има јак желудац! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука