Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 То многи говоре. Исто тако многи који раде говоре да им није ништа, и стварно им није ништа..... "многи говоре" није мерка за инстинитост неке тврдње.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Ono kad laici govore o borilackim vestinama ... samo nastavite , uzivam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Ne secam se. ko si ti uopste ? Eto kad dodjem u Srbiju slobodan si da me posetis , da vidimo tvoje vaskolike vestine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Verujes li jos u nindje ? Evo nesto samo za tebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Ken se sprda sa svima redom i zato ga volim . Sto se tice dokazane autenticnosti hacumijeve vestine ona ide u proslost od prilike nekih 30 tak godina , neku vise ili manje . Ne postoji ni jedan dokaz da je ta vestina postojala pre Hacumija . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Takamcu ga jeste ucio ali kung fu , ne nindjucu . Meni je facicnantno kako ljudi gutaju sve sto im se servira sa istoka pa veruju u nindje , samuraje ,kineske heroje koji pobedjuju stotine neprijatelja , apsolutno sve sto se ponudi proazi bez ikakve provere . Naravno u robin huda ili kralja ratura ne veruju a ima taman toliko dokaza koliko i za te istocne heroje Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Naravno da rasprava nema smisla jer ti nisi spreman da upotrebis ono u sta se vi ateisti zaklinjete , logiku i naucni pristup . Nemoj meni da verujes , uradi istrazivanje sam ,pokusaj da dokazes sebi da hacumi radi nindjucu ,dokazi bez ikakve sumnje da je takamacu znao ista o nindjama . Istina , ne znam sta hacumi tvrdi sada ,znam sta je tvrdio pre 2o i kusur godina a nisam pratio njegov rad od tada .Sto se istorije japana tice ja je znam odlicno i nisam je ucio iy hacumijevih knjiga i slicnih propagandnih pamfleta . Za pocetak procitaj ovo http://prekrasnoprolece.wordpress.com/2012/12/25/duh-budoa/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Помозбожница Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Јога (инд. уoga), хиндуска философија је један од шест индијских система чији је тобожњи писац Патанџам. Верује се у постојање једног прадуха, тј. божанстава, и тежи се за сједињењем уздржљивости у свим врстама чулних уживања. Ова философија је основица будизма.Јогини (инд. уogi) су присталице религиозно-философског учења јога, аскета, испосника, човека који усредсређењем воље може да развије у себи надприродну снагу. Јогини могу да произведу укоченост тела, задржавање дисања, те да буду живи закопани, па потом након три или више година, опет оживе. То се постиже интелектуалним усредсређењем (концентрацијом) и моралном снагом. Даље на :http://pravoslavnohriscanstvo.com/novosti.php#joga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Takamcu ga jeste ucio ali kung fu , ne nindjucu . Meni je facicnantno kako ljudi gutaju sve sto im se servira sa istoka pa veruju u nindje , samuraje ,kineske heroje koji pobedjuju stotine neprijatelja , apsolutno sve sto se ponudi proazi bez ikakve provere . Naravno u robin huda ili kralja ratura ne veruju a ima taman toliko dokaza koliko i za te istocne heroje jki su bili smuraji a i nindze ali su price o njima prenaduvene.. ti si upucen u temu znsh mongolsko jaapanski rat kad su samuraaji zbrisali da se mole bogovimaa... koliko su se poplasili oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Ko je onda poklao onolike Mongole na plažama Japana, čim su se iskrcali? Ma japnski samuraji su superiorni. Oni katanom zamahnu brod puca na pola. Tako su i dobili mongolski rat.. aa ne tako sto su imali srecu nebesku da oluje uniste vecinu mongolske flote... :P Jel znash da bi evropski srenjovekovni vites urnisao samuraja? Da je evropski chaimail bio oklop koji samuraj nikad ne bi mogao da presece katonom, a da aje svaki evropski mac mogao da razbuca japanski oklop... zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Jel znash da bi evropski srenjovekovni vites urnisao samuraja? Da je evropski chaimail bio oklop koji samuraj nikad ne bi mogao da presece katonom, a da aje svaki evropski mac mogao da razbuca japanski oklop... Ovo nije tačno, gledao sam par snimaka gde se od mnogih stvari long sword evropski odbija kao u kamen da si udario, dok katana seče kao da tu nema ništa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 NPR: https://www.youtube.com/watch?v=EDkoj932YFo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Ovo nije tačno, gledao sam par snimaka gde se od mnogih stvari long sword evropski odbija kao u kamen da si udario, dok katana seče kao da tu nema ništa. Long sword nije maac koji sece. To je maac koji lomi kosti. Dakle on te lupi o stit, i silina i tezina udarca ti polomi kosti, rebra, urnise ti organe. Katana sa druge strne ne moze da presece cain mail... O punom viteskom oklopu da ne govorim.. japanci su imali drvene oklope, pa ti vidi... zanimljiv klip zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoran.k. Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Јога, чакре, медитација, акупунктура, намештања атласа и разна намештања енергије и слично је окултизам, односно призивања демона. Ево искуства једног човека који је имао проблема да се ишчупа из свега тога и прича какве је све муке имао и шта му се све дешавало: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 djavo mnogo toga daje da bi se dokopao duse covjeka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука