Arsenija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Без педерског „брака“, двоје хомосексуалаца таква права и такве обавезе немају. Првенство посете у болници, брига у случају болести, појам заједнички стечене имовине итд. Зашто су се код нас хришћани који се венчавају у цркви, након тога венчавали и у општини? Или, како ја кажем, склопили уговор пред два сведока? Баш због таквих ствари. To mi uopste nije palo na pamet.Peder sponzorusa. Znaci,kod nas moze vencanje u crkvi,bez vencanja u opstini ? To bi bilo tzv. tajno vencanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 ne kapiram opsednutost gejevima od strane verujuce populacije. Zasto bi vas zanimalo njihovo seksualno opredeljenje i njihova gresnost koja iz toga proizilazi? OK, grese ljudi svesno dakle nece otici u raj- njihov problem. Sto se to vas tice? Zar vi ne treba da radite na sopstvenom spasenju? Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Sad su i zvanično pederska država доста су се крили. Честитам на храбрости.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Sto su sad indijanci kreteni? Ћириличар, Deja Vu, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Севастократор Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Кретене који су измислили интернет и јефтину технологију помоћу које свако може да на интернет постави слику и назове их кретенима. cloudking and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Indijanci kreteni? valjda ih je poveo sa sobom. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 ne kapiram opsednutost gejevima od strane verujuce populacije. Zasto bi vas zanimalo njihovo seksualno opredeljenje i njihova gresnost koja iz toga proizilazi? OK, grese ljudi svesno dakle nece otici u raj- njihov problem. Sto se to vas tice? Zar vi ne treba da radite na sopstvenom spasenju? Ne kapiras?Stvarno?To je zato sto se svaki covek potajno pita,da li sam ja prored svega jos i gej...a ako je vernik,to znaci,da li sam kao neostvareni gej gresan i da li kao takav mogu da se nadam Carstvu Bozjem u koje znamo ko nece uci...Pa onda ...gej sam,nisam gej...Mozda bih i bio da sam bio u prilici...itd.Eto,ako se polazi od sebe,to obicno tako ide...A jos,ako je neko nekada davno bio u nekoj drugarskoj gej prici,taj sigurno misli da je bi...Imas npr. momce od 15 godina koje nikad nije bilo u vezi,dete,a misli da je gej.Pa ako ode da se ispoveda jer zivi u takvoj porodici gde svi idu u crkvu,pa kad pocne da nabraja,nekom starom svesteniku...morce svaku rec da obrazlozi...gej,bi,homo,peting,seksualac,aseksualan...neopredeljen...itd...prvo mora da se zapita,da li sam ja gej...da li to da pominje,da ne ispadne gej na pravdi boga.Ko nije gej,zna,nisam gej i tacka ,nema dileme,ko se premislja znaci jeste...ili bi mogao da bude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Indijanci kreteni? valjda ih je poveo sa sobom. Oni su tamo već bili, ti gay indijanski mladenci, dakle jedni našli druge, gay braća se našla, evropska i indijanska. Wild Boyz The Homosexual Street Gangs Of Pine Ridge In America Wild Boyz is a Native American homosexual gang based out of Pine Ridge, South Dakota primarily consisting of members of the Lakota tribe. It is unknown how many members claim allegience to the gang, however, it is known that Wild Boyz have a strong presence in the LGBT groups of South Dakota. https://en.wikipedia.org/wiki/Two-Spirit Charlie Ballard: Being Gay and Native American Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ne kapiras?Stvarno?To je zato sto se svaki covek potajno pita,da li sam ja prored svega jos i gej...a ako je vernik,to znaci,da li sam kao neostvareni gej gresan i da li kao takav mogu da se nadam Carstvu Bozjem u koje znamo ko nece uci...Pa onda ...gej sam,nisam gej...Mozda bih i bio da sam bio u prilici...itd.Eto,ako se polazi od sebe,to obicno tako ide...A jos,ako je neko nekada davno bio u nekoj drugarskoj gej prici,taj sigurno misli da je bi...Imas npr. momce od 15 godina koje nikad nije bilo u vezi,dete,a misli da je gej.Pa ako ode da se ispoveda jer zivi u takvoj porodici gde svi idu u crkvu,pa kad pocne da nabraja,nekom starom svesteniku...morce svaku rec da obrazlozi...gej,bi,homo,peting,seksualac,aseksualan...neopredeljen...itd...prvo mora da se zapita,da li sam ja gej...da li to da pominje,da ne ispadne gej na pravdi boga.Ko nije gej,zna,nisam gej i tacka ,nema dileme,ko se premislja znaci jeste...ili bi mogao da bude. Drugim recima ko nije gej taj nije gej i nema razloga da se gejeva plasi. Ko ima sumnje u svoju seksualnost on itekako ima nerasciscene racune sa sobom sto se prevodi kao animozitet prma gej populaciji... Ovo je ideja u koju ja odavno ne sumnjam, stavise, godine iskustva mi svakodnevno potvrdjuju njenu istinitost... Sto si vise strejt i to si sigurniji u sovju seksualnost to ti gejevi manje smetaju. To je zato sto totalno strejt ljudi (poput mene) znaju da ne postoji nacin da njihovu seksualnost iko promeni ili na nju utice na bilo koji nacin, bilo sad bilo u mladosti. A ljudi koji podsvesno znaju da je to moguce razvijaju patoloski strah od te pojave i okrivljuju gejeve za to a u stvari sami se nalaze na tankoj liniji od koje imaju iracionalan i ogroman strah jer nemaju mehanizam da prihvate posledice takve promene... a ta promena je samo pitanje vremena... ne gejeva... Arsenija, Иван Ивковић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ovim patriJotama ce sad i indijanci da pocnu da smetaju Neverovatno je zabavno posmatrati koliko su domace patriJote identicne sa americkim republikancima. Gotovo da ne postoji pitanje oko kojeg se ne bi slozili sto je svojevrsna ironija s obzirom da ih kao "mnogo ne podnose" Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Tacno. :-D Ovo ste odlicno rekli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ovim patriJotama ce sad i indijanci da pocnu da smetaju Neverovatno je zabavno posmatrati koliko su domace patriJote identicne sa americkim republikancima. Gotovo da ne postoji pitanje oko kojeg se ne bi slozili sto je svojevrsna ironija s obzirom da ih kao "mnogo ne podnose" Прво би требали знати разлике између Демократске и Републиканске странке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Pa da, tamo ima i indijanskih homoklada, pardon gay mladenaca i indijanskih lezbički, tu demonstruju za svoja prava, indijanska LGBT organizacija. Oni sebe nazivaju ljudima od dva duha, Two-spirit people http://culture.pagannewswirecollective.com/2011/06/two-spirits/ https://en.wikipedia.org/wiki/Two-Spirit klada je u češkom ovo: https://www.google.cz/search?q=klada&num=100&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FJuOVeGNMsn7Uq6cpsgK&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=629 a homoklada tj. homoklade (plural) su takav omladinski žargon za gay mladence inače tako se kod nas pubertalni i adolescentni mladenci "čašćavaju" verbalno medju sobom kad si hoće reći šta jedan o drugom iskreno misle i "pohvalit" se medjusobno, ahahahaha: https://goo.gl/Wm9kC8 http://www.britishmuseum.org/whats_on/events_calendar/event_detail.aspx?eventId=317&title=LGBT%20Film%20Day:%20Two%20Spirits&eventType=Film As They Are: Two-Spirit People in the Modern World https://www.youtube.com/watch?v=39EWTnS05Ww Two-Spirits in American Indian Culture Two Spirit People Two Spirits Aztec Dance Group @ Two Spirit Powwow Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Prokleta je Amerika ... i peder sto sja,ako je tako u amerika,ce bude legalizacija u Srbija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука