Jump to content

Шта ово значи?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

In salah allahu ekber,

koji je u stvari tačan prevod ovoga

i da li je isto kao kada se izgovori Inšalah 0705_read

oprostite ako sam postavila ponovljeno pitanje malo vremena imam za Forum pa ne stignem sve da išćitam bleh

Inšallah-akobogda

Allahuekber-Allah je najveći (muslimani ovu riječ koriste kao poklik ili kao znak zahvale Allahu)

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Nakon bratske sugestije, zbog odlaska člana foruma Ako-Neka, i moga konfrotiranja sa tom osobom , uvidio sam jednu stvar zbog koje žalim ,a to je neshvatanje da ta osoba je na taj način pokušavala ljubomorno da čuva svoju vjeru, kao što to radi i svaki drugi pripadnik bilo koje vjere.Mislim da sam pogriješio u konfrotiranju sa tom osobom i javno se izvinjavam svakom članu krščaninu ovog foruma. Iskreno žalim zbog odlaska tog člana i ako neko ima email te osobe volio bih da joj se lično izvinem.Gubitak svakog člana ovog foruma je prije svega moj lični gubitak, a zatim gubitak i za ovu opciju dijaloga koja ide kako ide.Ljudi smo i griješimo.Svi mi nastojimo da svako od nas brani stav svoje vjere, ja svaki brat krščanin i to je normalno.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

svoju veru čuvamo svojim delima i svojim  načinom života a ne kompromitujući i omalovažabajući tuđu veru, jer pravoslavna vera je ne pravda već ljubav

postoje hriščani pravoslavci zbog kojih bih ja u zemlju da se zakopam, no to ne znači da su svi hrišćani loši, isto važi i za druge vere

oprostite, moje lično mišljenje 1405_love

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

svoju veru čuvamo svojim delima i svojim  načinom života a ne kompromitujući i omalovažabajući tuđu veru, jer pravoslavna vera je ne pravda već ljubav

postoje hriščani pravoslavci zbog kojih bih ja u zemlju da se zakopam, no to ne znači da su svi hrišćani loši, isto važi i za druge vere

oprostite, moje lično mišljenje 0442_feel

svaka vam čast, na fer i objektivnom razmišljanju!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...