Eniz Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 In salah allahu ekber, koji je u stvari tačan prevod ovoga i da li je isto kao kada se izgovori Inšalah 0705_read oprostite ako sam postavila ponovljeno pitanje malo vremena imam za Forum pa ne stignem sve da išćitam bleh Inšallah-akobogdaAllahuekber-Allah je najveći (muslimani ovu riječ koriste kao poklik ili kao znak zahvale Allahu) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Nakon bratske sugestije, zbog odlaska člana foruma Ako-Neka, i moga konfrotiranja sa tom osobom , uvidio sam jednu stvar zbog koje žalim ,a to je neshvatanje da ta osoba je na taj način pokušavala ljubomorno da čuva svoju vjeru, kao što to radi i svaki drugi pripadnik bilo koje vjere.Mislim da sam pogriješio u konfrotiranju sa tom osobom i javno se izvinjavam svakom članu krščaninu ovog foruma. Iskreno žalim zbog odlaska tog člana i ako neko ima email te osobe volio bih da joj se lično izvinem.Gubitak svakog člana ovog foruma je prije svega moj lični gubitak, a zatim gubitak i za ovu opciju dijaloga koja ide kako ide.Ljudi smo i griješimo.Svi mi nastojimo da svako od nas brani stav svoje vjere, ja svaki brat krščanin i to je normalno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 svoju veru čuvamo svojim delima i svojim načinom života a ne kompromitujući i omalovažabajući tuđu veru, jer pravoslavna vera je ne pravda već ljubav postoje hriščani pravoslavci zbog kojih bih ja u zemlju da se zakopam, no to ne znači da su svi hrišćani loši, isto važi i za druge vere oprostite, moje lično mišljenje 1405_love Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 svoju veru čuvamo svojim delima i svojim načinom života a ne kompromitujući i omalovažabajući tuđu veru, jer pravoslavna vera je ne pravda već ljubav postoje hriščani pravoslavci zbog kojih bih ja u zemlju da se zakopam, no to ne znači da su svi hrišćani loši, isto važi i za druge vere oprostite, moje lično mišljenje 0442_feel svaka vam čast, na fer i objektivnom razmišljanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука