Данче* Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Састанак са једном модном кућом донела му је искуство у свету моде. Прилично добар студент Бери (световно име) је био самосталан због одрастања без својих родитеља који су морали када је он имао 16 година да оду у иностранство. Као тинејџер је био доста активан, популаран, згодан модел, планирајући да настави своју каријеру у Мадриду. Међутим његов живот се драстично променио када се преселио да живи у Грчку. Господња воља је била да упозна свог тренутног исповедника архимандрита, који је био у Грчке делегације која је допутовала у Грузију пре 5-6 година и била у цркви Свете Тројице. Захвалан сам Богу, тако млад је тешко да се човек припреми за самосталан живот али то је поклон за мене од Бога.Радикално сам променио своје поље интересовање, и живот, сада су ми важне молитве и рад у манастиру. Дужи период сам провео у тишини. Отац Дионисије брине о духовној снази имиграната у Северној Америци и Канади, а често посећује и Грузију. Његова мајка често са сузама моли га да још једном размисли, но отац Дионисије је схватио шта је вредно за њега а то је сусрет са Богом. Од детињство је имао посебно поштовање према Акропољу у Грчкој. Када сам први пут посетио место где је апостол Павле проповедао Христа, осетио сам невероватну радост. Тада сам и донео своју одлуку за монаштво и веома сам срећан. Узео је монашко име Дионисије по Дионисију Ареопагиту. http://translate.google.rs/translate?hl=sr&sl=ka&tl=sr&u=http%3A%2F%2Fwww.lollipop.ge%2F%E1%83%9B%E1%83%9D%E1%83%93%E1%83%94%E1%83%9A%E1%83%9D%E1%83%91%E1%83%98%E1%83%93%E1%83%90%E1%83%9C-%E1%83%91%E1%83%94%E1%83%A0%E1%83%9D%E1%83%91%E1%83%90%E1%83%9B%E1%83%93%E1%83%94-%E1%83%9B%2F&anno=2 Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Снежана, Олимп, Kaludjerovic Sreten and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 22, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 To je monastvo. Za ceo svet, za najblize, za sve... neprirodno, nenormalno. Gotovo da se granici sa jurodivoscu. Ujedinjena fizicka i duhovna lepota. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 И као монах лепо позира пред објективом PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Lep čovek florenntina and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2016 Један грчки владика био је сарадник НАСЕ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 пре 7 часа, PredragVId рече Један грчки владика био је сарадник НАСЕ... Вјероватно хтио постати астронаут како би био ближе Богу PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 пре 22 минута, Goku рече пре 8 часа, PredragVId рече Један грчки владика био је сарадник НАСЕ... Вјероватно хтио постати астронаут како би био ближе Богу Позови га па га питај. Ево то је он: Goku and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука