w.a.mozart Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Pa naprimer molitva pred sveto Pricesce "Verujem Gospode i ispovedam..." Ima citav spisak... Koliko mi je poznato, ova molitva uopšte nije sastavni deo liturgije. Nemam dovoljno teološkog znanja da potkrepim ovo ali sam čitao negde na forumu. Bilo bi dobro da neko učeniji kaže nešto o ovome Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Брате, није то мржња, него само чињенично стање. То је као када би непомјаника назвао анђелом, као када би антихриста назвао Христом. Можемо га сада звати само антивладика Артемије. Што се тиче покајања, од тога нема ништа, јер пре покајања мора доћи свест о грешки. Он мисли да не греши, па стога нема покајања. Покајање Марка (антивладике Артемија) биће чудо равно покајању Јудином. Ех, када ми били бољи молитвеници, па да измолимо од Господа такво чудо, да му да разума, да увиди којим путем сада иде, путем антихриста, и да му да снаге да се поврати на Христов пут. A sta je sa antiepiskopom rimskim? Na sta bi licilo njegovo pokajanje? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Sjajan naziv, rimski antiepiskop .... ) Djordje hvala na odlicnoj formulaciji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука