Arsenija Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Кад ме нешто тишти, ја кажем себи: то песма негде почиње Molim te ,zavrsi se pesmo Zavrsi se i stani Ne zelim vise da cujem tvoj stih stih bez sunca, stih u tami Zavrsi se pesmo pesmo sto u tren stajes i ne dozvoli nikad da i dalje trajes Tvoj papir uzimam i bacm ne postoji vise vidis na njemu ni ime ti ne pise I likujem tada likujem u trenu sa treptom novim kao da se prenu I ostadoh dugo gledeci u sebe ne videci nista osim mrtvog tebe. I rece mi tada rece ali cuta ne budi ni na koga ljuta a sada kreni ja ti zavet dajem i ne zaboravi nikad da ja uvek trajem Svaka tvoja muka,to na mene pada ali ti ne kloni tada ja sam tvoja nada. Sada...samo sada. Sve tamo sada. Ali,avaj,avaj...covek je zivince I Arsenija mlada ,dobro ne bas sada... Ne ucini nista Nista od tada do sada. Ocaj ce je stici,jer je vec i stize ali Bog i mrtve iz pakla bi da dize zato Arso,ne oklevaj neko radi,i ne snavaj jer i pajsije sveti rece niko od muke ne utece... Ako bezis evo,ja ti sirim ruke... Moje ruke ...ciste ruke...navikle na muke. Sta ce ko reci neka kaze neka sudi ti samo hrabra budi. Jer ljudi su ljudi treba biti covek. Снежана and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2015 Крадљивац књига Испод капута, уз мршаво тело, стала би му сабрана дела класика.Без познаника и пријатеља, сам као кост у здели,он има малу пасију,други греси да га мимоиђу."Хеј, младићу, младићу!" једном је чуо за собом и није се осврнуо:предао је књиге непознатом,оном што је трчао без даха,између шетача, вечерњом улицом.Мени, мени посланику божијем. Сведоку песама. http://www.dodaj.rs/f/3E/7n/mO0MLcN/images.jpg Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2015 Дрво Ту је тло спепељено сажгано живе су га душе напустилеТу је једна метална мотка према небу штрчиИзнад, један се облак тромо помера и насукујеСтабло и крошња чине дрво Господе зар је само то остало од Твог врта http://i51.photobucket.com/albums/f391/mega_monster_molly/cross.jpg Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 Krvolok rodi Blagoga Blagi rodi Pravednoga Pravedni rodi Majstora Majstor rodi Doktora Doktor rodi Utvaru Utvara rodi Gospodina Gospodin rodi Gavrana Gavran rodi Slavuja Slavuj rodi Ljubaznog Ljubazni rodi Prijaznog Prijazni rodi Odurnog Odurni rodi Presvetlog Presvetli rodi Kobru Kobra rodi Pitomog Pitomi rodi Šakala Šakal rodi Putnika Putnik rodi Zlotvora Zlotvor rodi Leptira Leptir rodi Štiglica Štiglic rodi Krmaču Krmača rodi Zrikavca Zrikavac rodi Zumbula Zumbul rodi Zgurenog Zgureni rodi Kornjaču Kornjača rodi Grofa Grof rodi Hijenu Hijena rodi Gusana Gusan rodi Gugutku Gugutka rodi Bauka Bauk rodi Ovčicu Ovčica rodi Dželata Dželat rodi Dželata Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука