feeble Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 A mozda je zbog ovoga podneo ostavku? Uskoro nakon neopozive ostavke primetim FB grupu: Андреј Фајгељ за министра културе Sad, da li on vodi stranicu ili neki obozavatelji, to ne znam. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 A mozda je zbog ovoga podneo ostavku? Uskoro nakon neopozive ostavke primetim FB grupu: Андреј Фајгељ за министра културе Sad, da li on vodi stranicu ili neki obozavatelji, to ne znam. To bi mu bilo ekstra... onda bi mogao da zabranjuje citava pozorista i opere a ne samo neke izlozbice... Dobro je imati ljude s velikim ambicijama Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Мрачни облаче ти опет дрвиш једно те исто. Фајгељ ти не ваља само зато што није атеиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Мрачни облаче ти опет дрвиш једно те исто. Фајгељ ти не ваља само зато што није атеиста. Ne samo zato, mrzim ga pomalo i sto je gebelsovac i tutumrak... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Изгледа да овај чита форум: https://www.facebook.com/fajgelj.ministar/photos/pb.475777519265957.-2207520000.1432895873./475983755912000/?type=1&theater RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Zna covek i sa libelom, nema sta Samo ga je spopala neka kamenoreskinja https://www.facebook.com/fajgelj.ministar/photos/pb.475777519265957.-2207520000.1432896680./477439479099761/?type=3&theater RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Ne samo zato, mrzim ga pomalo i sto je gebelsovac i tutumrak... А што гебелсовац? Баба and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 А што гебелсовац? Ти још ниси схватио како то функционише? То ти иде овако - кажеш за себе ''ЈА сам цивилизован, демократа, антифашиста, ретко паметан, рационалан, прогресиван, пример који свако треба да следи...''. У принципу нико то не мисли за тебе, али ти мислиш и сам себи си мерило свега. Е сад, ко год се не слаже са тобом у било ком погледу, тај је - фашиста, нациста, гебелсовац, заостао... Тако исто и ови овде Чанкови имају своју варијанту - сам себе прогласиш за антифашисту, и ко се год усуди да се не слаже са тобом тај је фашиста. Crveni Baron, RYLAH, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 А што гебелсовац? Odgovorio ti covek ispod... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Odgovorio ti covek ispod... Питао сам тебе. Избацио си етикету која лепо звучи као дисквалификација у Куриру, али овде има и оних који знају и ко је био Гебелс и чиме се бавио, и шта су гебелсовске методе, па бих волео да ми објасниш како се Фајгељ уклапа у све то. verum est in beer and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 A liči na Rudolfa Hesa mora se priznati Šalu na stranu, šteta što je izabrao pogrešnu stranku. Sigurno nije bila njegova ideja ono za savetnicu sa velikom platom. Verovatno su ga ovi iz vrha iskoristili za finansiranje stranke preko te savetničke plate a nisu preuzeli odgovornost kad je krenulo prozivanje. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Питао сам тебе. Избацио си етикету која лепо звучи као дисквалификација у Куриру, али овде има и оних који знају и ко је био Гебелс и чиме се бавио, и шта су гебелсовске методе, па бих волео да ми објасниш како се Фајгељ уклапа у све то. Jel mogu prvo da ti linkujem post od juce gde je jedan drugi forumas meni nadenuo isti epitet, cisto da vidim dal ces i njemu da zapnes da se obrazlozi? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Jel mogu prvo da ti linkujem post od juce gde je jedan drugi forumas meni nadenuo isti epitet, cisto da vidim dal ces i njemu da zapnes da se obrazlozi? Па то. И видео сам да си само безвезе избацио, ваљда ти лепо звучало. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Па то. И видео сам да си само безвезе избацио, ваљда ти лепо звучало. Ma voli cloudking da ga nazivaju gebblsovcemm... Tako se,osesca vaznijim .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Pa naravno, pristojan je kao i organizatori izlozbe sto su pristojniji od arnnautskih jurisnika na srbe ... Oni pristojno organizuju, on pristojno zabrani i niko se ne ponasa nasilno ... Zabrana nečega od strane države sama po sebi je nasilje. Ili barem pretnja nasiljem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука