Jump to content

Фајгељ поднео неопозиву оставку

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

IMG_1609-1024x682.jpg

Масовни медији, опозиција и власт сложно нападају резултате Културног центра Новог Сада. Удесетостручене активности проглашавају за срамоту, поштено зарађену плату за корупцију.

План естаблишмента за Србију је трка до дна: да радимо што мање, урадимо што мање и зарадимо што мање.

Нови људи желе трку до врха: да радимо што више, урадимо што више и зарадимо што више. Само тако нама и нашој отаџбини може бити боље.

Уз мржњу естаблишмента, без подршке народа, нови људи немају никакве шансе.

Пошто рад и резултати не значе ништа, остала је само једна ствар коју могу да урадим пред све већим притисцима. Дајем неопозиву оставку на функцију директора Културног центра Новог Сада.

Две и по године сам располагао буџетом од милион евра годишње. Функцију напуштам са истим станом, аутом и рачунаром које сам имао пре него што сам ступио на њу. То је највреднија имовина коју моја шесточлана породица поседује.

Враћам се професури.

Андреј Фајгељ

http://andrej.fajgelj.com/fajgelj-podneo-neopozivu-ostavku/

Подели на овим сајтовима

Krivi su SNS-ovci. Napravili su situaciju u Novom Sadu da pred izbore za sve propuste krivicu snose njihovi koalicioni partneri( manje partije i SPS)

Bajatović je prošle nedelje u listu Dnevnik doslovno molio SNS da da se sad pred izbore zakopaju ratne sekire među koalicionim partnerima jer ako nastave da dostavlaju prljav veš medijima da će to onda početi i druga strana a da to trenutno za Srbiju nije dobro.

Treća Srbija je posebna priča jer su njih stavili u vatru između vlasti i opozicije. LSV im nikad nije oprostio što je izgubio izvore prihoda jer je zbačen s vlasti a DS ih je napadao jer su u koaliciji sa SNS na gradskom nivou.

Fajgelj je već pisao na svom tviter nalogu da SNS podriva rad KCNS i Treće Srbije u NS a sad mu je valjda dojadilo.

Подели на овим сајтовима

Фајгељ је једини у Новом Саду, ма и у Србији, кога поштујем од свих ових са партијским књижицама. Он је добар пелцер, али у лошу земљу посађен.

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

Ja sam se takođe obradovao... mada cenim da će da postave još goreg...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Не знам какав је његов рад и то не могу да коментаришем, ал ми делује као ретко фин, образован и пристојан човек на овој нашој сцени а да није нека комуњара или криптокомуњара. Штета што су такви реткост у нашој политици.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Паде Србин, пардон Јеврејин - обрадоваше се усташе!

Мислим да ово није добро

Подели на овим сајтовима

А по чему си проценио да је Фајгељ лош?

Ne mirišem desničare ni kad se prave da su pristojni... šta više, nekako su mi Obrazovci miliji od onih koji sa njima dele isti svetonazor ali ga pakuju u pristojnu priču... sa Obrazovcima bar jasno znaš na čemu si...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...