drazasrbskiheroj Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Продајем половну духовну православну литературу и богослужбене књиге које су мање-више у прилично добром стању, с обзиром на то да сам први власник. Списак књига се налази испод и он није коначан јер су у мом поседу још књига попут: Зборника Часослова на црквенословенском Поука старца Пајсија Светогорца (томови I-VI, Ман. Жапско) Нека питања наша вере, пат. Павле (томови I-III) Међутим, те књиге нећу постављати док се ове испод колико-толико не распродају. Цену бих можда и могао да спустим, али нећу да обећавам.Не могу да сликам и да наводим детаљне податке о свакој књизи посебно - уколико сте заинтересовани за неку, питајте. Шаљемо поштом, поштарину плаћа купац. Могуће лично преузимање у Врању.01. Православна вера, Томас Хопко: посебно 275,00; све четири књиге 1100,0002. Служебник: на српском 1000,00; на црквенословенском 1500,00; заједно 2350,0003. Требник, на црквенословенском: 1000,0004. Тропари и кондаци за све дане у години, Шид: 370,0005. Охридски пролог, мали, владика Николај: 530,0006. Из Ја-Града у Ти-Град и Из Ти-Града у Небески Град, Мирсини Вигопулу: заједно 700,0007. Српски завет, Бошко Обрадовић: 640,0008. Касандрин пут, Јулија Николајевна Вознесенска: 440,0009. Упутство за бесмртне (170,00), Шетња протестанта по православном храму (120,00), Удати се за неверујућег (120,00), Зашто долазити у цркву сваке недеље (120,00), Ислам (120,00), Данил Сисојев: заједно 520,0010. Чуда Пресвете Богородице, Агапије Ландос Крићанин: 230,0011. Православни молитвеник, мали: 175,0012. Манастир Свети Прохор Пчињски, Манастир Преподобног Прохора Пчињског Мироточивог, манастирско издање: заједно 250,0013. Света мученица велика кнегиња Јелисавета, Центар за православне предањске студије: 150,0014. Велика књегиња мученица Јелисавета, Александар Трофимов: 150,0015. Казивања једног боготражитеља: 230,0016. Веронаука у кући: 230,0017. Домаћа црква, Павле Гумеров: 270,0018. Шест књига о свештенству, Јован Златоуст: 210,0019. Теби, само Теби (песмарица): 110,0020. Дечја исповест, Даниловски благовесник: 230,0021. Димка, протојереј Александар Торик: 450,0022. Чујте Срби, чуваје се себе, Р. А. Рајс: 150,0023. Вера светих, владика Николај: 170,0024. Добротољубље, одабрана места, епархија врањска: 170,0025. Молитве на језеру, владика Николај: 170,0026. Комплет 15 књижица (акатисти и друго; на грчком Οι λογισμοί και η αντιμετώπισή τους и Пροσευχες για καθε μερα): 1200,0027. Беседе, Јован Златоусти, Мирдин: 200,0028. Лествица, Јован Лествичник, Мирдин: 200,0029. О Литургији, избор текстова, Јован Србуљ: 140,0030. Мисионарска писма I и II, владика Николај: 570,0031. Дечје јеванђеље и Дечији молитвеник: заједно 230,0032. Крв четника, Синиша Антонијевић: 270,0033. Догматика за ученике средњих и стручних школа, проф. Љубомир Н. Рајић: 350,0034. Призренски споменар II, протосинђел хаџи-Никодим Ђураков: 250,0035. Дневник руског свештеника, Александар Јељчанинов: 300,0036. Православна агиологија, протојереј др Радомир Милошевић, уџбеник за средњу богословску: 400,0037. Пајсије Светогорац, ман. св. Стефан, Жапско - Свети Арсеније Кападокијски и Старац хаџи Георгије Светогорац: заједно 400,0038. Живот светог Саве, владика Николај: 200,0040. Псалтир, мали, на српском: 190,0041. Нови завет, Синод (x2): 200,00 и 250,0042. Свето Писмо, Даничић и Синод: 350,0043. Старац Порфијирије - подвижник љубави и прозирљиви чудотворац: 850,0044. Куда иде наша омладина, мр Биљана С. Спасић: 800,00 - Стефан https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 15, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Cije je Trebnik izdanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Овако... Отргнута је та страница на коме пише чије је издање, па је нешто мало на почетку лепљен траком. Ако значи нешто, ево како изгледа изнутра. Иначе, моја адреса е-поште је [email protected] https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Nemoj da mislis da ti kvarim posao jer mi to nije zelja,ali malo mi je cudno da polovne knjige prodajes po cenama vecim nego koliko kostaju nove,bar po pojedinim za koje znam uvideh da su kod tebe skuplje nego npr u prodavnicama jer ih i sam pazarih tamo. Naravno tvoja stvar. p.s. srecno sa prodajom. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Паа, пошто има доста књига, а не памтим цене (иначе су неке купљене у ВР где је огањ скупо), водио сам се тиме да нађем колико кошта нова књига на интернету па да одузмем од тога неки динар (има књига које нису ни читане). Тако да ме не би чудило да је баш тако као што кажеш. Океј, пошто ми је битно да продам књиге, рецимо да је цена по договору, а ове цене што сам навео горе нека буде као нека водиља до колико би цена могла да се креће. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Мај 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Све књиге поседујем само у једном примерку, осим ако није назначено другачије. Ево које су још књиге у понуди. Овога пута нећу наводити цену, договорићемо се преко приватних порука. Имам још књига, али су у лошијем стању од ових - можда их поставим касније. Зборник, Синод Часослов на црквенословенском, Синод Паримејник, превод Атанасија Јевтића Мој живот у Христу, Јован Кронштатски Поуке старца Пајсија Светогорца, томови I-VI, ман. Св. Стефан, Жапско Посланице, старац Пајсије Светогорац, ман. Св. Стефан, Жапско Благослови, душо моја, Господа - Свети Оци тумаче Псалтир, Атанасије и Василије Велики Старац Пајсије - човек љубави Божије, Сватачки образ Преподобни и богоносни свети Јован Руски, ман. Св. Пантелејмон, Лепчинце Библијска историја, протојереј Димитрије Соколов Несвети, а свети, архимандрит Тихон (Шевкунов), Информатика Биографија патријарха Павла, Радмила Радић, Тањуг и Новости Дигитлни изазов - путеви хришћанства у цивилизацији бинарног кода, Оливер Суботић, Бернар Љиљана Хабјановић-Ђуровић: Вода из камена и Сјај у оку звезде Књига духовних савета - Свети Никодим Светогорац, Очев дом Православни молитвослов за сваки дан и за сваку потребу, Осло Владимир Путн, Александар Бушков, Евро-Гиунти Историја Срба, Владимир Ћоровић, Лео Комерц Велики посни кувар, Драган Мићић Благоверна Јелена Лазарева Балшић, Марија Маја Д. Недељковић Екуменси одсноси СПЦ и РЦ 1962-2000, Марко Николић Охридски пролог, велики, ман. Ћелије Омилије, владика Николај Нека питања наше вере, томови I-III, патријарх Павле Живот и поуке старца Порфирија Кавсокаливита, Беседа Светогорски Старечник, архимандрит Јоаникије Коцонис Истина је (ипак) једна, јереј Небојша Стојадинов https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 17, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 KOliko ti je parimejnik i Zbornik? kakav je to zbornik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Мај 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Зборник црквених песама на црквенословенском за богослужбену употребу у издању Светог Аријерејског Синода у тврдом повезу, на то мислим. Види се на овој слици у горњем левом углу, одмах поред Паримејника: http://postimg.org/image/3w7sxtd3x/. Купљен је летос мислим за око 3,000 - нов новцат. Видим да се у Крагујевцу може купити за 2,818, па бих могао да предложим нпр. 2,200. Сетио сам се да сам Требник ја у ствари купио за 1,000. Паримејник сам узео за 1,200. Ове две књиге бих волео да продам за нпр. 300 динара мање, тј. Требник 700 и Паримејник 900. Због тога што је у неким књигама била посвета, ту сам страницу отргао. Зато се страница повезана са том страницом откачила, па тако у неким књигама има страница које су лепљене. Обично се то ни не примећује. https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Мај 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Мали Псалтир од 190 и већи од 400 продати за 400 динара. Занимљиво... https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Јун 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Цена Зборника је сада 1.700. Цена Служебника (и српског и црквенословенског) је 600. Цена Часослова је 400. https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Септембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Ево које су књиге остале. Занемарите цене које сам навео раније, књиге сада распродајем по веома ниским ценама тако да вас охрабрујем да наручите више одједном због попуста. Само ми реците које књиге желите, а око цене не брините. И да знате да су књиге у понуди само до краја овога месеца. Контакт и даље преко овог форума или на tikvice.sir[at]gmail.com Паримејник, на српскомСлужебник, на црквенословенскомПравославни молитвослов за сваки дан и сваку потребу, ОслоАкатист светом Сергију РадоњешкомАкатист светом ФануријуКако да се учимо домаћој молитвиΠροσευχές για κάθε μέραΟι λογισμοι και η αντιμετωπιση τουςАлександар Бушков - Владимир Путин - биографија Александар Јељчанинов - Дневник руског свестеника архимандрит Јован Радосављевић - Косовска криза и случај Артемије архимандрит Тихон Ракићевић - Борба за достојанство - изложење живота и мученичког подвига ученице Милице Костић архимандрит Тихон Шевкунов - Несвети и свети, Информатика Бошко Обрадовић - Српски завет - српско национално питање данас Центар за православне предањске студије - Света мученица велика књегиња Јелисавета Даниловски благовесник - Дечја исповест - како да помогнете свом детету епископ Артемије - Кратка практична веронаука x2, када је ова књига изашла дотични није био у расколу епископ Игњатије Мидић - Црквени словар - православни катихизис за први разред основне школе Издавачки фонд СПЦ - Веронаука у кући јереј Небојша Стојадинов - Истина је (ипак) једна Љ. Х. Ђуровић - Вода из камена - Сјај у оку звезде манастир свети Пантелејмон, Лепчинце - Молитва Пресветој Богородици - Акатист светом великомученику и исцелитељу Пантелејмону - Молебни канон светом великомученику и исцелитељу Пантелејмону - Акатист Пресветој Богородици "Неочекивана радост" - Света Гора и Светогорци, старац Пајсије Светогорац, год. 1999 - књига је стара и видно корисшена али са свим страницама манастир свети Прохор Пчињски - Манастир свети Прохор Пчињски, Александар Радовић манастир свети Стефан, Горње Жапско - На Божанској стражи - поуке архимандрита Пајсија Хиландарца Марија Маја Д. Недељковић - Благоверна Јелена Лазарева Балшић Марко Николић - Екуменски односи СПЦ и Римокатоличке цркве 1962-2000 митрополит Антоније - Два разговора - о заблудама латина мр Биљана С. Спасић - Куда иде наша омладина - Засто Срби нестају - празне српске колевке Оливер Суботић - Дигитални изазов - путеви хришћанства у цивилизацији бинарног кода протојереј Димитриј Соколов - Библијска историја Р. А. Рајс - Чујте Срби, чувајте се себе Радмила Радић - Патријарх Павле - биографија Синиша Антонијевић - Крв четника свештеномученик Данил Сисојев - Упутство за бесмртне - или шта ако сте већ умрли - Зашто долазити у цркву сваке недеље - Удати се за неверујућег - Шетња протестанта по православном храму - Ислам свети владика Николај - Охридски пролог - житија и поуке за сваки дан у години, велики - Омилије - тумачење Јевандјеља - Мисионарска писма - Мисли о добру и злу В. И. Козаченко - Небеска заступница Петровог града - света Ксенија Петрогратска Следећим књигама фали предговор или садржај - те странице су исцепане, иначе су књиге добро очуване.То значи да је цена ових књига знатно умањена.Прилог историји врањске епархије, Ниш, год. 1986.Живот и поуке старца Порфирија Кавсокаливита (исцепане странице долазе уз књигу)архимандрит Спиридон - Христос у руским тамницама игуман Стефан, Велика Ремета - Духовне поуке манастир светог Пантелејмона, Лепчинце - Јуродиви манастир Тресије - Руско православно женско монаштво XVIII-XX века отац Андреј Постернак - Служба жена у раној хришћанској цркви I-VI век Синиша Антонијевић - Коруба - слобода или смрт - споменица свети Теофан Затворник - Писма вечног спасења Светигора - Православље и секте I - Од утопије до кошмара - Православље и секте II - Православље без Бога, хришћанство без Цркве JESSY је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drazasrbskiheroj Написано Септембар 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Продато или наручено: - Зборник - Часослов - Служебник - Служба жена у раној хришћанској цркви - Молебан светом Пантелејмону - Дневник руског свештеника - Владимир Путин, биографија Остале књиге су у понуди само до краја недеље. https://www.pouke.org/forum/topic/39083-богослужбене-књиге-и-литература Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука