Jump to content

Drasticni skok broja ateista i agnosticara u SAD

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro je sto je tako, jos uvek su mi cudne "njihove" verzije hriscanstva. S' druge strane, mislim da religioznost uopste ne opada. Postoji podosta ateistickih churches :D okupljaju se nedeljom, drze propovedi i sve to... Cool u svakom slucaju.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Gotov sa predispitnim obavezama. Malo odmaram pre nwgo sto navalim na ispite.

Нека је са срећом !

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Naravno, nisu samo oni, ali ta vrsta propagande pred očima svakog iole normalnog, pa onda teleevanđelisti za koje samo budale ne vide da propovedaju zbog para.

Има ту донекле истине , али ја не видим да атеисти живе од ваздуха . Ваљда , сваки живи човек , треба да има љубав , али мора нешто мало да заради јер без тога би тешко живео у овом нашем систему.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Cini ti se. :D 99 % religioznih ni ne znaju u sta veruju vec ono po sistemu valja se,ima nesto i slicno.

Увек је тако било, не знам на основу чега очекивати да у 21. веку буде боље. Па макар је хришћанство антрополошки песимистично, није ваљда да се заваравамо да је сад нешто боље него што беше

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Увек је тако било, не знам на основу чега очекивати да у 21. веку буде боље. Па макар је хришћанство антрополошки песимистично,

Sa ovim se bas ne bih slozio? Na osnovu cega je to hriscanstvo antropoloski pesimisticno? Ajd tacno je da smo svi gresni i pale prirode ali to ne povlaci sa sobom nuzno da su ljudi losa bica.

Po mom misljenju mislim da bi hriscani, a i svi ostali, trebali optimisticni ili barem realno gledati na ljude. Stavise taj pesimizam moze biti opasan.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...