Dijasporka Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Vracajte Mladjonija, pocinju da mi nedostaju teme o libertarijanizmu! Mladjoni se preselio u Liberland :freedomsmajli: Данче*, Juanito, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ако је неко стварно имао вољу да прочита овај педерски текст, онда, свака му част. хд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 па добро, форум је, по дефиницији, место за разглабање зар не можда ће нас Бог питати колико смо разумевања и подршке имали за ону браћу и сестре који су желели да живе црквено али их је мучила природа коју нису бирали... Искрено, уопште се не удубљујем у то. Поред гладних, сиромашних, болесних, инвалида, незапослених, да се бавим некима који су толико далеко отишли у греху да им само чудо може помоћи. Чула сам само да им је јако тешко постићи покајање. Немам разумевање за њих ама нимало. И не сматрам да сам бездушна због тога. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Какав бре трол? Мисли шта хоћеш, твоја ствар. Имам своје мишљење. Као неке бабе разглабате о глупостима, бавите се људи нечим другим. Мени се тренутно не спава, па читам шта има овде и налетим да је најпопуларнија ова тема. Господ ће вас за друге ствари питати, а за ово не верујем. Не знам како вас не мрзи.Ja bas mislim da nemas svoje misljenje, i to ne samo sa ovoj temi. Na vec nekoliko tema od tebe vidim samo "zgrazavanje i sablaznjavanje", bez ikakvog kritickog osvrta na samu temu. Ali dobro, gotovo sam uveren sa ce te proci taj "trip" Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ha, vi takvi ste najsumnjiviji.... Шта је с вама народе вечерас? Да нећеш доказ? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Deki's on the road again! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ja bas mislim da nemas svoje misljenje, i to ne samo sa ovoj temi. Na vec nekoliko tema od tebe vidim samo "zgrazavanje i sablaznjavanje", bez ikakvog kritickog osvrta na samu temu. Ali dobro, gotovo sam uveren sa ce te proci taj "trip" За критичке осврте немам пуно времена и волим укратко да кажем шта мислим, такав ми је ум одувек. Ретко ко ме инспирише на дужу причу. Ако ти се нешто не допада код мене, заобиђи ме и то је то. Мени је битно шта мисли мој духовник и људи које ценим in real life, а ово с форума мање-више. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Шта је с вама народе вечерас? Да нећеш доказ? Ou nou, ja samo gou vit d flou. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ja sam govorio o strahu od autoriteta, ne o njihovom slepom postovanju. Npr, imas nekog iznad tebe, koji trazi nesto od tebe i ucenjuje te gubljenjem nekog dobra koristeci datu mu moc. Mozes projektovati i na primere iz ovog teksta (za koje pouzdano ne mogu znati da li su tacni) ali zato znam za npr neke dogadjaje koji se ticu ekonomskog aspekta pre svega. Па тај, уместо да буде жртва, увек може да оде, ако се плаши ауторитета, а може и да га налупа, или да га пријави код таште... Било шта, не мора да трпи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Па тај, уместо да буде жртва, увек може да оде, ако се плаши ауторитета, а може и да га налупа, или да га пријави код таште... Било шта, не мора да трпи. Ja sam davao primer odnosa u crkvi, ti dobro znas kakav je tamo stav prema (ne)trpljenju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 За критичке осврте немам пуно времена и волим укратко да кажем шта мислим, такав ми је ум одувек. Ретко ко ме инспирише на дужу причу. Ако ти се нешто не допада код мене, заобиђи ме и то је то. Мени је битно шта мисли мој духовник и људи које ценим in real life, а ово с форума мање-више.Ne znam sta da ti napisem stvarno, a da to ne shvatis kao uvredu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 A to uključuje sve, apsolutno sve, ne samo homoseksualce, već baš sve, svakoga od nas, bez razlike, uključujući i sveštenike i vladike i laike, sve, ama baš sve. A mi se bavimo homoseksualcima. Su oni nešto posebno? Da li su naša braća i sestre u parohiji, koje muči njihova priroda, manje vredni da se o njima povede računa i kaže neka reč? Kolko ima narkomana, alkoholičara, delikvenata, nasilja u porodicama itd. u našim parohijama....uzmite bilo šta, svejedno je. Ma šta u našim parohijama, u porodicama i familijama, među najbližima... Па јесу посебно у односу на набројане, јер секс. оријентација није ствар избора, са тим се рађамо, а не рађамо се као наркомани, алкохоличари, насилници итд. Од свега побројаног се може излечити од секс. оријентације не може. Даље, свима набројанима није ускраћено да имају брак, емотивно- сексуалну везу и благослов Цркве за то. Са друге стране хомосекс. су приморани да се одрекну било какве емотивно- сексуалне везе (тзв. романитчне љубави) ако желе да буду послушни Цркви... Ја ту видим доста разлика. lab_man, Панарет, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ne znam sta da ti napisem stvarno, a da to ne shvatis kao uvredu. Ништа. Постави јој песму. Deki992, Срђан Шијакињић, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ништа. Постави јој песму. Da sam malopre umro ne bih znao za ovaj hit :) Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ja sam davao primer odnosa u crkvi, ti dobro znas kakav je tamo stav prema (ne)trpljenju. Знам, зато и кажем да би тај ''аутиритет'', у таквој ситуацији, морао много тога да претрпи, да се никад више не сети некога да мобира. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука