karadjordje Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Заиста ми није јасно од када то муслимани толико се позивају на науку. Испашће на крају да нема муслимана не би било ни науке и све то захваљујући научном Курану. КОлико ја познајем муслимана, па немају ни основну школу, а опет верују. Зашто? Па зато што имају свест о Богу, зато што су иконе Божије, а не зато што им је неко научно Бога доказао. Шта то има научно да се доказује код Курана? Ствари које је само Мухамед видео и нико други? Да би могли нешто научно да доказујемо, мора да постоји колегијум научника који може да има приступ чињеницама. Дакле, да би Куран могли научно да доказујемо, треба свако од нас да има виђење архангела Гаврила и да се сам увери у то. Како код нас нема свако виђење архангела Гаврила, и ми то не тражимо, ми градимо веру на поверењу у самога Христа, Господа и Бога нашега. Он је Пут, Истина и Живот. Ми имамо 4 јеванђеља и сваки Еванђелиста је писао на свој начин, користећи поједине изворе (логије) и писајући оно што је и сам видео. Kako onda prihvatiti evandjeliste kao svetu istinu od Boga? sta je tacno u svemu tome? Треба тражити суштину - Христос је Син Божији Који је ради нас примио људску природу, страдао и био погребен и Који васкрсао у трећи дан. И Који се вазнео на небеса и Који ће опет доћи саславом да суди живима и мртвима. То је истина коју треба наћи у Јвенђељу, а јеврејски родослови су јеврејски родослови. Хваташ се за форме писања а не за суштину. jel ti uzmes sve za istinu sto se prikaze na tv-u ili stoji u novinama? tako je sa evandjeljem.sta je istina od onog sto su oni napisali?jel istina da je hristos sin Boziji?dokazi brate! Доказујем то животом који су Хришћани који су знали Христа полагали за то сведочанствоп и доказујем тиме што су они то пренијели својим ученицима који су се у исто увјерили. ali sve to stoji u evandjeljima koje su evandjelisti pisali. kako mozes njima vjerovati to te pitam?ucenici su umrli prije 2000 godina.nisu tu da to potvrde Да тачно,али јеванђелисти нису само то написали него су дали и сведочанство за то:свој живот и по томе знамо да је њихово сведочанство истинито јер нико не гине свјесно за лаж. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Prema Bibliji, i Sunce i Mjesec, zrače svoju svjetlost. U Knjizi Stvaranja, poglavlje 1, stih 16, se kaže: „I načini Bog dva velika svjetlila - veće da vlada danom, manje da vlada noću - i zvijezde.“ Međutim, nauka nam danas kaže, da mjesec nema svoje sopstveno svjetlo. To potvrđuje Qur'anski koncept da je svjetlost Mjeseca reflektovana (op: tj. Mjesečeva svjetlost je samo Sunčeva svjetlost koja se odbila od površine Mjeseca). Misliti da je poslanik Muhammed SAVS prije 1400 godina ispravio ove naučne greške u Bibliji, a onda to prepravljeno prepisao u Qur'an je nešto potpuno nezamislivo. Гдје пише да зраче своју свјетлост? То је Мухамеду могао да открије и демон. Zar demon da kaze POstuj jednog Boga a cuvaj se satane? Prihvataj sve poslanike do sada...koja je to taktika demona?Muslimani vjeruju u jednog Boga i u poslanike Mojsija,Nuha,Adama....zar to da nam kaze demon? Демони лажу тако што мешају лаж и истину. У све те истине упаковао вам је суштинску лаж која убија - да Христос није Син Божији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Ја бих био рад да дебатујем са Наиком и Дидатом јер обоица познају Хришћанству као ја шаманизам Oni znaju napamet bibliju a ti? Знау ли 4 Макавејске напамет и Барухову књигу и Јермин пастир?То лажу да знају а и лажу да знају цијелу Библију напамет јер то ниђе нису дкоазали. jesi li ti gledao njihove debate?pogledaj prvo i ne govori napamet Гледао сам и везе благе немају.А ја те изазивам да све што је Наик питао Кембела мени поставиш и да узмеш преадвање Диата о Христу све ћу да му побије до последњег слова. Ево ја те изазивам да то сад урадиш. evo za pocetak ovoMarko,16: 16 Tko vjeruje i pokrsti se, spasit će se; a tko ne vjeruje, osudit će se. 17 One, koji vjeruju, pratit će ova čudesa: "U moje ime izgonit će đavle, govorit će novim jezicima, 18 Uzimat će zmije u ruke. I ako otrov smrtonosan popiju, neće im nauditi. Na bolesnike metat će ruke, i oni će ozdravljati. ti si hriscanin mozes li ovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Prema Bibliji, i Sunce i Mjesec, zrače svoju svjetlost. U Knjizi Stvaranja, poglavlje 1, stih 16, se kaže: „I načini Bog dva velika svjetlila - veće da vlada danom, manje da vlada noću - i zvijezde.“ Međutim, nauka nam danas kaže, da mjesec nema svoje sopstveno svjetlo. To potvrđuje Qur'anski koncept da je svjetlost Mjeseca reflektovana (op: tj. Mjesečeva svjetlost je samo Sunčeva svjetlost koja se odbila od površine Mjeseca). Misliti da je poslanik Muhammed SAVS prije 1400 godina ispravio ove naučne greške u Bibliji, a onda to prepravljeno prepisao u Qur'an je nešto potpuno nezamislivo. a tvoje evandjelje koju su pisali historicari i koji sadrze greske kazu da je hristos Bog.Kako mozes tome vjerovati?ili da je Isus kao BOG iskusavan od sotone.Kako moze BOG koji je sve stvorio biti iskusavan od stvorenja koje je ON stvorio Гдје пише да зраче своју свјетлост? То је Мухамеду могао да открије и демон. Zar demon da kaze POstuj jednog Boga a cuvaj se satane? Prihvataj sve poslanike do sada...koja je to taktika demona?Muslimani vjeruju u jednog Boga i u poslanike Mojsija,Nuha,Adama....zar to da nam kaze demon? Демони лажу тако што мешају лаж и истину. У све те истине упаковао вам је суштинску лаж која убија - да Христос није Син Божији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Ја бих био рад да дебатујем са Наиком и Дидатом јер обоица познају Хришћанству као ја шаманизам Oni znaju napamet bibliju a ti? Знау ли 4 Макавејске напамет и Барухову књигу и Јермин пастир?То лажу да знају а и лажу да знају цијелу Библију напамет јер то ниђе нису дкоазали. jesi li ti gledao njihove debate?pogledaj prvo i ne govori napamet Гледао сам и везе благе немају.А ја те изазивам да све што је Наик питао Кембела мени поставиш и да узмеш преадвање Диата о Христу све ћу да му побије до последњег слова. Ево ја те изазивам да то сад урадиш. evo za pocetak ovoMarko,16: 16 Tko vjeruje i pokrsti se, spasit će se; a tko ne vjeruje, osudit će se. 17 One, koji vjeruju, pratit će ova čudesa: "U moje ime izgonit će đavle, govorit će novim jezicima, 18 Uzimat će zmije u ruke. I ako otrov smrtonosan popiju, neće im nauditi. Na bolesnike metat će ruke, i oni će ozdravljati. ti si hriscanin mozes li ovo? Само ми покажи да то важи за свакога и за све? Друго:то зависи од наше вјере.Ако ја то не могу то значи да је мени вјера слаба. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Prema Bibliji, i Sunce i Mjesec, zrače svoju svjetlost. U Knjizi Stvaranja, poglavlje 1, stih 16, se kaže: „I načini Bog dva velika svjetlila - veće da vlada danom, manje da vlada noću - i zvijezde.“ Međutim, nauka nam danas kaže, da mjesec nema svoje sopstveno svjetlo. To potvrđuje Qur'anski koncept da je svjetlost Mjeseca reflektovana (op: tj. Mjesečeva svjetlost je samo Sunčeva svjetlost koja se odbila od površine Mjeseca). Misliti da je poslanik Muhammed SAVS prije 1400 godina ispravio ove naučne greške u Bibliji, a onda to prepravljeno prepisao u Qur'an je nešto potpuno nezamislivo. a tvoje evandjelje koju su pisali historicari i koji sadrze greske kazu da je hristos Bog.Kako mozes tome vjerovati?ili da je Isus kao BOG iskusavan od sotone.Kako moze BOG koji je sve stvorio biti iskusavan od stvorenja koje je ON stvorio Гдје пише да зраче своју свјетлост? То је Мухамеду могао да открије и демон. Zar demon da kaze POstuj jednog Boga a cuvaj se satane? Prihvataj sve poslanike do sada...koja je to taktika demona?Muslimani vjeruju u jednog Boga i u poslanike Mojsija,Nuha,Adama....zar to da nam kaze demon? Демони лажу тако што мешају лаж и истину. У све те истине упаковао вам је суштинску лаж која убија - да Христос није Син Божији. to stoji u evandjeljima koji su puni gresaka.Kako da vjerujem da je Isus BOG a sotona ga iskusavao.Kako sotona moze BOGA iskusavati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Ја бих био рад да дебатујем са Наиком и Дидатом јер обоица познају Хришћанству као ја шаманизам Oni znaju napamet bibliju a ti? Знау ли 4 Макавејске напамет и Барухову књигу и Јермин пастир?То лажу да знају а и лажу да знају цијелу Библију напамет јер то ниђе нису дкоазали. jesi li ti gledao njihove debate?pogledaj prvo i ne govori napamet Гледао сам и везе благе немају.А ја те изазивам да све што је Наик питао Кембела мени поставиш и да узмеш преадвање Диата о Христу све ћу да му побије до последњег слова. Ево ја те изазивам да то сад урадиш. evo za pocetak ovoMarko,16: 16 Tko vjeruje i pokrsti se, spasit će se; a tko ne vjeruje, osudit će se. 17 One, koji vjeruju, pratit će ova čudesa: "U moje ime izgonit će đavle, govorit će novim jezicima, 18 Uzimat će zmije u ruke. I ako otrov smrtonosan popiju, neće im nauditi. Na bolesnike metat će ruke, i oni će ozdravljati. ti si hriscanin mozes li ovo? Само ми покажи да то важи за свакога и за све? Друго:то зависи од наше вјере.Ако ја то не могу то значи да је мени вјера слаба. to ne stoji nego stoji onikoji vjeruju.ne stoji nesto izedju slaba vjera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Ја бих био рад да дебатујем са Наиком и Дидатом јер обоица познају Хришћанству као ја шаманизам Oni znaju napamet bibliju a ti? Знау ли 4 Макавејске напамет и Барухову књигу и Јермин пастир?То лажу да знају а и лажу да знају цијелу Библију напамет јер то ниђе нису дкоазали. jesi li ti gledao njihove debate?pogledaj prvo i ne govori napamet Гледао сам и везе благе немају.А ја те изазивам да све што је Наик питао Кембела мени поставиш и да узмеш преадвање Диата о Христу све ћу да му побије до последњег слова. Ево ја те изазивам да то сад урадиш. evo za pocetak ovoMarko,16: 16 Tko vjeruje i pokrsti se, spasit će se; a tko ne vjeruje, osudit će se. 17 One, koji vjeruju, pratit će ova čudesa: "U moje ime izgonit će đavle, govorit će novim jezicima, 18 Uzimat će zmije u ruke. I ako otrov smrtonosan popiju, neće im nauditi. Na bolesnike metat će ruke, i oni će ozdravljati. ti si hriscanin mozes li ovo? Може, али за то је потребна и вера као у апостола. Јер Јеванђелиста и каже "који верују чиниће чудеса". Таквих хришћана је било и данас их има. Иди под острог па ћеш срести и своје муслимане како се клањају једном таквом хришћанину - светом Василију Острошком Чудотворцу. Имао сам прилике да разговарам са муслиманима на самом Острогу. Клањају се светом Василију до земље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Prema Bibliji, i Sunce i Mjesec, zrače svoju svjetlost. U Knjizi Stvaranja, poglavlje 1, stih 16, se kaže: „I načini Bog dva velika svjetlila - veće da vlada danom, manje da vlada noću - i zvijezde.“ Međutim, nauka nam danas kaže, da mjesec nema svoje sopstveno svjetlo. To potvrđuje Qur'anski koncept da je svjetlost Mjeseca reflektovana (op: tj. Mjesečeva svjetlost je samo Sunčeva svjetlost koja se odbila od površine Mjeseca). Misliti da je poslanik Muhammed SAVS prije 1400 godina ispravio ove naučne greške u Bibliji, a onda to prepravljeno prepisao u Qur'an je nešto potpuno nezamislivo. a tvoje evandjelje koju su pisali historicari i koji sadrze greske kazu da je hristos Bog.Kako mozes tome vjerovati?ili da je Isus kao BOG iskusavan od sotone.Kako moze BOG koji je sve stvorio biti iskusavan od stvorenja koje je ON stvorio Гдје пише да зраче своју свјетлост? То је Мухамеду могао да открије и демон. Zar demon da kaze POstuj jednog Boga a cuvaj se satane? Prihvataj sve poslanike do sada...koja je to taktika demona?Muslimani vjeruju u jednog Boga i u poslanike Mojsija,Nuha,Adama....zar to da nam kaze demon? Демони лажу тако што мешају лаж и истину. У све те истине упаковао вам је суштинску лаж која убија - да Христос није Син Божији. to stoji u evandjeljima koji su puni gresaka.Kako da vjerujem da je Isus BOG a sotona ga iskusavao.Kako sotona moze BOGA iskusavati? Христос је био и човек и као човек победио ђавоља искушења. Он је као човек урадио оно што је човек Адам пропустио да уради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Ја бих био рад да дебатујем са Наиком и Дидатом јер обоица познају Хришћанству као ја шаманизам Oni znaju napamet bibliju a ti? Знау ли 4 Макавејске напамет и Барухову књигу и Јермин пастир?То лажу да знају а и лажу да знају цијелу Библију напамет јер то ниђе нису дкоазали. jesi li ti gledao njihove debate?pogledaj prvo i ne govori napamet Гледао сам и везе благе немају.А ја те изазивам да све што је Наик питао Кембела мени поставиш и да узмеш преадвање Диата о Христу све ћу да му побије до последњег слова. Ево ја те изазивам да то сад урадиш. evo za pocetak ovoMarko,16: 16 Tko vjeruje i pokrsti se, spasit će se; a tko ne vjeruje, osudit će se. 17 One, koji vjeruju, pratit će ova čudesa: "U moje ime izgonit će đavle, govorit će novim jezicima, 18 Uzimat će zmije u ruke. I ako otrov smrtonosan popiju, neće im nauditi. Na bolesnike metat će ruke, i oni će ozdravljati. ti si hriscanin mozes li ovo? Само ми покажи да то важи за свакога и за све? Друго:то зависи од наше вјере.Ако ја то не могу то значи да је мени вјера слаба. to ne stoji nego stoji onikoji vjeruju.ne stoji nesto izedju slaba vjera. Тачно,они који вјерују.А шта значи они који вјерују?То су они,како каже Христос који врше вољу Оца Који Је на небесима.Ја је не вршим и ја то не могу због тога. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Селкоба, зашто ћутиш о Острогу и муслиманима који се до земље клањају једном хришанском светитељу - на хиљаде њих! Одговори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 znaci ti nisi vjernik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Селкоба, зашто ћутиш о Острогу и муслиманима који се до земље клањају једном хришанском светитељу - на хиљаде њих! Одговори.ja gledam samo Kuran i sta Kuran i suna kaze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Селкоба, зашто ћутиш о Острогу и муслиманима који се до земље клањају једном хришанском светитељу - на хиљаде њих! Одговори.ja gledam samo Kuran i sta Kuran i suna kaze Браво. Онда ти овде заступаш своје субјективне ставове, јер има много муслимана који не мисле као ти. И ми верујемо шта Библија каже, а Куран не сматрамо светом књигом јер учи да Христос није Бог. Изнели смо овде више пута Христове речи које потврђују да је Он Бог, али ти то не желиш да прихватиш. Твој проблем. Тражили смо да нам докажеш да је Мухамед разговарао са Гаврилом у пећини и ниси нам доказао. Дакле, твоја је вера твоја субјективна ствар а не објективна чињеница. Онад, у најмању руку, није културно да другима тражиш некакве доказе - кад их ни сам немаш, јер ниси Мухамеду држао свећу у пећини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Druga kraljevima 24: 8. Jojakinu je bilo osamnaest godina kad se zakraljio i kraljevao je tri mjeseca u Jeruzalemu. Materi mu je bilo ime Nehušta, kæi Elnatana, i bila je iz Jeruzalema. Druga ljetopisa 36 9. Osam je godina bilo Jojakinu kad se zakraljio, a kraljevao je tri mjeseca i deset dana u Jeruzalemu; èinio je što je zlo u Jahvinim oèima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука