selkoba Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 nego narode Elhamdullilah da ste procitali ok sa ciljem da se nadju greske itd. na sve cemo odgovoriti otvorite temu islam i zena nema problema samo vas molim malo dublje izucavajte islam jer islam nije povrsno vjerovanje nego duboko razmisljanjue o svemu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 "Za članstvo je ovaj forum zatvoren, te da biste postali korisnici ovog podforuma, potrebnoi je da se obratite Administratorima foruma (obeleženi su crvenom bojom na forumu)," Imam svašta prokomentarisati, na nekoliko tema, samo dok dobijem green light od jednog "crvenog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 nego narode Elhamdullilah da ste procitali ok sa ciljem da se nadju greske itd. na sve cemo odgovoriti otvorite temu islam i zena nema problema samo vas molim malo dublje izucavajte islam jer islam nije povrsno vjerovanje nego duboko razmisljanjue o svemu Па и ти брате покушај да мало дубље разумеваш Библију, а не да се увек заустављаш на буквалном тумачењу. Теологија је улажење у смисао а не само пуко читање и буквалисање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 nego narode Elhamdullilah da ste procitali ok sa ciljem da se nadju greske itd. na sve cemo odgovoriti otvorite temu islam i zena nema problema samo vas molim malo dublje izucavajte islam jer islam nije povrsno vjerovanje nego duboko razmisljanjue o svemu Мислим стварно, па ваљда Библија преко 1000 страница подобнија за дубље размишљање, него куран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 pitanje: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu`` zar ovo ne pise u bibliji kad su nekog od apostola (ili Hrista) pitali da im kaze nesto o raju???? Да, пише и то је преузето из Библије. И не само то него пуно тога је преписано из Библије. Navedi konkretno Ajete i Stihove iz Biblije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 " Dzenet njegova gradevina je cerpic od zlata, cerpic od srebra, malter izmedu njih je mošus - mirisavi misk, njegov sljunak su dijamanti i safiri a zemlja safran , ko udje u njega bice u izobilju i blagostanju nece biti nesrecan, bice vjecno u njemu nece umirati, nece se pohabati njihova odjeca niti ce ostariti".( Ahmed ,Tirmizi hadis sahih Sahihu Dzamia 3116 Albani).Takodje su ga pitali da li ce se ljudi "priblizavati" svojim zenama u Dzennetu, a on im je odgovorio: " Zaista ce covjek u jednom danu da se "priblizi" stotinama djevica "(Ebu El-Dija hadis sahih Silsile Sahihe 367 Albani) . Молим Те Селкоба, објасни ми ово са научне стране, како може ово научно да се докаже? Шта значи ово да ће моћи да се "приближи" стотинама дјевица? Pa to je Dzennet to je za nas muslimane nevidljivo, to zna samo dragi Allah.To je njegova Moc.Isto sto u Bibliji nigdje ne stoji gdje ce biti Raj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 KOME CE PRIPASTI ZENA U DZENNETU Stanje zene na dunjaluku ne biva mimo sljedecih stanja, a to su: • da umre prije nego sto se uda • da umre poslije rastave prije nego sto se uda za drugog covjeka • da bude udata ali njen covjek ne udje sa njom u Dzennet • da umre poslije udaje • da umre njen suprug i ona ostane poslije njega ne udajuci se vise sve dok ne umre • da umre njen suprug pa se ona poslije njegove smrti uda za drugoga Хајде молим Те и ово протумачи... Такође, кажи нам да ли је стање у Џенету одмах после смрти или је то стање неког будућег века, есхатона, нечега што ће доћи? sta da ti ovdje objasnim?vidis da se pojasnjava za sve moguce situacije a kad covjek umre onda ide na jedno posebno mjesto do Sudnjeg Dana.Procitaj to malo bolje o kaburskom zivotu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 pitanje: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu`` zar ovo ne pise u bibliji kad su nekog od apostola (ili Hrista) pitali da im kaze nesto o raju???? Да, пише и то је преузето из Библије. И не само то него пуно тога је преписано из Библије. Navedi konkretno Ajete i Stihove iz Biblije "Шта око не виде, и ухо не чу, и у срце човеку не дође, оно уготови Бог онима, који Га љубе." Апостол Павле у Коринћанима Првој 2, 9 Куран: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu`` Дакле, дословце преписано од апостола Павла. Зато сам ти и поставио питање: наведи нешто ново у откруивењу што је донео Курана, а да није познато јудејству и хришћанству? Не само да нема ничег новог, него има пуно оваквих правих правцатих плагијата. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2010 "Za članstvo je ovaj forum zatvoren, te da biste postali korisnici ovog podforuma, potrebnoi je da se obratite Administratorima foruma (obeleženi su crvenom bojom na forumu)," Imam svašta prokomentarisati, na nekoliko tema, samo dok dobijem green light od jednog "crvenog" 0409_feel Видиш да можеш да гледаш овај ПДФ (ал' сам ово рекао 0228_hot ). Ви можете одмах да га видите. Ко је још муслиманске вероисповести на форуму, да ли можда знаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 pitanje: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu`` zar ovo ne pise u bibliji kad su nekog od apostola (ili Hrista) pitali da im kaze nesto o raju???? Да, пише и то је преузето из Библије. И не само то него пуно тога је преписано из Библије. Navedi konkretno Ajete i Stihove iz Biblije "Шта око не виде, и ухо не чу, и у срце човеку не дође, оно уготови Бог онима, који Га љубе." Апостол Павле у Коринћанима Првој 2, 9 Куран: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu`` Дакле, дословце преписано од апостола Павла. Зато сам ти и поставио питање: наведи нешто ново у откруивењу што је донео Курана, а да није познато јудејству и хришћанству? Не само да нема ничег новог, него има пуно оваквих правих правцатих плагијата. Kuran je posljednja Bozija Objava jedne te iste Vjere i taj citat nije prepisan jer je sve dio iste Objave( vjere u jednog jedinog Boga sto Allah objavljuje od Mojsija a.s.)Znaci nisi mi nista novo rekao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Kuran je posljednja Bozija Objava jedne te iste Vjere i taj citat nije prepisan jer je sve dio iste Objave( vjere u jednog jedinog Boga sto Allah objavljuje od Mojsija a.s.)Znaci nisi mi nista novo rekaoТешко да ми верујемо у ту "објаву",тако да и ова твоја категорички изречена реченица,нама ништа не значи. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 vrlo je verovatno da nije prepisano.... jer su knjige tada bile retkost.... verovatno je čuo od nekih propovednika... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Па ако је све једна и иста објава, зашто је онда долазио Мухамед? Чему нови посланика ако ништа ново не доноси? И баш да буде дословно преписана речениица...мислим....много ми је сумњиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Па ако је све једна и иста објава, зашто је онда долазио Мухамед? Чему нови посланика ако ништа ново не доноси? И баш да буде дословно преписана речениица...мислим....много ми је сумњиво. Па човек читао Светог ап. Павла, који је био омиљен писац тога времена. crveniloСигурно да не можеш тврдити да је св. ап. Павле преписао од Мухамеда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Па ако је све једна и иста објава, зашто је онда долазио Мухамед? Чему нови посланика ако ништа ново не доноси? И баш да буде дословно преписана речениица...мислим....много ми је сумњиво. 0120_angryy Posto je u Bibliji mnogo kontradikcija i gresaka dosla je zadnja Objava Kuran da ispravi sto je greska Naravno mora da dodje i Poslank da objavi to a to je bio Muhamed s.a.w.s.Kralj Abesinije tadasnji krscanin je nakon sto je saznao sta sve u Kuranu se objavilo i da je to sve uskladu sa Indzilom odma je uzeo islam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука