Jump to content

Како је Мухамеду откривен ислам?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

The sensual pleasures are graphically elaborated by Al-Suyuti (died 1505 ), Koranic commentator and polymath. He wrote:

"Each time we sleep with a Houri we find her virgin. Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal; the sensation that you feel each time you make love is utterly delicious and out of this world and were you to experience it in this world you would faint. Each chosen one [i.e. Muslim] will marry seventy [sic] houris, besides the women he married on earth, and all will have appetising vaginas

Подели на овим сајтовима

Allah je, doista, za sve njih oprost i veliku nagradu pripremio.

Па која је то конкретна награда за жене?

Uzviseni Allah kaze: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu

Значи за жене ће бити "нешто лепо" а за мушкарце 72 девице.  8084.gif

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Allah je, doista, za sve njih oprost i veliku nagradu pripremio.

Па која је то конкретна награда за жене?

Uzviseni Allah kaze: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu

Значи за жене ће бити "нешто лепо" а за мушкарце 72 девице.  8084.gif

eno dao sam odgovor pogledaj onu stranicu

Подели на овим сајтовима

The sensual pleasures are graphically elaborated by Al-Suyuti (died 1505 ), Koranic commentator and polymath. He wrote:

"Each time we sleep with a Houri we find her virgin. Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal; the sensation that you feel each time you make love is utterly delicious and out of this world and were you to experience it in this world you would faint. Each chosen one [i.e. Muslim] will marry seventy [sic] houris, besides the women he married on earth, and all will have appetising vaginas

a ovo nije tacno 8084.gif
Подели на овим сајтовима

Какву награду имају жене? За мушкарце,поготово они који џихадом остваре своју верност алаху,знамо шта их чека,како тамнооке и крупнооке хурије (44,51-54) створене од "чистог мошуса",немају месечни цилус,нити слину или пљувачку,чак и не врше "малу или велику нужду" (хадиси),а ту су и понеки младићи (76:19-22),са врло чудном и "недефинисаном полном функцијом" (о томе прочитати Галал Ал-Кушк;Ал-кудс Ал-Араби,Лондон 11 мај 2001.).Због својеврсне критике овог дела курана и хадиса који се односе на решавање питања "сензуалних младића" је 1992. и убијен египатски професор ,новинар и борац за људска права др.Фарак Фода,што се усудио да приговори и на један саркастичан,али логички утемљен начин да своје мишљење о "дотичним младићима и њиховој улози".Ово је " чулни рај" тешко схватљив и практично неприхватљив потомцима суптилнијих духовних традиција,попут наше хришћанске.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

a ovo nije tacno :)

http://www.guardian.co.uk/books/2002/jan/12/books.guardianreview5

8084.gif

Подели на овим сајтовима

Sad mi je malo više jasnije zato su se Muslimani odsrbili.. Srpski ideali slobode, porodice (a u porodici samo jedna žena te mlati 0104_cheesy) itd., sa Islamom, ne, ovo teško ide.

U Hrišćanstvu, naime, govorimo da ima dece Božije i dece ovoga sveta. I deca ovoga sveta su ustvari deca Božija, ne robovi, ne sluge, ali razlikuju se od dece Božije u tome što nisu primili sinstvo Božije, dakle veru u Hrista. Sinstvom Božijem, Hristom, mi postajemo novi ljudi, tj. razvijamo se u sledeću fazu čovečanstva, postajemo bogovi.

Pa dakle, čoveče, biraj: hoćeš da budeš bog, ili hoćeš da budeš rob.

kakve to ima veze sad s ovim svim?
Подели на овим сајтовима

i ovdje je sve lijepo objasnjeno

molim vas procitajte ovo pa onda komentarisite

http://www.turntoislam.com/forum/archive/index.php/t-26335.html

pročitao sam.... nisam znao da je u islamu raj u stvari u velikoj meri tehničko pitanje...mislim-nevinost i  to... imam pitanje...da li će ljudi,po islamu,u raju tj. u DZENNETU biti sa telom ili bez... pretpostavljam da je sa telom jer,čemu onda nevinost ali me zanima islamski pogled na čovečiju dušu...da li je ona smrtna ili besmrtna i da li može živeti bez tela...ako može kratko i jasno...  8084.gif

inače,za one koji čitaju

Dunjaluk ili dunajluk je uobičajeno izgovaranje bosanskih muslimana arapske  riječi dun'ja (arapski: دني), što je pojam koji se koristi u islamskom vjerskom (ili filozofskom) smislu, i označava "ovaj svijet". Suprotna riječ je "ahiret" koja označava "onaj ili budući svijet".

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

" Zaista ce covjek u jednom danu da se "priblizi" stotinama djevica "(Ebu El-Dija hadis sahih Silsile Sahihe 367 Albani) .

Да ли ће жене да се приближе стотинама мушкараца? Зашто "приближе" - под наводницама?

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

" Dzenet njegova gradevina je cerpic od zlata, cerpic od srebra, malter izmedu njih je mošus - mirisavi misk, njegov sljunak su dijamanti i safiri a zemlja safran , ko udje u njega bice u izobilju i blagostanju nece biti nesrecan, bice vjecno u njemu nece umirati, nece se pohabati njihova odjeca niti ce ostariti".( Ahmed ,Tirmizi hadis sahih Sahihu Dzamia 3116 Albani).Takodje su ga pitali da li ce se ljudi "priblizavati" svojim zenama u Dzennetu, a on im je odgovorio: " Zaista ce covjek u jednom danu da se "priblizi" stotinama djevica "(Ebu El-Dija hadis sahih Silsile Sahihe 367 Albani) .

Молим Те Селкоба, објасни ми ово са научне стране, како може ово научно да се докаже?

Шта значи ово да ће моћи да се "приближи" стотинама дјевица?

Подели на овим сајтовима

znači ono na šta smo svi pomislili dok smo čitali... 0104_cheesy

0405_feel confused 0110_hahaha

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...