Jump to content

Како је Мухамеду откривен ислам?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

egipatski spisi otkrivaju "nesto" od nauke.Kuran kazuje sve istinito.

Kuran bez greske djavolov

Biblija sa greskama Bozija?

Ма дај не лупај глупости човече. Па гдесу вам ти силни научници ако вековима имате тако дубоко научну књигу? У Авганистану? Па како то да та силна исламска наука у Курану није донела нучни и технолошки напредак исламском свету, већ су остали цивилизацијски и научни далеко иза остатка света? То су факта, а ти лупетај шта хоћеш.

molim te bez uvreda

jesi li pogledao stranicu?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

i opet kazem u Kuranu stoji da je JEDAN BOG a sotona je neprijatelj. Odakle ti znas da nije sotona rekao Isus je BOG

Христос је изгонио демоне као Син Божији. Не може онај који ђаволе изгони и сам да буде у служби ђавола. Тако би се ђаволово царство разделило, каже Христос на исту овакву оптужбу Јевреја, да Он помоћу кнеза ђаволског изгони ђаволе.

Gdjke to stoji? ako je u bibliji gresaka ko kaze da to nije greska?

Грешка је у твојој глави а не у Билији.

I bez vrijedjanja.ja ovdjke nikog nisam uvrijedio

Подели на овим сајтовима

Опрости, али постајеш досадан са својим тврдоглавим ставовима. Угледај се мало на свог брата у вери "само дијалог". Ти имаш такав приступ Библији какав имаш и зат си муслиман, ми имамо другачији приступ и зато смо хришћани. Ружно је да нас провоцираш и да на православном форуму хговориш да Христос лаже. Примедбе се могу изнети на много уљуднији начин. Опрости ако сам те увредио.

Подели на овим сајтовима

Опрости, али постајеш досадан са својим тврдоглавим ставовима. Угледај се мало на свог брата у вери "само дијалог". Ти имаш такав приступ Библији какав имаш и зат си муслиман, ми имамо другачији приступ и зато смо хришћани. Ружно је да нас провоцираш и да на православном форуму хговориш да Христос лаже. Примедбе се могу изнети на много уљуднији начин. Опрости ако сам те увредио.

Ja ne zelim nikog da provociram 0442_feel Ovdje se razgovara o odredjenim temama koje zahtijevajku argumentovane odgovore.Zato ja i zahtijevam konkretne i razumne odgovore.Jer mi smoljudi obdareni od Allah swt logikom i razumom da bi bolje shvatili i bolje razlikovali istinu od neistine.

Подели на овим сајтовима

Селкоба, зашто ћутиш о Острогу и муслиманима који се до земље клањају једном хришанском светитељу - на хиљаде њих! Одговори.

ja gledam samo Kuran i sta Kuran i suna kaze

Браво. Онда ти овде заступаш своје субјективне ставове, јер има много муслимана који не мисле као ти. И ми верујемо шта Библија каже, а Куран не сматрамо светом књигом јер учи да Христос није Бог. Изнели смо овде више пута Христове речи које потврђују да је Он Бог, али ти то не желиш да прихватиш. Твој проблем. Тражили смо да нам докажеш да је Мухамед разговарао са Гаврилом у пећини и ниси нам доказао. Дакле, твоја је вера твоја субјективна ствар а не објективна чињеница. Онад, у најмању руку, није културно да другима тражиш некакве доказе - кад их ни сам немаш, јер ниси Мухамеду држао свећу у пећини.

svi muslimani uzimaju Kuran kao Boziju rijec

a evo par stihova za vas da je Isus BOG

"A ovo je život vječni da poznaju Tebe jedinog istinitog Boga, i koga si poslao Isusa Hrista. (Jovan 17:3)"

"I gle, neko pristupivši reče mu: "Učitelju Blagi! Kakvo ću dobro da učinim da imam život vječni?" A On mu reče: "Š to me zoveš blagim? Niko nije blag osim Boga jednoga. A ako želiš u život ući, drži se zapovjesti." (Mateja, 19: 16-17)

"Otac moj je veći od mene." (Jovan, 14:28)

" Otac moj koji mi ih dade je veći od svih." (Jovan, 10:29)

" Moja nauka nije moja, nego onoga Koji me je poslao." (Jovan 7:16)

" Ja ne mogu ništa činiti sam od sebe; kako čujem onako sudim, i sud je moj pravedan, i ne tražim volje svoje nego volje Oca Koji me je poslao." (Jovan 5:30)

"A o danu tom ili o času niko ne zna: ni anđeli koji su na nebesima, ni Sin, do Otac." (Marko 13:32)

Ljudi Izrailjci! Poslušajte riječi ove: Isusa Nazarećanina, čovjeka od Boga potvrđenog među vama silama i čudesima i znacima. (Djela Apostola 2:22)

Dođe Sin čovječiji, koji i jede i pije. (Mateja 11:19)

Ovo je zaista prorok. (Jovan 7:40)

A sada gledate mene da ubijete. ČOVJEKA koji vam istinu kaza, koju ja čuh od Boga. (Jovan 8:40)

Овдје је само презентовано твоје незнање о вјери Хришћана у Богочовјека Христа.Ми нисмо докети да споримо да је Он био човјек већ смо Хришћани који уче да је био прави правцати човјек и остао БОГ јер се каже у Јеванђељу по Јовану 5:18 да се Христос градио једнак БОГУ:

I zato još više gledahu Jevreji da Ga ubiju što ne samo kvaraše subotu nego i Ocem svojim nazivaše Boga i građaše se jednak Bogu.

znaci da jke Isus lagao kad je rekao Otac je veci od mene?
Ivan, 5:

16. Zbog toga su Židovi poèeli Isusa napadati što to radi subotom.

17. Isus im odgovori: "Otac moj sve do sada radi pa i ja radim."

18. Zbog toga su Židovi još više gledali da ga ubiju jer je ne samo kršio subotu nego i Boga nazivao Ocem svojim izjednaèujuæi sebe s Bogom.

Ovdje ne stoji da je Isus Bog nego da se ugleda na Boga

Подели на овим сајтовима

čovek Isus da...ljudska priroda.... i otkriću ti tajnu...znaš li koliko ima srba koji ovako razmišljaju..... mnooogo....i pitaju tako...jednom u 3 godine

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Мислим да је проблем у томе што исламски верници не схватају појам "личности" и појам "природе" и на који основама они пројављују своје постојање...ја сам то објаснио током наших силних разговора у неком од ових топика,али мислим да нису обратили пажњу на то,нити су се потрудили да прочитају нити да схвате...отуда сва ова збрка и неразумевање реченога.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ovdje ne stoji da je Isus Bog nego da se ugleda na Boga

Hristos je Istiniti Bog i Istiniti Čovek,Savršen Bog i Savršen Čovek,Bogočovek, Koji se od nas razlikuje po tome što Njegova ljudska priroda nema greha,ni praroditeljskog ni ličnog.On kao čovek je manji od Oca i kao čovek ne zna kada će biti drugi dolazak,ali Njegovoj Bozanskoj prirodi to nije sakriveno.Zato On na jednom mestu kaže dao tome času ne zna niko do Otac Nebeski,ali isto tako na drugom mestu kaže:"stražite,jer ne znate kada će Sin Čovečiji doći...dakle stražite a ne stražimo...

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

ako je hristus bogocovek onda jedno poitanje

Ivan,11

38. Isus onda, ponovno potresen, poðe grobu. Bila je to peæina, a na nju navaljen kamen.

39. Isus zapovjedi: "Odvalite kamen!" Kaže mu pokojnikova sestra Marta: "Gospodine, veæ zaudara. Ta èetvrti je dan."

40. Kaže joj Isus: "Nisam li ti rekao: budeš li vjerovala, vidjet æeš slavu Božju?"

41. Odvališe dakle kamen. A Isus podiže oèi i reèe: "Oèe, hvala ti što si me uslišao.

42. Ja sam znao da me svagda uslišavaš; no rekoh to zbog nazoènog mnoštva: da vjeruju da si me ti poslao."

Ako je Isus Bog koga je onda molio da ozivi lazara?

Подели на овим сајтовима

ako je hristus bogocovek onda jedno poitanje

Ivan,11

38. Isus onda, ponovno potresen, poðe grobu. Bila je to peæina, a na nju navaljen kamen.

39. Isus zapovjedi: "Odvalite kamen!" Kaže mu pokojnikova sestra Marta: "Gospodine, veæ zaudara. Ta èetvrti je dan."

40. Kaže joj Isus: "Nisam li ti rekao: budeš li vjerovala, vidjet æeš slavu Božju?"

41. Odvališe dakle kamen. A Isus podiže oèi i reèe: "Oèe, hvala ti što si me uslišao.

42. Ja sam znao da me svagda uslišavaš; no rekoh to zbog nazoènog mnoštva: da vjeruju da si me ti poslao."

Ako je Isus Bog koga je onda molio da ozivi lazara?

Hristos se često molio Bogu Ocu,ali kao čovek,a isto tako je često činio čudesa bez molitve Ocu,što pokazuje Njegovu Božansku prirodu.Dok su starozavetni proroci,apostoli i svetitelji činili čudesa u ime Boga,Hristos je čudesa činio u Svoje ime.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

samo on se iskreno molio i plakao pri tome.to je vec previse da bi nam samo pokazako da to radimo

ме можеш Ти драги мој да разумеш Христове крваве сузе за свет. једнога дана ће и мени и Теби да буде јасно.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...