Jump to content

Срђан Цветковић: Злочини у име народа!

Препоручена порука

Колико ја могу да процјеним ово је најбољи интервју неуморног др Срђана Цветковића о злочинима комунистичке ОЗНЕ од 1944-1953. Да подсјетим, он је већ пописао поименично 56 000 побијених у чисткама у Србији, много тога је још остало неистражено. О томе је, овдје, између осталог ријеч.

http://stanjestvari.com/2015/05/05/%d1%81%d1%80%d1%92%d0%b0%d0%bd-%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%b7%d0%bb%d0%be%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d1%83-%d0%b8%d0%bc%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0/

Подели на овим сајтовима

Одличне теме постављате, Александре!

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Treba bre sto vise da se zna i prica o tim stravicnim zlocinima a ne da sada posle vise desetina godina umesto otvaranja dosijea i potpunog rasciscavanja situacije po pitanju i broja zrtava i masovnih grobnica i nalogodavaca i izvrsilaca, nas 21.vek zatice u nostalgiji i suzama za Titom i njegovom zlocinackom bandom! I posle se cudimo zasto nam je tako kako nam je... Boze sacuvaj! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...