Гости Guest Написано Април 30, 2015 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Ovaj kratki a poučni film će vas ostaviti bez texta! U dvije minute vas nauči životnu lekciju, a uz to navede na razmišljanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 30, 2015 Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Поставио сам давно,мислим на теми кратких филмова или тако нешто... Човек Жоја and nana је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 30, 2015 Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Онај који суди о томе је велика будала .Човек је човек ма где се налазио на овој , нашој планети. kordun је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 30, 2015 Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Онај који суди о томе је велика будала .Човек је човек ма где се налазио на овој , нашој планети. Osim ako je peder... za njih to ne vazi пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 1, 2015 Пријави Подели Написано Мај 1, 2015 Kako ih je posramio! nana је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука