Jump to content

Death to the world-last true rebellion?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ко су ови? Видим да има и +блаженопочившег патријарха Павла на сајту,има и св. Пајсија и св. Игњатија...зашто је сајт на енглеском? Јер су ово неки зурлоти из САД,или шта...?

http://www.deathtotheworld.com/index2.html

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Али зашто се православни вебзин зове "Смрт свету"?

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Али зашто се православни вебзин зове "Смрт свету"?

Смрт палом и огреховљеном свету,а не свету као дивној творевини Божијој.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Изволите првих 11 бројева овог православног фанзина:

Death to the world

klapklap klapklap klapklap, sta bi mi bez tebe Kane 8086.gif smil41cb5615a0b72.gif
Шта бих ја без вас?  :drugarstvo:

Мислим да је наслов фанзина (није само интернет фанзин, првенствено је часопис) узет као цитат из једне поуке Св.Исаака или Јефрема Сирина...

Мислим да си у праву.

Подели на овим сајтовима

Death to the world

klapklap klapklap klapklap, sta bi mi bez tebe Kane klapklap smil41cb5615a0b72.gif
malkice si se zabunio, he-he, nije ovo fanzin, vec biblija...pogresan link klapklap :drugarstvo: 8086.gif
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Death to the world

klapklap klapklap klapklap, sta bi mi bez tebe Kane klapklap smil41cb5615a0b72.gif
malkice si se zabunio, he-he, nije ovo fanzin, vec biblija...pogresan link klapklap :drugarstvo: 8086.gif
Извини,одмах исправљам!

Подели на овим сајтовима

Летос сам добио сјајну мајицу од брата Michael Willsona из Америке, баш од тог фанзина, њиховог братства...баш је у хеви фазону са тим натписом  :smiley:

super su im majice, pogotovo ona sa raspetim monahom :drugarstvo:
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

То су ти брале православни американци, неки рокери и панкери, издају тај православни фанзин, већ дуже време, Серафим Роуз им је узор и многих од њих некадашњи духовник.

Фанзин им је одличан.

Мада су мало затворени за комуникацију, слао сам им пар пута неке позиве да се јаве код наске Србаља  на православне сајтове и форуме, е сад ил они не разумеју мој енглески ил га ја не знам како треба , ил нису заинтересовани ил су мало ко што рекох затворени.

Углавном таки су каки су , добри су, има тамо један од уредника неки Србинда али мислим да тај не зна реч Српског језика, јербо је американац. :smiley:

Подели на овим сајтовима

То су ти брале православни американци, неки рокери и панкери, издају тај православни фанзин, већ дуже време, Серафим Роуз им је узор и многих од њих некадашњи духовник.

Фанзин им је одличан.

Мада су мало затворени за комуникацију, слао сам им пар пута неке позиве да се јаве код наске Србаља  на православне сајтове и форуме, е сад ил они не разумеју мој енглески ил га ја не знам како треба , ил нису заинтересовани ил су мало ко што рекох затворени.

Углавном таки су каки су , добри су, има тамо један од уредника неки Србинда али мислим да тај не зна реч Српског језика, јербо је американац. :smiley:

a jesi im trazio majicu? 0104_cheesy
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

to drushtvo koje ima neki manastir u Platini- California.Do prije koja godina nijesu bili kanonski, a Ruska Zagranichna Crkva nije htela da chuje za njih(imaju debeli razlozi)

Od prije koja godina primila ih je SPC u USA.

Nadam se da hoche(SPC) traziti da cijelu imovina pripoje Srbima.

Svojevremena kada sam zivjela u taj dio svijeta nekoliko puta sam ih priznajem posjetila.

O njihovom izdavashtvu,nemam narochito povoljno misljenje,ali nema veze.

0442_feel

Подели на овим сајтовима

• 7 years later...

Јесте тема одавно заборављена, али ево, већ 3 године, постоји "домаћи" Death To The World који ради са благословом оригиналног фанзина и по узору на исти. На блогу и фб страници, све је детаљно објашњено. Па ко воли нек изволи.
smrt-svetu.blogspot.rs

www.facebook.com/smrt.svetu

Ако имаш, ти дај.

Ако немаш, ти не отимај.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...