Jump to content

Да се чујемо. :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobrooo iii...? Gde se kopira?   Ja se stvarno izvinjavam sto ne kapiram nista :)))

u poruku :)

kao link sa yutuba

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Из неког разлога не могу нити да чујем шта су други поставили, нити да се снимим. ne_shvata

Иначе, не стидим се :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

I ne treba da se stidis, vec da nam otpjevas nesto, neki divan tropar Bogorodici na primjer... :)

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Биљана рече

Из неког разлога не могу нити да чујем шта су други поставили

Ни ја, разлог томе је вјероватно то што су се они снимали давно, па је то до сада већ избрисано, јер се на том сајту саджај не чува сувише дуго. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дијана. рече

I ne treba da se stidis, vec da nam otpjevas nesto, neki divan tropar Bogorodici na primjer... :)

Бум се ја већ некако снимила (обећала сам то некад некоме). :) 

А сад овако могу само рећи да имам анђеоски глас. Топао, баршунаст. А кад запојем................пуца земља  :smeh1: :smeh1::smeh1:

Подели на овим сајтовима

Topao, barsunast, a sopran pretpostavljam, to je veoma lijepa pojava. Ne volim bas one zvonke veoma visoke soprane koji 'kidaju staklo'.

Подели на овим сајтовима

Е моја Дијана, ја пјевам по потреби :D

Кад затреба сопрана, ускачем, али на мјесто 2. сопрана. Исто тако и тенора, а мој прави глас је алт. То ми је и најлакше и ту сам к'о риба у води :) Мада кад се прехладим скоро да и басове могу :smeh1::smeh1:

Ма ја сам 100 година у хору и све гласове сам пјевала (осим баса и баритона). Сад сам у алтовима и не мрдам. :) 

Подели на овим сајтовима

Zbog neceg sam te dojmila kao nesto njezno i zenstveno, pa ti pripisala sopran. 

I ja sam takav isti alt, vrlo kratko sam u dva navrata bila u horu, nisam istrajala. 

Barsunasti sopran ima cerka moje prijateljice, isla je u srednju muzicku skolu, zbog talenta (i nedostatka veze) je jedva uspjela da upise, na akademiju ni pokusala nije, a inace je solista BL tamburaskog orkestra. Po cijeloj Evropi nastupaju.

Dakle, da skratim, kad sam je slusala uzivo 'u operskom stilu', plakala sam.

Подели на овим сајтовима

Pa Biljo mislim sad smo jako radoznali :) nemoj nas ostaviti predugo da cekamo taj divan izvezban univerzalni glas :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ево вам мало џипси кингси од мене:

http://vocaroo.com/i/s0BdfXz9D3WQ

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...