Sanja Т. Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 link se kopira Dobrooo iii...? Gde se kopira? Ja se stvarno izvinjavam sto ne kapiram nista http://vocaroo.com/i/s1AOzpMXdEXy Jel uspelo? Kopirala sam ga u ovu "kariku" Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Dobrooo iii...? Gde se kopira? Ja se stvarno izvinjavam sto ne kapiram nista u poruku kao link sa yutuba Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Samo dve strane. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Stide se ljudi. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Из неког разлога не могу нити да чујем шта су други поставили, нити да се снимим. Иначе, не стидим се Караконџула and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 I ne treba da se stidis, vec da nam otpjevas nesto, neki divan tropar Bogorodici na primjer... Караконџула, АлександраВ and Биљана је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 6 minutes ago, Биљана рече Из неког разлога не могу нити да чујем шта су други поставили Ни ја, разлог томе је вјероватно то што су се они снимали давно, па је то до сада већ избрисано, јер се на том сајту саджај не чува сувише дуго. Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Управо сада, Дијана. рече I ne treba da se stidis, vec da nam otpjevas nesto, neki divan tropar Bogorodici na primjer... Бум се ја већ некако снимила (обећала сам то некад некоме). А сад овако могу само рећи да имам анђеоски глас. Топао, баршунаст. А кад запојем................пуца земља Дијана., Караконџула and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Topao, barsunast, a sopran pretpostavljam, to je veoma lijepa pojava. Ne volim bas one zvonke veoma visoke soprane koji 'kidaju staklo'. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Treba spojiti ovu novu, istu temu. Mozda Grigorijev link radi. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Е моја Дијана, ја пјевам по потреби Кад затреба сопрана, ускачем, али на мјесто 2. сопрана. Исто тако и тенора, а мој прави глас је алт. То ми је и најлакше и ту сам к'о риба у води Мада кад се прехладим скоро да и басове могу Ма ја сам 100 година у хору и све гласове сам пјевала (осим баса и баритона). Сад сам у алтовима и не мрдам. Лапис Лазули, Дијана. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Zbog neceg sam te dojmila kao nesto njezno i zenstveno, pa ti pripisala sopran. I ja sam takav isti alt, vrlo kratko sam u dva navrata bila u horu, nisam istrajala. Barsunasti sopran ima cerka moje prijateljice, isla je u srednju muzicku skolu, zbog talenta (i nedostatka veze) je jedva uspjela da upise, na akademiju ni pokusala nije, a inace je solista BL tamburaskog orkestra. Po cijeloj Evropi nastupaju. Dakle, da skratim, kad sam je slusala uzivo 'u operskom stilu', plakala sam. АлександраВ and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Link je ispravan http://vocaroo.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Pa Biljo mislim sad smo jako radoznali nemoj nas ostaviti predugo da cekamo taj divan izvezban univerzalni glas Биљана, Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 Ево вам мало џипси кингси од мене: http://vocaroo.com/i/s0BdfXz9D3WQ nikolay, АлександраВ, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука