Маша Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Само да ми је знати где иде наш новац, ако није ишао за изградњу брана у насељима где су и прошле зиме биле огромне поплаве, нпр. Има ли краја овим бахатим и без објашњења, поскупљењима? 90% Србије је у штрајку, на ивици, а они сваког месеца дижу најважније цене за 10%, па се питам где је крај?? http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/178682/Zivot-na-corbi-od-bacenog-povrca- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Тако је то у тајкунократији, Мишковић, Беко, Дракулић и слични имају превише а остатак народа не може ни да се прехрани. Цела наша политичка сцена је као када пукне канализација. Парламент мора да буде дводоман као у све нормалне земље. Ја не видим краја овом лудилу. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Тако је било и 1804 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ne brini se Maso, mislim da ce uskoro biti samo pojeftinjenja s obzirom da je privreda potpuno nelikvidna. Bas gledam po prodavnicama, sve rasprodaje ali ne vredi kad niko nema novaca da kupi ni na snizenju... Ne volim biti pesimisticna ali bojim se da je ovo tek pocetak potpunog kolapsa nase privrede... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 А гувернер се брине за курс динара колико и ђаинисти са југа Индије. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Стефане "ниси" у праву!Поручио нам је Млађа са белог Копаоника,да је "...народ у заиста тешкој ситуацији,па се нешто мора предузети..."!Ово је таман јако колико и "цеђење воде из суве дреновине" мада су оба термина уникати економске реторике!Читам,помоње се привреда,која привреда,коју ми привреду имамо,шта производи осим пива?Да није сељака који су принуђени да живе у овој земљи јер другу немају-давно би морали да "бацимо кључ"!Нама је једино паметно да прогласимо банкрот,па шта буде.Из ове се коже не може наравно,али овако само одлажемо извесно,уз очекивање немогућег! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 :cheesy2: Катастрофално. Ових дана је настао баш финансијско-економски померај у држави. На мање од 2% територије Републике Србије тренутно борави педесетак људи који држе 99,7% српског капитала. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Rokeri s Moravu - Penzija mi mala (www.Muzika-mp3.Net) ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Људи моји шта се овде ради?!! немам речи! па ово је скандал како обрачунавају!!! Р Е П У Б Л И К А С Р Б И Ј АКуповна моћ становништваПотрошачка корпа КРЕТАЊЕ КУПОВНЕ МОЋИ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИМАРТ 2013.ГОДИНЕ Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука