Phoebe Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 пре 43 минута, Djapa рече пре 52 минута, Phoebe рече dizel virus! pa gde iskopa ovo ahahahahahaha,pa to sam sve postavljala ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 пре 7 минута, Phoebe рече pa gde iskopa ovo ahahahahahaha,pa to sam sve postavljala ja pesme koje postavljas su me asocirale na ovu foru, inace mnogu jakuuu Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Djapa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 пре 5 минута, Phoebe рече a ova me asocirala na jedan vic ..crvenkapa luta po sumi sretne je vuk i pita sta to nosi baki...a ona mu kaze, nista baki laku noc deco Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 пре 9 минута, Djapa рече пре 15 минута, Phoebe рече a ova me asocirala na jedan vic . a možda naslućujem da će na sledećim izborima da pobedi vuk drašković,još on nije bio precednik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 пре 2 минута, Phoebe рече a možda naslućujem da će na sledećim izborima da pobedi vuk drašković,još on nije bio sa njegovim govorima mrznje, teskooo ali posle vucica samo satana licno bi bio gori sta znas mozda ga hipsteri glasaju zbog brade, srbende zbog cetnika, ja cu zato sto nije bio a i daje besplatno pivo na ravnoj gori .lol ...videcemo ...ima smisla to sto pricas Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 <3 Nina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 4, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 4, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука