Jump to content

Nikolićeva poseta Vatikanu otkazana, avion se pokvario u letu

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Ma pusti Nanu, samo te iznervirala bez potrebe ...

Sva sreca pa nam je Nikolic preziveo ovu nezgodu u vazduhu pa ce on sa Vucicem sve polako dovesti u red u Srbiji ... Sto naravno sve nas raduje kao ljude prvenstveno, pa kao Srbe, a narocito kao Hriscane jer nam je druga zapovest da ljubimo Predsednika kao sebe samoga ...

Жељко батеее...

Подели на овим сајтовима

Жив био, Христос Воскресе!

Речник бато, ништа друго,...пијачарски, шлосерски. Знаш оно као.... јавна реч, највећи Правславни форум, функцијја обавезује,.. итдисл.  

Ваистину васкрсе! Шта сте Ви учинили да побољшате културу говора на овој агори? Која је ваша мера и део ваших примедби, које су усвојене и постале "владајућим" начином говорења на овој агори, а у контексту "Бечког споразума"?

"Пароле" које сте изрекли су свакако "јаке" и примерене, тим пре што сам "пук`о" и "тако нешто свашта рек`о Барону (Жељку Билбији)", али са друге стране, у контексту онога на шта - претпостављам-"алудирате", морам да Вас упутим на `тма` тема које постоје на овом Форуму и на којима нисте суделовали на такав пуритански начин, где би вршили сегрегацију на "пијачарско",..., "шлосерско",...,"пилотско"... и прочаја...

С` тим у вези, "врата" овог Форума и уредничке екипе уопште су Вам, у сваком тренутку отворена (наравно, уколико су примедбе сувисле) и тврд Вам стојим да бих радо погледао сваку примедбу на рад уредништва и администрације, делатно образложенију и са наводима... Овако, када погледам цитат: "Речник бато!" - Изгубим вољу! То му дође к`о код Калиопи: "Уууу бато!"

Дакле, ако желимо/те да ниво комуникације подигнемо на виши ниво, Ваш најнижи комуниколошки ниво мора бити платформа на којој би се заснивала свака дискусија...

Подели на овим сајтовима

Kafa vratila Nikolićev avion

Izvor: B92

Beograd -- U avionu Falkon kojim je predsednik Nikolić putovao slučajno je aktiviran "emergency slot extension" prekidač, nakon što je prosuta kafa po kontrolnoj tabli.

51740845855353eaa1c44f881367416_orig.jpg

Pri poniranju se ugasio i motor broj 3 koji je ponovo upaljen posle par minuta, navedeno je u dokumentaciji koju je objavilo Ministarstvo saobraćaja i infrastrukture.

U izjavama pilota i kopilota navedeno je da je došlo do prosipanja male količine kafe u zoni kvadranta slota usled turbulencije, a zatim je kopilot počeo da briše da salvetom briše deo posut kafom i tom prilikom slučajno aktivirao "emergency slot extension" prekidač.

Avion je tada počeo da gubi visinu, ali je brzo uspostavljena kontrola nad letelicom, navode pilot i kopilot u izveštaju.

Zbog ovog događaja kopilot je suspendovan sa dužnosti.

Avion Falkon kojim je predsednik Srbije Tomislav Nikolić išao u posetu Vatikanu poslat je na dodatnu proveru u bazni servis u Bazel, navodi se u dokumentaciji.

Istog dana posle povratka, kako se dodaje, avion je pregledan, a za naredni dan je planiran i probni let. Međutim, probni let nije obavljen jer pumpa za gorivo nije imala odgovarajući pritisak. Tada je u konsulataciji sa Direktoratom civilnog vazduhoplovstvom, odlučeno je da avion bude poslat Bazelu.

Ministarstvo saopštava da je reč o delu dokumentacije u vezi sa ovim slučajem i da će kompletan izveštaj biti obljavljen najverovatnije sutra.

B92

Подели на овим сајтовима

Лично сам незадовољан радом уредништва форума. Много су попустљиви и толерантни према свакаквом смећу које се истовара на форум

Mislim da si prestrog prema sebi, svi imamo slabosti :D :P 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

......"Пароле" које сте изрекли су свакако "јаке" и примерене, тим пре што сам "пук`о" и "тако нешто свашта рек`о Барону (Жељку Билбији)", али.. Овако, када погледам цитат: "Речник бато!" - Изгубим вољу! То му дође к`о код Калиопи: "Уууу бато!"

Дакле, ако желимо/те да ниво комуникације подигнемо на виши ниво, Ваш најнижи комуниколошки ниво мора бити платформа на којој би се заснивала свака дискусија..............

Ајд, и ваљда ме нећеш више прозивати  на  овој безвезној теми.  

Пуно си којечега  написао директно мени те немам избора до да се још једном јавим и  не оставим Те  у тој огорчености  а поготово да не  останеш у дилеми  око цитираног  (у  оригиналу без узвичника, чак благо, схватајући  ко што и сам кажеш "да си тренутно пук`о" а  у том, на жалост, заборавио да имаш на располагању и  дугме за брисање ) ....па рекох::

"Речник бато, ништа више......." 

Нема потребе да "изгубиш вољу" нити  да помињеш неког, мени непознатог, Калиопи (шта  ли сам то пропистила :.mislise. ) .....најкраће дакле:..реч бато је од речи брате (аналогно сејо/сестро )  а Ти јеси мој брат у Христу.  Разлика између Твојих и  мојих година  дозволила је да је употребим, сасвим примерено, к`о мннооого старија  и тренутно присебнија сестра) ..... све остало је ствар учитавања читача (у овом случају изнервираног ал` не мојом кривицом).

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

zatim je kopilot počeo da briše da salvetom deo posut kafom i tom prilikom aktivirao "emergency slot extension" prekidač.

Avion je tada počeo da gubi visinu, ali je brzo uspostavljena kontrola nad letelicom, navode pilot i kopilot u izveštaju.

Eto, ipak je tacno da su imali osecaj da padaju kao kamen.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...