Благовесник Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 V. je u biti nedefinisan. Crkva ipak mudro cini sto se sa V. ne zamera, vec ide po onoj Germanovoj - Zmiju gladi ispod nje se vadi. U svakom slucaju Amerika je prepoznala T.N. kao element koji pokusava da stvori atmosveru u kojoj Srbija moze da balansira izmedju istoka i zapada slicno Titovoj Jugoslaviji, pa im se vise isplati da ga eliminisu ili upozore, nego da trose velike pare u civilizovanijem nacinu suzbijanja takve politike... Gordana . and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Значи Американци су покварили мотор? Crveni Baron, Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Koliko Zapad lako uspeva da manipulise s narodom video sam kada se narod pimio na satanizaciju i omalovazavanje Vojislava Kostunice, a sada je po sredi isto sa Tomislavom Nikolicem. Vi mnoge stvari ne znate, T.N. je u dobrim odnosima sa nasim patrijarhom i poslusan je u velikoj meri. Napadate pogresnog coveka. Kakav zapad? Pa Toma je na udaru nikog drugog do velikog vozda Vucica. Ko ne vidi trvenja izmedju njih,ko ne zna jos dok su bili verni vojvodi Seselju da je Vucic mal' mal' odlazio u Hag da druka Tomu kako se luksuzira,kako se bogati,kako gradi kucerine,kako ide na skrivene razgovore sa zapadnjacima i Botom. Odavno je poznato da ga Vucic smatra budalom i da ga ismeva na svakom koraku. I pritom kakve veze ima sto je u dobrim odnosom sa patrijarhom... Cinjenica je da je svoju politiku okrenuo za 180 stepeni,da preko fonda Dragice Nikolic nastavlja enormno sopstveno bogacenje,neko bi rekao da ali gradi crkvu,pa dajte vi meni pare gradicu i ja za vase pare i istaci da je to moje. Opet ne znam ko je gori da li fikus Nikolic ili vozd Vucic i jedni i drugi su izdali sami sebe a onda i Srbiju. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Opomena!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 PADALI SU KAO KAMEN?! Koji smo mi baksuzi, nemamo sreće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 HAha umro sam Ромејац, Плутон, ВИЛМА and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Koji smo mi baksuzi, nemamo sreće. Имали смо среће. Па Тома је требао да иде у Ватикан и да се сретне са..... ааааааа јоооооооој, па да... ти си... ОК заборави на ово. Све у року службе, тебра. Благовесник and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 "..Чуо сам неки коментар да тај авион може да лети и са два мотора. Знате, то је бесмислица! Знате, кад експлодира нешто у једном мотору, оно направи тај електро-шок и авион губи своју аеродинамику и све се поремети..." "Дошло је до експлозије у унутрашњости мотора, после тога се није чуо ниједан мотор и авион је почео да пада пуним падом. Све је полетело кроз авион, виљушке, ножеви, тањири. Све се разлетело, чланице делегације су се прилично уплашиле. То је трајало неколико минута, колико треба да се падне два-три километра." - авионски полтергајст by Оливер ВолеоСамШешељаАСадВолимТому Антић Н Е П Р О Ц Е Њ И В О http://rs.n1info.com/a52779/Vesti/Oliver-Antic-o-avionezgodi.html Данче* and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 @@Милан Ракић, Коментар испод текста: ma,08:27 18.04.2015.Kakav precednik ,takav avion... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Da, oni ne znaju kako im je bilo u avionu, vi sveznajuci, Juan i ostali, svakako to bolje znate. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Da, oni ne znaju kako im je bilo u avionu, vi sveznajuci, Juan i ostali, svakako to bolje znate. ) Vazda bilo tako ... Sada ce oni da pricaju kako je bilo kada mi znamo pubo bolje... Sta pokvario se motor? Jaka stvar, pa i ja sam upravo dovezao kola od majstora pa ne kukam... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Da, oni ne znaju kako im je bilo u avionu, vi sveznajuci, Juan i ostali, svakako to bolje znate. Jednom sam bio u crkvi. Dok sam stajao preko celog oltara se projavio Dokins, masa je bila u transu. Ti ces reci da je to nemoguce a ja te pitam dal ti bolje znas od mene koji sam bio tamo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Sta pokvario se motor? Jaka stvar, pa i ja sam upravo dovezao kola od majstora pa ne kukam... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 ) Vazda bilo tako ... Sada ce oni da pricaju kako je bilo kada mi znamo pubo bolje... Sta pokvario se motor? Jaka stvar, pa i ja sam upravo dovezao kola od majstora pa ne kukam... Drame po svojoj radikalskoj navici. Niko ni ne sumnja da je situacija bila ekstremno opasna i stresna. Ali ne razumem zasto se ne zadrze na svojim interpretacijama i emotivnim dozivljajima nego daju strcne analize tipa "motor kad eksplodira, desava se elektricni impuls"... ili "acion je padao kao kamen"... Nek ti Rakic potvrdi ali avion moze kao "kamen" da pada samo ako se polomi u vazduhu ili usmeri nos vertikalno ka zemlji. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Богу хвала сретно су прошли и живи се вратили својима. Желим сваком да срећно кући допутује, и најцрњем непријатељу. Gordana . and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука