Jump to content

Светска реклама о Спаситељу света!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Od kada sam cula novu Sting-ovu pesmu "Soul cake" ne napusta me upavo ta misao. Covek vise ne moze bez Boga. U toj pesmi sam cula nasu zdravicu, pobedu radosti nad ovom dosadnom, poznatom, "uredjenom" svakodnevicom. Sting peva Boga, bar sam ja to tako dozivela. Ova reklama je meni potvrda, to zelim da vidim i tako je dozivljavam. Nema tacke na planeti, nema coveka koji moze bez Boga i nadam se, cak iako cu da zvucim kao utopista, da je ovo artikulisani krik, poziv, osvescivanje potrebe. Znam da ce mnogi reci da je ovo mozda samo jos jedna maskarada, neka oni cekaju koga hoce, ali meni je oscescivanje prezasicenih nicim. Tako ga vidim, tako dozivljavam i radujem se.

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

Лепо одрађен посо. Е, сад ће ја ко неки. У Јеванђељу стоји да " најпре треда да се Јеванђеље проповеда целом свету"и онада ће доћи крај.

Подели на овим сајтовима

Лепо одрађен посо. Е, сад ће ја ко неки. У Јеванђељу стоји да " најпре треда да се Јеванђеље проповеда целом свету"и онада ће доћи крај.

...односно онда ће Доћи Он...У читавој Својој Светлости, да нам Испуни очекивања и Оствари наду.... :cmizdrenje:

1405_love

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...