коЖељ њацИ Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Лого кандидата за председника САД Хилари Клинтон изазвао полемике на друштвеним мрежама. Многи су јој замерили да знак подсећа на знак за болницу... Даље не знам како да убацим твитер статусе па погледајте на линку: http://vojvodjanskenovine.rs/logo-hilari-klinton-mnogima-lici-na-bolnicki-znak-a-vama/ Плутон, Grizzly Adams, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Pa bilo je tu više grafičkih i dizajnerskih mogućnosti, ja mislim da je ta prva najprikladnija s obzirom na sve ono što poloitičari obično obećavaju u predizbornoj kampanji, da će se živjeti kao u raju samo ako oni budu izabrani. Treba samo proći ispod duge (kroz izbore) a obećani raj je tu, za tog izabranog to raj sigurno jeste: Човек Жоја and ST.IVANA је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Hilarka imitira Putina Hillary Clinton impersonates Vladimir Putin HILLARY CLINTON IMITA A VLADIMIR PUTIN VIDEO PARODIA BURLA Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Prije pet godina kod nje bila primjećena opsjednutost nečistim djavolskim silama: http://weeklyworldnews.com/politics/22835/hillary-clinton-possessed/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Мени личи на "Hopeless"... Adelaida and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Meni lici na nesto za sta nikad nebih glasala...jest joj logo bezveze... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Meni lici na nesto za sta nikad nebih glasala...jest joj logo bezveze... Американци генерално имају крш дизајн. Тачније, немају дизајн. Ово је још и добро, каквих ругоба има. Личи ми на лого неке компаније која се бави некретнинама (Real Estate). Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Ili na neku firmu koja se bavi knjigovodstvom... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 U Amere je dobro sto ko god im bude na vlasti lose je. Da li Hilari Levinski da li zlotvor jos jedan iz familije Bus,svejedno je. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Pa bilo je tu više grafičkih i dizajnerskih mogućnosti, ja mislim da je ta prva najprikladnija s obzirom na sve ono što poloitičari obično obećavaju u predizbornoj kampanji, da će se živjeti kao u raju samo ako oni budu izabrani. Treba samo proći ispod duge (kroz izbore) a obećani raj je tu, za tog izabranog to raj sigurno jeste: Prvi znak obojen duginim bojama predstavlja LGBT popuaciju i veliku podrsku gospodje Klinton istoj populaciji.Znaci ,sigurna podrska.Drigi znak u vidu onog bolnickog predstavla ovecanje zdravstvene zastite i pomoci...Treci sa americkom zastavom - simbol Amerike i podrske ..Medjutim plavo zvezdano nebo je obecanje ali ova crvena dole je krvava.... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Pa bilo je tu više grafičkih i dizajnerskih mogućnosti, ja mislim da je ta prva najprikladnija s obzirom na sve ono što poloitičari obično obećavaju u predizbornoj kampanji, da će se živjeti kao u raju samo ako oni budu izabrani. Treba samo proći ispod duge (kroz izbore) a obećani raj je tu, za tog izabranog to raj sigurno jeste: Inace duga je simbol LGBT populacije..Verujte,nista nije slucajno u zapadnom svetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Американци генерално имају крш дизајн. Тачније, немају дизајн. Ово је још и добро, каквих ругоба има. Личи ми на лого неке компаније која се бави некретнинама (Real Estate). Американци су, бар колико сам ја успео да приметим, перфекционисти или бар озбиљни професионалци кад је графички дизајн у питању. Проблем је вероватно у томе што углавном раде за сопствено тржиште, а менталитет им се битно разликује од европског, самим тим и култура, па једноставно само стичемо такав утисак. Мој субјективни доживљај њиховог дизајна углавном је омашена тема, а при том погођено све остало, и то невероватно прецизно... чињеница је и да епохама, или бар жанровима, владају боље него европљани али их и увек калеме на викторијански стил па нама овде то тако и делује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Лого кандидата за председника САД Хилари Клинтон изазвао полемике на друштвеним мрежама. Многи су јој замерили да знак подсећа на знак за болницу... Типографија, или тип слова који се у логотипу користи је Monotype Century Gothic. http://www.imagemaking.us/2011/11/century-gothic-typeface-poster.html Занимљиво би донекле и било како је идентичан фонт, али у ћириличној варијанти, коришћен и код нас у Србији 2014. на изборима. http://www.fonts.com/font/monotype/century-gothic/cyrillic-complete-family-pack Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Inace duga je simbol LGBT populacije..Verujte,nista nije slucajno u zapadnom svetu. Верујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 jest joj logo bezveze... Nije modrena, realno. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука