Jump to content

Лого Хилари Клинтон многима личи на болнички знак, а вама?

Оцени ову тему

Препоручена порука

CCdZ21PUAAAObls.jpg

Лого кандидата за председника САД Хилари Клинтон изазвао полемике на друштвеним мрежама. Многи су јој замерили да знак подсећа на знак за болницу...

Даље не знам како да убацим твитер статусе па погледајте на линку:

http://vojvodjanskenovine.rs/logo-hilari-klinton-mnogima-lici-na-bolnicki-znak-a-vama/

Подели на овим сајтовима

Pa bilo je tu više grafičkih i dizajnerskih mogućnosti, ja mislim

da je ta prva najprikladnija s obzirom na sve ono što poloitičari

obično obećavaju u predizbornoj kampanji, da će se živjeti kao

u raju samo ako oni budu izabrani. Treba samo proći ispod duge

(kroz izbore) a obećani raj je tu, za tog izabranog to raj sigurno jeste:

il_224xN.733491838_7kln.jpg

1314343870964153693h3.jpg

dc85GLMei.jpeg

Подели на овим сајтовима

Meni lici na nesto za sta nikad nebih glasala...jest joj logo bezveze...

Американци генерално имају крш дизајн. Тачније, немају дизајн. Ово је још и добро, каквих ругоба има. Личи ми на лого неке компаније која се бави некретнинама (Real Estate).

Подели на овим сајтовима

U Amere je dobro sto ko god im bude na vlasti lose je. Da li Hilari Levinski da li zlotvor jos jedan iz familije Bus,svejedno je.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

dc85GLMei.jpeg

Prvi znak obojen duginim bojama predstavlja LGBT popuaciju i veliku podrsku gospodje Klinton istoj populaciji.Znaci ,sigurna podrska.Drigi znak u vidu onog bolnickog predstavla ovecanje zdravstvene zastite i pomoci...Treci sa americkom zastavom - simbol Amerike i podrske ..Medjutim plavo zvezdano nebo je obecanje ali ova crvena dole je krvava....

Подели на овим сајтовима

dc85GLMei.jpeg

Inace duga je simbol LGBT populacije..Verujte,nista nije slucajno u zapadnom svetu.

Подели на овим сајтовима

Американци генерално имају крш дизајн. Тачније, немају дизајн. Ово је још и добро, каквих ругоба има. Личи ми на лого неке компаније која се бави некретнинама (Real Estate).

Американци су, бар колико сам ја успео да приметим, перфекционисти или бар озбиљни професионалци кад је графички дизајн у питању. Проблем је вероватно у томе што углавном раде за сопствено тржиште, а менталитет им се битно разликује од европског, самим тим и култура, па једноставно само стичемо такав утисак. Мој субјективни доживљај њиховог дизајна углавном је омашена тема, а при том погођено све остало, и то невероватно прецизно... чињеница је и да епохама, или бар жанровима, владају боље него европљани али их и увек калеме на викторијански стил па нама овде то тако и делује.

Подели на овим сајтовима

CCdZ21PUAAAObls.jpg

Лого кандидата за председника САД Хилари Клинтон изазвао полемике на друштвеним мрежама. Многи су јој замерили да знак подсећа на знак за болницу...

Типографија, или тип слова који се у логотипу користи је Monotype Century Gothic.

Занимљиво би донекле и било како је идентичан фонт, али у ћириличној варијанти, коришћен и код нас у Србији 2014. на изборима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...