Jump to content

Фарбање јаја у другим помесним Црквама

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ето прође и ове године време за фарбање јаја. Ми из војводине смо фарбали јуче, док су Србијанци фарбали данас, то ће изгледа остати вечита расправа кад треба да се фарба... Него пало ми на памет: како је пракса у другим Патријаршијама и Архиепископијама Православним? Када наша Православна браћа из других крајева земаљских фарбају јаја. Питам чисто информативно а не сад да би доказивали када се јаја требају фарбати.

Подели на овим сајтовима

Ми из војводине смо фарбали јуче, док су Србијанци фарбали данас, то ће изгледа остати вечита расправа кад треба да се фарба...

Uuuuuuu kakve opasne frekvencije ima u tvojoj rečenici, sad će tema da se pretvori u:

Prečani vs. Srbijanci

FIGHT!!!

Подели на овим сајтовима

Ма може и сутра да се фарбају то нема неке битне везе. :)

Ми Срби волимо да се расправљамо о стварима које нису битне . Важно је само да буде пре Ускрса.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ми из војводине смо фарбали јуче, док су Србијанци фарбали данас

Informacija potpuno netacna, sumadinci svi farbali juce...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Uuuuuuu kakve opasne frekvencije ima u tvojoj rečenici, sad će tema da se pretvori u:

Prečani vs. Srbijanci

FIGHT!!!

A najjače što je napisao Vojvodina malim slovom, a Srbijanci velikim   :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

@ AleksandarPetrovgrad

Добро ти нама дошао.

Пусти ове форумаше видиш да је то све лудо.

Разумем зашто си написао војводина малим а Србијанци великим и мени се некад омакне.

И немам појма шта да ти кажем на твоје питање.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...