AleksandarPetrovgrad Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Ето прође и ове године време за фарбање јаја. Ми из војводине смо фарбали јуче, док су Србијанци фарбали данас, то ће изгледа остати вечита расправа кад треба да се фарба... Него пало ми на памет: како је пракса у другим Патријаршијама и Архиепископијама Православним? Када наша Православна браћа из других крајева земаљских фарбају јаја. Питам чисто информативно а не сад да би доказивали када се јаја требају фарбати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Ми из војводине смо фарбали јуче, док су Србијанци фарбали данас, то ће изгледа остати вечита расправа кад треба да се фарба... Uuuuuuu kakve opasne frekvencije ima u tvojoj rečenici, sad će tema da se pretvori u: Prečani vs. Srbijanci FIGHT!!! GeniusAtWork, Јанко, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Мислим да већина других није толико оптерећена неважним стварима као ми... Manolis and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Ма може и сутра да се фарбају то нема неке битне везе. Ми Срби волимо да се расправљамо о стварима које нису битне . Важно је само да буде пре Ускрса. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Ми из војводине смо фарбали јуче, док су Србијанци фарбали данас Informacija potpuno netacna, sumadinci svi farbali juce... Јанко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Uuuuuuu kakve opasne frekvencije ima u tvojoj rečenici, sad će tema da se pretvori u: Prečani vs. Srbijanci FIGHT!!! A najjače što je napisao Vojvodina malim slovom, a Srbijanci velikim Manolis and feeble је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Informacija potpuno netacna, sumadinci svi farbali juce... Шумадија република! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 A najjače što je napisao Vojvodina malim slovom, a Srbijanci velikim Dođoš 100% I. podskupina :bleh: (šala of kors!) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 @ AleksandarPetrovgrad Добро ти нама дошао. Пусти ове форумаше видиш да је то све лудо. Разумем зашто си написао војводина малим а Србијанци великим и мени се некад омакне. И немам појма шта да ти кажем на твоје питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Informacija potpuno netacna, sumadinci svi farbali juce...Као и ере у Ужичкој републици obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука