cloudking Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Pa nije ih niko tako opisao, sta ti je. U pitanju je klasican tekst koji opisuje period adolescencije kod coveka. I ono, pominje se strasna zelja prema suprotnom polu, kao neki "prototip" cele price. Verujem da gotovo svi koji bi citali taj tekst, nikada ne bi ni pomislili ista lose o gejevima, prelazeci preko tog dela. Ja se secam kada sam citao udzbenik iz sociologije msm u srednjoj, i naidjem na jedan deo koji je hriscanstvo kao religiju okarakterisao kao "novonastalu sektu" u tadasnjem rimskom carstvu. Meni malo bilo cudno ali ono, nisam se zadrzao na tome duze od jednog minuta. Tako je i sa ovim isto. Nego, kao sto rekoh, tera se mak na konac. Kao i kad je parada i slicno, da sam gej i da me oni likovi predstavljaju u drustvu, mislim da bih postao nindza kornjaca. Ok, onda ovako. U ovom trenutku u udzbenicima za srednju skolu stoji recenica: "U srbiji trenutno postoje dve normalne religije- Islam i Jehovini svedoci." Evo, ovom recenicom niko nije rekao da ste nenormalni... al ja opet glavu stavljam na panj da bi ova recenica pokrenula lavinu reakcija sasve ulicnim protestima i demonstracijama... A siguran sam da bi i Amfilohije imao sta da kaze na tu temu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Ok, onda ovako. U ovom trenutku u udzbenicima za srednju skolu stoji recenica: "U srbiji trenutno postoje dve normalne religije- Islam i Jehovini svedoci." Evo, ovom recenicom niko nije rekao da ste nenormalni... al ja opet glavu stavljam na panj da bi ova recenica pokrenula lavinu reakcija sasve ulicnim protestima i demonstracijama... A siguran sam da bi i Amfilohije imao sta da kaze na tu temu... Nije to isto, znas i sam da nije isto poredjenje.Bilo bi logicnije ovako. Zamisli vodic za strance i sada izmedju ostalog o Srbima pise, religija-pravoslavlje. Zar to nije ok? Znaci, kao sto sam ti vec pomenuo, uzima se prototip, ono sto je srednja vrednost-klasican primer ali to nije pravilo. To je i ovaj rekao. Srbija je zemlja kosarke,moglo se cuti ali to ne znaci da nema ljudi koji igraju druge sportove pa cak i neke totalno neuobicajene za nas. Mada, svi ovi primeri su mu nebitbi totalno. Kazem ti vec nzm koji put, cak i na onoj temi o paradi sam pisao o "nesvrsishodnosti" iste, ako se secas. To je naravno moj stav. Zato i kazem, ljudi koji privlace paznju na ovaj nacin, po meni ne rade nista korisno za svoju zajednicu. Nebitno koja grupa ljudi je u pitanju. 3. Put-teranje maka na konac. Благовесник and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука