Ignjatije Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Srpska vojska na Crvenom trgu? Izvor: Večernje novosti Beograd -- Vlada Srbije još vaga hoće li prihvatiti poziv iz Moskve da i naši vojnici marširaju Crvenim trgom, na Paradi povodom 9. maja, Dana pobede nad fašizmom. Foto: Beta/AP Organizatori velike ceremonije na 70. godišnjicu sloma Hitlerove Nemačke još čekaju odgovor iz Beograda, pišu "Večernje novosti". "Novostima" je u ruskim diplomatskim krugovima rečeno da još ima vremena da se Srbija izjasni.S druge strane, u Vladi juče niko nije mogao definitivno da kaže da li će se i ešalon srpskih vojnika naći na Crvenom trgu.Ipak, nezvanično, Srbija je kao zemlja pobednica u Drugom svetskom ratu, bliža odluci da učestvuje na proslavi.Međutim, ono što može da nas pokoleba su pritiskci iz Amerike i Evropske unije.Predstavnici Zapada tvrde da su odnosi Srbije i Rusije suviše bliski, što ne odgovara spoljnoj politici Brisela i Vašingtona.Ispred Kremlja, zbog rata u Ukrajini i zahlađenja odnosa, neće biti predstavnika mnogih zapadnih država jer su pod pritiskom SAD odlučile da odbiju poziv Moskve.Domaćini su, kako je rekao ministar odbrane Sergej Šojgu, pozvali 16 vojnih jedinica iz prijateljskih zemalja, kao i članice antihitlerovske koalicije."Devet država je potvrdilo učešće. Rusija čeka odgovor od još pet zemalja, dok su dve države odbile poziv," rekao je Šojgu.Kakva god odluka naše vlade bude doneta, sigurno je da će na svečanoj tribini 9. maja među 25 predsednika stranih država biti i Tomislav Nikolić.On će biti u društvu predstavnika zemalja Organizacije država kolektivne bezbednosti čiji su članovi Risija, Belorusija, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan i Jermenija.Na Crvenom trgu na defileu će, najverovatnije, biti i vojnici iz Kine i Indije.Ovogodišnja jubilarna parada niće jedna od najvećih do sada, na njoj će učestvovati više od 15.000 vojnika, oficira i pitomaca.Da podsetimo, pre pet godina na paradi je bilo 11.135 učesnika. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Видећемо шта ће Блер саветовати Вучићу поводом овога.... Ламех, Crveni Baron, Биберче and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Jes, pa da se izopijaju tamo. Pa onako pijani naprave neki škandal... Плутон, Срђан Шијакињић, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Jes, pa da se izopijaju tamo. Pa onako pijani naprave neki škandal... Није наша војска таква. Показили се на београдској паради као трезни и дисциплиновани. У мајчици Русији би били још бољи. Е, а кад прође парада можда дрмну по неку водку. Гре'ота је бити у Русији а не попити мало водке. Као када они код нас не би гуцнули коју шљивку. То је као да ниси ни посетио ту државу. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 kordun and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Није наша војска таква. Показили се на београдској паради као трезни и дисциплиновани. У мајчици Русији би били још бољи. Е, а кад прође парада можда дрмну по неку водку. Гре'ота је бити у Русији а не попити мало водке. Као када они код нас не би гуцнули коју шљивку. То је као да ниси ни посетио ту државу. Како последњи извештаји кажу-јесте. Све алкос до алкоса... Срђан Шијакињић, Manolis, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Како последњи извештаји кажу-јесте. Све алкос до алкоса... Мислиш и на пилоте? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Како последњи извештаји кажу-јесте. Све алкос до алкоса... A sta kao oficiri ne piju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Како последњи извештаји кажу-јесте. Све алкос до алкоса... Имали су они доста среће чим су толике године летели у алкохолисаном стању. Је л' истина да сваки пилот након обуке добија пљоску на поклон? Срђан Шијакињић, RYLAH, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Милане, да ти право кажем, сад си ми и ти сумњив. Је л' си свестан свог проблема са алкохолом? Хоћеш неки извештај да ти напишем да ти буде јасније? Срамота је за форум да пијаница буде на позицији администратора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Милане, да ти право кажем, сад си ми и ти сумњив. Је л' си свестан свог проблема са алкохолом? Хоћеш неки извештај да ти напишем да ти буде јасније? Срамота је за форум да пијаница буде на позицији администратора! Јесте. Изгласајте импичмент. Немам ништа против RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 A sta kao oficiri ne piju? Када се седа у летелицу-не пије се... Не знам за тенк и камион, а и тамо засигурно важе иста правила, али авион и хеликоптер, не! Плутон, Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Јесте. Изгласајте импичмент. Немам ништа против Милане, оно је, наравно, био сарказам. Извини ако сам претерао, једноставно сам бесан на ово што нам се сервира и што је седам часних људи изгубило живот јер су пар мајмуна толике ленштине да их мрзи да помере камере. Никако нисам желео да те увредим. Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Милане, оно је, наравно, био сарказам. Извини ако сам претерао, једноставно сам бесан на ово што нам се сервира и што је седам часних људи изгубило живот јер су пар мајмуна толике ленштине да их мрзи да помере камере. Никако нисам желео да те увредим. Па на сарказам сам и ја узвратио истом мером. Таман посла да сам мислио да си озбиљан. Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука