Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 То су ови Поповићеви. Српска народна партија. Скоро је био чланак негде на нету. Они су 101. партија... Да то су ови што су скоро регистровани. Па онда се добро котирају с обзиром да су се јуче регистровали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биберче Написано Април 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ево га опет најновији рејтинг. Изгледа да има малих померања.... Извор: Фактор + Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 DSS je baš pukao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Znaci SNS jos dve-tri decenije ...njih da skine opozicija morali bi da uvedu ponovo sankcije i bombardovanje ...e onda mozda ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ja sam bio uveren da cu vladajuce partije da gube rejting. Nisam ja toliko dobar analiticar politika kako sam mislio. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ja sam bio uveren da cu vladajuce partije da gube rejting. Nisam ja toliko dobar analiticar politika kako sam mislio. Pa ipak izgleda da se na drzavnim jaslama vise "hrane" biraci opozicije ... tako da smanjenje plata i penzija nije pogodilo biracko telo SNS-a ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Добро, ајд овако да нешто прерачунам. Ако бисмо странке подијелили прво на проевропске и евроскептичне, па онда те двије групе подијелили на либералне, социјал-демократске и конзервативне странке, ево како би то изгледало: Проевропске конзервативне ( СНС, ЈС ) 51.4% Проевропске либералне ( ДС, ЛДП, Радуловић, ) 10.2% Проевропске социјал-демократске ( СПС, СДС, СДПС, ПУПС ) 19,8% Проевропске укупно 81,4% А евроскептични блок је састављен само од националиста ( СРС, СНП ), конзервативаца ( ДСС ) и хришћанске деснице ( Двери ) па би заједно сви имали 11,2% Остатак је 7,4% подијељен између неких других ( 4% ) и националних мањина ( 3,4% ). Замислите свијет у којој Србија има поједностављену политичку сцену, да имамо Конзервативце, Либерале, Социјал-демократе и Националисте као главне странке. Утопија, земља дембелија... Увијек почнем овако размишљати када видим негдје списак стотина партија. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Pa ipak izgleda da se na drzavnim jaslama vise "hrane" biraci opozicije ... tako da smanjenje plata i penzija nije pogodilo biracko telo SNS-a ... Ne cvetaju ruze ni privatnicima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Лажу! Шешељ каже да СРС има око 20% на основу извора из Вучићевог кабинета који му је остао веран. Или лажу Шекита... или Шеки лаже... Неко дебело лаже... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ja sam bio uveren da cu vladajuce partije da gube rejting. Nisam ja toliko dobar analiticar politika kako sam mislio. Svako je normalan tako mislio, bar po rezultatima ove vlasti. Ali, izgleda je narod puko. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Svako je normalan tako mislio, bar po rezultatima ove vlasti. Ali, izgleda je narod puko. Da svakako iako sad nesto se politika SNS i ne razlikuje od one DSove ili one politike DSSa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Evo i prosvetni radnici ce mu biti zahvalni na recima podrske Deliveri Junajted (sa stranice Igora Brakusa) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152725664315124&set=a.235678650123.146573.590985123&type=1 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Повратићу од оволиког захваљивања. А истраживање је намештено наравно. Као да не знамо како се раде наводна статистичка истраживања. Не памтим кад је последњи пут код нас урађено квалитетно истраживање, са репрезентативним узорком. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука