Jump to content

Најновије истраживање рејтинга партија

Оцени ову тему

Препоручена порука

То су ови Поповићеви. Српска народна партија.

Скоро је био чланак негде на нету. Они су 101. партија... :)

Да то су ови што су скоро регистровани. Па онда се добро котирају с обзиром да су се јуче регистровали.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ja sam bio uveren da cu vladajuce partije da gube rejting. Nisam ja toliko dobar analiticar politika kako sam mislio. 

Pa ipak izgleda da se na drzavnim jaslama vise "hrane" biraci opozicije ... tako da smanjenje plata i penzija nije pogodilo biracko telo SNS-a ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Добро, ајд овако да нешто прерачунам. Ако бисмо странке подијелили прво на проевропске и евроскептичне, па онда те двије групе подијелили на либералне, социјал-демократске и конзервативне странке, ево како би то изгледало:

Проевропске конзервативне ( СНС, ЈС ) 51.4%

Проевропске либералне ( ДС, ЛДП, Радуловић, ) 10.2%

Проевропске социјал-демократске ( СПС, СДС, СДПС, ПУПС ) 19,8%

Проевропске укупно 81,4%

А евроскептични блок је састављен само од националиста ( СРС, СНП ), конзервативаца ( ДСС ) и хришћанске деснице ( Двери ) па би заједно сви имали 11,2%

Остатак је 7,4% подијељен између неких других ( 4% ) и националних мањина ( 3,4% ).

Замислите свијет у којој Србија има поједностављену политичку сцену, да имамо Конзервативце, Либерале, Социјал-демократе и Националисте као главне странке. Утопија, земља дембелија... :)

Увијек почнем овако размишљати када видим негдје списак стотина партија.

Подели на овим сајтовима

Лажу! Шешељ каже да СРС има око 20% на основу извора из Вучићевог кабинета који му је остао веран.

Или лажу Шекита... или Шеки лаже... Неко дебело лаже...

Подели на овим сајтовима

Evo i prosvetni radnici ce mu biti zahvalni na recima podrske

11159494_10152725664315124_7059608870978

Deliveri Junajted (sa stranice Igora Brakusa)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152725664315124&set=a.235678650123.146573.590985123&type=1

Подели на овим сајтовима

Повратићу од оволиког захваљивања. А истраживање је намештено наравно. Као да не знамо како се раде наводна статистичка истраживања. Не памтим кад је последњи пут код нас урађено квалитетно истраживање, са репрезентативним узорком.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...