Zayron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Sad muzika iz mog kraj tj. kraja mojih predaka, sa Kyjovska: Šohaji Z Kyjova Kyjov, Petrovské plže Skočná Za Naším Huménkem FK Pohárek - Kyjovské skočné Kyjovské Skočné - Hrozénka Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Срећан Ускрс католицима. Живи били. Hvala ti Mirko, evo kuturni i folklorni program je pri kraju, ova videa sad možete slušat do ujutru, al ne pit! Post je! Ostala videa možete pogledati i ovdje ko to još nije stigao vidjet, ja povremeno dajem te linkove 2-3 puta godišnje za te koji to još nisu imali priliku vidjet i čuti, nadam se da će vam se videa svidjet: http://rutube.ru/video/person/98191/ CM Harafica + Darebnice na Slavnostech vína 7.9.2013 v Uh.Hradišti VESELÍ N.MOR.-soubor ONDRÁŠ:Na pomezí VESELÍ N.MOR.-soubor ONDRÁŠ:Variace na západoslovenské melodie TV NOE - U nás - CM Ohnica 14.6.2012 Sedmička s Ohnicou 6. 4. 2013 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 može mi neko objasniti zašto se Uskrs slavi u različite datume u Pravoslavnoj i Katoličkoj crkvi? ako je zbog različitih kalendara zašto se onda nekad potrefe zajedno? pretpostavljam da je vezan za židovsku pashu, po meni je onda jednostavno sačekamo da židovi proslave pashu i odmah prvu nedelju bi trebao biti Uskrs, ono oko punog mjeseca poslije proljetne ravnodnevnice mi baš i nije nejjasnije po tome bi opet trebao biti na isti datum.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука