Deki992 Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 ja sam jedini iz Nisa, cini mi se... Zive Reci Dijaspore... Gde je to?! [emoji54] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Gde je to?! [emoji54] Niš be пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 ja sam jedini iz Nisa, cini mi se... Zive Reci Dijaspore... Mislim da je i GeniusAtWork iz Nisa, bar je stavljao fotografije iz Nisa.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 I ja sam iz Srbije, samo trenutno ne zivim u njoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 I ja sam iz Srbije, samo trenutno ne zivim u njoj Pa znam, svi ste... i svi do jednog ste strucnjaci za aktuelne dnevno politicke prilike u Srbiji пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 ja sam jedini iz Nisa, cini mi se... Zive Reci Dijaspore... А ниси ти из Ниша, иначе би рекао "... из Ниш" Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 А ниси ти из Ниша, иначе би рекао "... из Ниш" Ups, izvinjavam se... zaboravio sam da smo svi nislije selci... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука