Deja Vu Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 I na kraju ste se svi uhvatili za devojku i njeno moralisanje, a niko za babu i njeno dostojanstvo. E momci momci. МилошБГ, Juanito, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 15:28, Grizzly Adams рече ЖРУ рулз! Расправа и око бабе... Вала баш! Мислим да је пре ауторка текста била мало љутита што је ситуација таква каква је и што су остали тако одреаговали, а не да је себе хтела да уздиже. Реално, данас се управо поједине неморалне особе дижу на пиједестал, а на поштену сиротињу ретко ко и обрати пажњу. Ту смо заказали као људи. Имала сам у комшилуку једну дивну баку којој нико није малтене прилазио, јер је била пуно болесна, а то је свакоме на терету. Она је све благосиљала и непрестано се молила Богу. Нисам тако нешто никад срела, такву неисквареност и мудрост. Пуно јој је Бог откривао, а другим пензионеркама је била чудна, јер није хтела да седи по цео дан и оговара. И нико се није питао да ли јој нешто треба. А требало је. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 17:33, Deja Vu рече I na kraju ste se svi uhvatili za devojku i njeno moralisanje, a niko za babu i njeno dostojanstvo. E momci momci. Šta se imam "hvatati" za babu, pa većina sirotinje je dostojanstvena, tužni su oni koji smatraju drugačije. Натан and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 17:59, Марко Радаковић рече Šta se imam "hvatati" za babu, pa većina sirotinje je dostojanstvena, tužni su oni koji smatraju drugačije. Slazem se, samo sto mi vise vidimo tudje moralisanje nego necije dostojanstvo koliko god da je rasireno medju njima. Imaju snimci na Ju Tjubu sa socijalnim eksperimentima gde oni siromasni vise pomazu, saradjuju i postupaju pravedno. Ali dobro, uhvatio sam se i ja za vas ............. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 17:33, Deja Vu рече I na kraju ste se svi uhvatili za devojku i njeno moralisanje, a niko za babu i njeno dostojanstvo. E momci momci. Па зашта да се хватам кад је текст очигледно лажан? Знаш колко се оваквих текстова дневно шири по Интернету? Једини просјак овде је онај ко је први пустио причу у оптицај, да проси лајкове ил шта већ проси (зависи од друштвене мреже). На кеца видиш да текст везе са реалношћу нема. Crveni Baron, Плутон and ............. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Baba, idi radi pa ces imati para ...nemoj da zivis na tudjoj grbaci ... RYLAH, Deja Vu and feeble је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 18:26, Crveni Baron рече Baba, idi radi pa ces imati para ...nemoj da zivis na tudjoj grbaci ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 18:26, Crveni Baron рече Baba, idi radi pa ces imati para ...nemoj da zivis na tudjoj grbaci ... Немам речи. Бићете и ви стари и немоћни... Није важно ни ко је ово поставио на нет, ни колико има година, коментари су страшни. Нећу више ни да читам. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 14:49, Млађони рече Meni je ova prica malo neverovatna.... ova devojka kao da juce dosla u Srbiji.. .a gledamo takve siromasne ljude svaki dan. Mislim da je prica izmisljena, ali da ima takvih u stvarnosti - ima. kao od jednom ona srece baku koja nema pare za bajati hleb...... kao to prvi put i kao nikog ne zanima... .nista nije realno prikazano... a sto se tice bajatog hleba i ja ga kupujem i jedem. Kupim dzak, nabijem u zamrzivac pa podgrevam... Млађони , све је могуће . Колико само има случајева да деца не виде остареле и изнемогле родитеље и то су стари који су веома често на маргини друштва и који су од свих заборављени . Та девојка саму себе хвали , што је фарисејски , али не мора да значи на основу тога да је прича измишљена , имаш људи који учине не3ко добро дело и који су склони томе да се хвале за то учињено дело. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 18:30, Anika рече Немам речи. Бићете и ви стари и немоћни... Није важно ни ко је ово поставио на нет, ни колико има година, коментари су страшни. Нећу више ни да читам. Ma nije joj dosta sto je na drzavnim jaslama i ne radi nista a penzija stize svakog prvog nego oce i bajatog leba jer je zdraviji, dok mladi nemaju perspektive, posla a ni para za gradski bus ... Imaju pravo libertarijanci ... feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 18:30, Anika рече Немам речи. Бићете и ви стари и немоћни... I ja necu biti nikada star i nemocan ... Sto sam stariji to sam mladji i mocniji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 И ево шта уради баба, сад је показала своју праву природу кад посвађа оволке људе. Па јој ти после опет дај за леба, нек изађе још један статус на Фејс који ће овде да се пренесе, да се људи свађају. Овакви текстови су најбољи доказ да људе никад не треба помагати, увек на лоше изађе. Човек Жоја, Mилена КШ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 18:41, RYLAH рече И ево шта уради баба, сад је показала своју праву природу кад посвађа оволке људе. Па јој ти после опет дај за леба, нек изађе још један статус на Фејс који ће овде да се пренесе, да се људи свађају. Овакви текстови су најбољи доказ да људе никад не треба помагати, увек на лоше изађе. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Помоћ пружају они који имају – онима који немају. Достојанство се понаша другачије: Ако некога не третирамо достојанствено, сами смо недостојанствени – а не тај неко. Можда није јасно како достојанство ставити у табелу, то је предикат који сви грађани Србије инстиктивно треба да ставе на сопствени живот. У сиромаштву није најтужније немати; то је губитак достојанства. Јер ова област је лишена аутономије у свом животу и далеко је исцрпна: примаоци помоћи се налазе у понижавајућем положају у сопственим животима. Очигледно према неким коментарима и онај што пружа помоћ. Људима никада угодити нећете. Помози и ћути...да не зна левица твоја шта чини десница твоја. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 18:45, MiroslavJ рече Данас прс', сутра шака, прексутра оде цела рука. И то десна. Е једино ако лева не потегне за тастатуром и "друштвеним мрежама", у том случају десница не мора да брине. Па шта има да помажем ако не ставим на Нет? Ако и нисам помого, могу да измислим, то је ко да јесам, битно да се лајкови врте. Ал пошто тих друштвених мрежа немам, онда нема ни потребе да помажем, само се безвезе свађамо касније, ко сад око ове измишљене бабе и оне надрогиране курве што није ко овај анђео што је помого баби. Тања1, Јефимија Крунић, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука