Jump to content

Kористе Шешеља да би нас казнили

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovde se vidi koja je to prsotina od coveka

- Djindjic ubio curuviju

- Djindjic ubio stambolica

- Djindjic otimao sina brene i bobe

- Djindjic prizivao bombardovanje

- Djindjic otimao miskovica..

...

....

....

Itd itd... i sve to je radio u vreme kad je bio zestoki opozicionar.... u vreme kada je Milosevic prisluskivao i pokusavao atentat na draskovica, nije uhapsio kriminalca djinca..

Ko bre posle moze da veruje ovom pacijentu!?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Najzad istina o djindjicu ...

Povezan sa kriminalcimas, onaj njegov "podpredesednik" Ceda  posecivao Siptara u zatvoru ... Likvidirali ih u mafijaskom obracunu da ne bi progovrili ...

Nije ni cudo posto su Djindjic i Velja "Kraduckanje" Ilic na bageru doneli "demokratiju" ....

Od takvog dreša  nista bolje se i ne moze ocekivati ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Najzad istina o djindjicu ...

Péovezan sa kriminalcimas, onaj njegov "podpredesednik" posecivao Siptara u zatvoru ... Likvidirali ih u mafijaskom obracunu da nr bi progovoroòo...

Seselj je jedini covek koji ima hrabrosti da na televiziji kaze istinu...!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Zasto uopste postavljas ovakve pojave?

Da se dive budale i da se krste pametni ovakvim pricama i "istinama" i on jos pametniji da shvate zasto je vucic takav kakav jeste, i kakav je covek koji se okruzivao Vucicima, Nikolicima i ostalim.....i kumovo sa takvim ljudima.

A ovamo ima casti da prica o Djindjicu neke nedokazane price na osnovu nekih njegovih "izvora"

Pametnom je jasno koja je budala Seki...

Подели на овим сајтовима

Seselj je jedini covek koji ima hrabrosti da na televiziji kaze istinu...!

Vidis ti to, Djindjic mafijas.. ali milosevic nije mogao da ga uhapsi koliko je bio mocan.... iako je Milosevicu Djindjic bio najveci neprijatelj....

Ali je djindjic toliko opasna mafija da Miloske nije smeo da pisne pored njega.. ni da je mafijas.. niti je smeo milosketov DB da ga hapsi..

E to ti je logika? Seseljevaca......

Подели на овим сајтовима

Sta znam jedno postujem iako sam i sam upao u tu dilemu,covek je mrtav,da li se slazes ili ne ne ide da pricas o njemu negativno,jednostavno mrtav je i to ne treba da pricas na taj nacin protiv njega.

Medjutim onda sam na konto sinocnje emisije poceo da razmisljam,pa i Sloba je mrtav i isto tako ubijen,pa da li se tu neko zapita i kaze "cekajte nemojte tako o mrtvom coveku" kao sto se prica o pokojnom premijeru Djindjicu. Ocigledno ne,prema tome to je Seseljeva stvar.

Da li je ili nije...mislim i meni smeta gradjenja kulta Zorana Djindjica ja postujem njega ali ne mora da Srbija kad postuje nekoga ili ga ubije ili ga proglasi za Boga,to je jednostavno glupo. Znamo svi koje su price vazile za taj tadasnji rezim i samog premijera,neka je bilo od 100 stvari 90 izmisljotina,onih 10 su opet dosta toga loseg,a nemoguce bas da nista nema veze sa istinom.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

A ovamo ima casti da prica o Djindjicu neke nedokazane price na osnovu nekih njegovih "izvora"

Па ево само са ким је, од кога, и на који начин тражио успостављање ''демократије'' код нас - http://www.hri.org/news/balkans/rferl/1999/99-05-10.rferl.html#20

Подели на овим сајтовима

Mladjoni, rec dve i o Djindjicu .....

awte86.jpg

Ih... imam i ja par takvih reci o patrijarhu

396033_cacak02-patrijarh-irinej-u-restor

"Mala su Veljina prsa da primi sva odlikovanja koja je zaslužio" Patrijarh Irinej  :))

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Само за Млађонија :)))

Gde ga nadje ...

:))  :))

:))

Sada ce da otpanji muziku i zvucnike na prozor da slusaju i komsije ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...