Grizzly Adams Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 To je moze se reci prirodan proces, jer cene imaju tendenciju da rastu. Генерално, цене имају тенденцију да падају, због усавршавања производње итд. Инфлација је монетарна ствар, само индиректно утиче на цене. Ал` како смо овде дошли до инфлације немам појма... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Битно је како правиш паре, да ли си робовласник или не. Битно је како дајеш паре, на сва звона или не. Где код вас, у САД? :Р П.С. Говорим са становишта хришћанства, наравно да је добро давати новац у добротворне сврхе али битан је и начин због користи за сопствену душу и спасење. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 П.С. Говорим са становишта хришћанства, наравно да је добро давати новац у добротворне сврхе али битан је и начин због користи за сопствену душу и спасење. A sto ti sudis njemu? odakle ti znas sta je njemu na dusi? Mislim da previse dozvoljavas sebi kada razmisljas o njima.. a nisi ih ni video uzivo.. vec znas sta im je na dusi, da li su robovlasnici ili ne itd... Ovo ti najiskrenije kazem mislim da preterujes u slobodi da ih sudis.. Tvoje pravo doduse... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Dao je dao, samo mu je bogatstvo ostalo isto, nije se prepolovilo ... Daj nam link na Forbsovu listu najbogatijih da vidima na kojoj je poziciji bio Gates te godine kada se odrekao tridesetak milijardi ... Mora da je pao za desetak mesta, negde oko pozicije Berluskonija ... Pa lepo ja rekoh da je njegov najveci greh sto posle tog davanja nije propao finansijski. Dakle nije bitno sto ce da da u dibrotvorne svrhe vise para nego sto ima cela nasa drzava nego mora u tom procesu da rikne totalno... Tek u tom slucaju bi ste ti i ekipa bili srecni... sto je monstruozno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Ал` како смо овде дошли до инфлације немам појма... ja nisam poceo majke mi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 П.С. Говорим са становишта хришћанства, наравно да је добро давати новац у добротворне сврхе али битан је и начин због користи за сопствену душу и спасење. Па јесте, али то може да се примени само на себе. Јер ми не знамо туђе срце. Не можемо кад неко учини добро дело да кренемо одмах - "а ко зна који су његови мотиви"... Не знамо. Добро дело је добро дело. За похвалу. florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 A sto ti sudis njemu? odakle ti znas sta je njemu na dusi? Mislim da previse dozvoljavas sebi kada razmisljas o njima.. a nisi ih ni video uzivo.. vec znas sta im je na dusi, da li su robovlasnici ili ne itd... Ovo ti najiskrenije kazem mislim da preterujes u slobodi da ih sudis.. Tvoje pravo doduse... А што ти судиш мени што судим њему? :Р Видим да су робовласници по условима у којим њихови радници раде, не треба ми прозорљивост. Па јесте, али то може да се примени само на себе. Јер ми не знамо туђе срце. Не можемо кад неко учини добро дело да кренемо одмах - "а ко зна који су његови мотиви"... Не знамо. Добро дело је добро дело. За похвалу. Слажем се али ово је православни форум, ваљда треба да се потенцира давање милосрђа кришом а не да се уздиже у небеса неко ко је за новине изјавио да ће бити милосрдан за 10 година. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Видим да су робовласници по условима у којим њихови радници раде, не треба ми прозорљивост. To nije bas toliko jednostavno kako ti mislis, niti tako crno belo. Kontaktiraj me na PP ukoliko zelsi da diskutujemo o tome. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Pa lepo ja rekoh da je njegov najveci greh sto posle tog davanja nije propao finansijski. Dakle nije bitno sto ce da da u dibrotvorne svrhe vise para nego sto ima cela nasa drzava nego mora u tom procesu da rikne totalno... Tek u tom slucaju bi ste ti i ekipa bili srecni... sto je monstruozno... Nije monstruozno nego koristimo mozak ....pa ako neko ima 100 dinara a kaze da je poklonio 50 a opet ima i dalje 100 vidimo da tu nesto nije u redu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Nije monstruozno nego koristimo mozak ....pa ako neko ima 100 dinara a kaze da je poklonio 50 a opet ima i dalje 100 vidimo da tu nesto nije u redu ... Zato sto ne kapiras koncept zarade ;-) Ja zaradim mesecno oko 1.000e, ako pola od toga dam u dobrotvorne svrhe, sta mislis kolko cu imati sledeceg meseca? Ajde, dobro razmisli ovo ti je nagradno pitanje :-D Nego se mislim kolko bi bilo super kad bi Bil hteo da kupi Srbiju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Nije monstruozno nego koristimo mozak ....pa ako neko ima 100 dinara a kaze da je poklonio 50 a opet ima i dalje 100 vidimo da tu nesto nije u redu ... Lepo je to sto volis da koristis mozak, problem je to sto ga korsitis samo sto ga krositis da bi dokazao ono sta se tebi svidja, i izmanipulises informacijama, a ne da utvrdis sta je tu istina. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Nije monstruozno nego koristimo mozak ....pa ako neko ima 100 dinara a kaze da je poklonio 50 a opet ima i dalje 100 vidimo da tu nesto nije u redu ... Плус и то да ако имаш 60 милијарди и даш 30 милијарди нећеш ни осетити јер не можеш потрошити за животни век ни једно ни друго. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Плус и то да ако имаш 60 милијарди и даш 30 милијарди нећеш ни осетити јер не можеш потрошити за животни век ни једно ни друго. pa da se razumemo.. i ti ako imas platu 60 000 a das 30 000 mozes da prezivis komotno... ne znam sto se zamera samo onima koji imaju milijarde? Odreknes se lepo kompjutera, interneta, oblacis se po sekond hend shopovima i mozes da doniras svaki emsec po 30 000 dinara ako imas platu po 60 000 dinara. Ali nekako dozvilajvate da je bitno da samo oni koji imaju milijarde doniraju.. ne znam zast otako... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Плус и то да ако имаш 60 милијарди и даш 30 милијарди нећеш ни осетити јер не можеш потрошити за животни век ни једно ни друго. E da, a uzmi sad ovako. Elon Musk (google it) nije (ja mislim) ni dolardonirao vec je sve ulozio u proizvodnju elektrocnog automobila. Taj elektricni automobil, ce verovatno da mnogo doprinese u ocuvanju planete. Je l on dobrotvor ili nije? Poenta je da koliko god novca imas, ne mozes da pomognes svima, jer njihov problem nije u tome sto ti imas mnogo novca vec u njihovim drzavama i vladama. U tome sto tu bande sa oruzijem drze vlast i kolju se medjusobno, covek ne moze posteno da privredjuje stvara i zaradjuje. Dzabe da i Kuk i Gejts i svi svaki svoj dianr daju njima.. produzice nekoliko zivota.. nahranice nekoliko hiljada ljudi neko vreme... ali sta posle? Sta kada Gates i KUk ostanu bez para? STa da gates i kuk nisu stvorili to bogastvo? Koliko ljudi danas ima hleb, auto, kucu itd zahvaljujuci koorporacijama kao sto su Apple i Microsfot? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ал` како смо овде дошли до инфлације немам појма... ja nisam poceo majke mi ... Ovako smo dosli tj. poceli s pricom o inflaciji (uz duzno postovanje prema Baronovoj mami) O kakvom sistemu vise pricas majke ti? Pa u cemu se razlikuje sistem u Srbiji od onoga u austriji? Jedina razlika je u tome sto srbi nece da rade i kada rade rade lose jer su lose i placeni jer je cela srbija siromasna i ima malo novca u opticaju za razliku od austrije. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука