florenntina Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 А да дамо ми у закуп Србију Кинезима, ми да одемо колективно по Америкама да се лечимо...Кинези овде производе Епл, директор узме парице да неки део и нама у хуманитарне сврхе и Бог да нас види. П.С. Наравно овде би остали по казни лукаве продавачице, кварни попови и намазани аутопревозници (за њих нема лека) ) Na ovaj post ne umem da odgovorim jer ga ne razumem. Jedino sto sam uspela da shvatim jeste da opet mastate o nekoj socijalnoj/humanitarnoj pomoci sto je dijametralno suprotno od onoga sto ja zelim za sebe, svoju porodicu i svoj narod. A ono sto ja zelim i o cemu mastam jeste sistem u kome ljudi mogu da rade i zarade za ono sto im je potrebno i da budu u situaciji da mogu pomoci drugima kao sto su nasi preci radili. Juan je pisao vec o nekima, da se ne ponavljamo... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 ne slusajte ove sto hvale zapad Него слушајте ове што живе на западу, а причају вам да не ваља... feeble, Juanito, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Него слушајте ове што живе на западу, а причају вам да не ваља... Nisam ja rekao da ne valja vec da imas svakakvih ljudi na sve strane. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Ti bas voluis da okreces termine kako tebi odgovara... opravdas novostvoreni srpski termin bilbijanje Nisu investirali jer nemaju nikakvu korist od toga. Investicfija je kad uplatis neke pare pa ocekujes neke pare nazad. A kada das svoju platu, bez da ocekujes prihod nisi investirao.. Prohod i profit brkas. Jedno je odreci se profita a drugo prihoda. Bilo sta ako hoce da opstane mora da ima prihode, tako i ova fondacija. Ali cilj nije profit, odnosno uvecanje bogatstva. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Opet se delimicno slazem. Ja se prosto trudim da ne budem fatalista i zato smatram da sistem koji imamo nije "usud kleti" i da itekako moze i treba da se menja. Dalje smatram da nema nikakvog razloga da Srbi kao i dosta drugih naroda ne pocnu da zive normalno i za razliku do sada, pocnu da trose svoju energiju konstruktivno. Sto se tice zla i krivice, tu jos uvek nisam nacisto. Svakako je do ljudi, ali mislim da ne treba nikako zanemarivati ni uticaj okruzenja. Opet kazem, ima dosta ljudi koji jednostavno promene okruzenje, sistem, drzavu i pocnu sasvim lepo da funkcionisu iako su pre toga imali potpuno drugacija iskustva... O kakvom sistemu vise pricas majke ti? Pa u cemu se razlikuje sistem u Srbiji od onoga u austriji? Jedina razlika je u tome sto srbi nece da rade i kada rade rade lose jer su lose i placeni jer je cela srbija siromasna i ima malo novca u opticaju za razliku od austrije. Ono sto bi ti menjala su ljudi u tvom okruzenju i ako si otisla na stranu to si vec uradila. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Prohod i profit brkas. Jedno je odreci se profita a drugo prihoda. Bilo sta ako hoce da opstane mora da ima prihode, tako i ova fondacija. Ali cilj nije profit, odnosno uvecanje bogatstva. E pa sa mi je jasno otkud tolika mrznja prema bogatim amerima koji daju novac. Dakle nije dovoljno sto ce bogatas da da par milijardi SVOJIH dolara u dobrotvrovne svrhe... ne, potrebno je da on nakon tog davanja totalno propadne, i finansijski i psihicki i emotivno, Da dotakne dno kaljuge i valja se po blatu do kraja svog zivota. Tek onda moze da se nada da ce srbski pravdoljupci da ga prihvate kao dobrocinitelja (ali samo mozda). Naravno, s obizrom da americki bogatasi samo razmisljaju o tome kako ce srbski pregaoci pravde i morala da ih dozive, jasno je da ovde imamo bilans mnogih neprospavanih noci u iscekivanju tog strasnog suda. (Cuo sam da je Bufet u iscekivanju ocene iz Srbije zavrsio u urgentnom centru... kazu tahikardija...) Medjutim ukoliko bogatas da par MILIJARDI dolara u dobrotvorne svrhe pa se posle toga OPET obogati, onda on ne zasluzuje ni da zivi a kamo li da se o njemu prica ikako a kamoli pozitivno jer onda srbski branik nece da ga uvazi paznje a kamoli priznanja... Mi smo samo ljubomorni... Tj vi. Ja nisam. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Evo zasto Srbi nikom ne veruju i uvek polaze od toga da ce neko da ih zakovrne... zato sto smo i sami takvi. Samo cekamo prvu priliku da nekog zeznemo, da "ustipamo" drzavu, da zakinemo, da prevarimo... A normalno je da se najvise plasis kod drugih ljudi onoga sto prepoznajes kod sebe. Ljudi dali kintu da se naravi bedem a neki srpski "preduzetnik" uzeo kintu a bedem sazidao lego kockicama (mada bi lego verovatno bolje i duze izdrzao od ovoga sto su oni uradili). Vec vidim ekipu u kafani nakon zavrsenog posla kako se veseli i u glas nazdravlja svojoj pronicljivosti i snalazljivosti jer su uspeli da bedem od 50.000e urade verovatno za 5.000e a razliku naravno poklonili sirotinji... bas kao Gejts ili Kuk... BRUKA Popustio bedem u koji su Norvežani donirali 50.000 evra jer je loše urađen!http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/546357/BRUKA-Popustio-bedem-u-koji-su-Norvezani-donirali-50000-evra-jer-je-lose-uradjen пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Pricam o trzisnom sistemu sa minimalnim uticajem drzave na privredu, gde su zagarantovana prava svojina kao i druga ljudska prava. Srbi nisu lenji ni manje ni vise od drugih naroda i to sigurno nije problem. Puno mojih prijatelja iz BG-a nema vremena ni da se dovoljno naspava. Inflacija i stampanje para ne resava probleme u privredi, ona ih samo produbljuje i povecava. Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Prohod i profit brkas. Jedno je odreci se profita a drugo prihoda. Bilo sta ako hoce da opstane mora da ima prihode, tako i ova fondacija. Ali cilj nije profit, odnosno uvecanje bogatstva. E ne smaraj vise.... Znam da te boli sve sto ti ne ide uz dogmu koju imas, da te bode pravo u mozak.. ne moras da se blamiras vise lupetajuci ovakve gluposti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Prohod i profit brkas. Jedno je odreci se profita a drugo prihoda. Bilo sta ako hoce da opstane mora da ima prihode, tako i ova fondacija. Ali cilj nije profit, odnosno uvecanje bogatstva. Aj da razjasnimo, pa da prekines da smaras. U pitanu su humanitarne fondacije. Humanitarne hondacije za prihode imaju ono sto im daju donatori. Za rashode ono sto daju ljudima kojima je pomoc potrebna. A ti si se nalupetao kao maksim po diviziji da humanitarna organizaciaj "investira" Kada se kaze investicija, misli se na neke ulozene pare da bi nesto izvukao. Bolje prekini vise da se zakopavas, svaki post sledeci koji napises ponavljacu da si rekoa da "humanitarna organizaciaj ivnestira" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Inflacija i stampanje para ne resava probleme u privredi, ona ih samo produbljuje i povecava. Lose su tebe ucili, sad ce tebi baron da objasni kako je inflacija od 10 % super stvar... a taj master sto si radila baci to u vodu... lagali te.. Procitao covek negde da je inflacija od 1.5 do 2 % ok, dobra za privredu i sad trubi kako je svaka inflacija osim hiper inflacije dobra.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Inflacija i stampanje para ne resava probleme u privredi, ona ih samo produbljuje i povecava. Da, ako stalno raste do hiperinlacije. Ovako se ona drzi obicno u nekim kontrolisanim granicama. Moj profesor na faksu kaze da je inflacija kao temperatura tela. Ako je previsoka, steti telu, ali ne valja ni da je niska, jer deflacija takodje moze da pravi probleme pogotovo ako je (a najcesce jeste) uzrokovana losom monetarnom politikom vlade. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 E pa sa mi je jasno otkud tolika mrznja prema bogatim amerima koji daju novac. Dakle nije dovoljno sto ce bogatas da da par milijardi SVOJIH dolara u dobrotvrovne svrhe... ne, potrebno je da on nakon tog davanja totalno propadne, i finansijski i psihicki i emotivno, Nema mrznje ni prema cemu osim prema nekritickom prihvatanju novinarskih gluposti koje redovno dolaze iz zapadne kuhinje... Dao veliki deo svog bogatstva i slicne stvari --- razmisljajte malo ljudi, ne gutajte sve sta vam serviraju mediji ...Ponasate se kao da ste Vucicevi glasaci.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Medjutim ukoliko bogatas da par MILIJARDI dolara u dobrotvorne svrhe pa se posle toga OPET obogati, Eto, ovo se zove manipulacija javnim mnjenjem .-..kada imas osobe koje veruju u ovo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Lose su tebe ucili, sad ce tebi baron da objasni kako je inflacija od 10 % super stvar... a taj master sto si radila baci to u vodu... lagali te.. Procitao covek negde da je inflacija od 1.5 do 2 % ok, dobra za privredu i sad trubi kako je svaka inflacija osim hiper inflacije dobra.. Ja inflaciju i papirni novac hvalim u kontekstu budalastine o zlatnom standardu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука