Натан Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:08, Милан Ракић рече Образложи. Ако желиш Хоћу да кажем да то што смо у то време имали покварену банду на власти, на коју смо сви огорчени, не треба да наводимо као један од разлога због којих смо бомбардовани. Питање је да ли смо то могли да избегнемо, и по коју цену, ко год да нас је водио. То је био сукоб између домаћег и белосветског олоша, а ми смо испаштали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:12, Zayron рече Da, NATO i EU su ova dva pijetla a Srbi i Hrvati/Bošnjaci su ova dva zeca, tako to danas hoda svuda u svijetu. Ne mogu se "zecovi" fajtat po dvorištu kako im padne na pamet, to ne dozvoljavaju pijetlovi! Oni su tu glavni! Dolfik bi to riješio sasvim drugačije, da se njega danas šta pita. Hitler kupio PC Hitler koupil pocitac Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:30, todor рече Хоћу да кажем да то што смо у то време имали покварену банду на власти, на коју смо сви огорчени, не треба да наводимо као један од разлога због којих смо бомбардовани. Питање је да ли смо то могли да избегнемо, и по коју цену, ко год да нас је водио. То је био сукоб између домаћег и белосветског олоша, а ми смо испаштали. Ок! Шта треба? Да ћутимо? Ти брате ћути, не браним! Криви НАТО!. Јесте-у праву си. Али "цена", коју постављаш-дошла је на наплату... "Они" су урадили шта су хтели, заузели позиције које су хтели и ником ништа... Ај` да питамо тиј неколико хиљада унесрећених, "како се слажу" са чињеницом да је НАТО или Запад, или "Јанко-Марко", учинио и урадио оно што му треба... Свеједно... А њихова деца нису гинула! Носила су холандезе... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:30, todor рече Хоћу да кажем да то што смо у то време имали покварену банду на власти, на коју смо сви огорчени, не треба да наводимо као један од разлога због којих смо бомбардовани. Питање је да ли смо то могли да избегнемо, и по коју цену, ко год да нас је водио. То је био сукоб између домаћег и белосветског олоша, а ми смо испаштали. pa mi moze da ne navodimoa ali onda bi ignorisali cinjenicu da nas ej ta banda gurnula mecki na rupu..... sad stvar gledista.. kome nije kriv onaj ko gurne covekau mecju rupu... vec mcka ok.... ako nije kriv "gurac" vec samo mecka... ok... ispada da sv i mi koji kazemo nije samo mecka kriva... ispadamo branioci mecke... time ne ukidamo njenu krivicu vec uzimamo i faktor da je neko gurnuo u tu rupu... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Па реално гледано, нисмо на Блиском Истоку.... Да држава у сред Европе заврши НАТО бомбардовањем ту треба неко да буде тотално луд. И да сваки дан током десет година прави лудачке потезе. Ови други су наравно криви за своје поступке, али до свега тога није морало нити смело да дође. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:27, Млађони рече Mi nismo prvaci sveta po oboljevanju od raka vec po umiranju. Ne oboljevamo u mnogo vecoj meri, vec umiremo od raka u mnogo vecoj meri. Drugim recima, kod nas se rak u mnogo manjoj meri leci nego u svetu. Obrati paznju na to sta tacno tekst kaze... izmanipulisali su tobom 'ocas posla... pricali o umiranu ti si procitao oboljevanje:) Добри стари Млађа. Ја разумем што нама наивнима скрећеш пажњу на то да можемо лако да будемо изманипулисани, али, невезано за текст, Србија је међу првима и по стопи смртности и обољења од рака. Изгуглај, па ћеш да видиш. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:34, Милан Ракић рече Ок! Шта треба? Да ћутимо? Ти брате ћути, не браним! Криви НАТО!. Јесте-у праву си. Али "цена", коју постављаш-дошла је на наплату... "Они" су урадили шта су хтели, заузели позиције које су хтели и ником ништа... Ај` да питамо тиј неколико хиљада унесрећених, "како се слажу" са чињеницом да је НАТО или Запад, или "Јанко-Марко", учинио и урадио оно што му треба... Свеједно... А њихова деца нису гинула! Носила су холандезе... Не кажем брате да треба да ћутимо. Да је најгори диктатор свих времена био тада код нас на власти, не могу да схватим да нас неко тако бомбардује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:12, Zayron рече Da, NATO i EU su ova dva pijetla a Srbi i Hrvati/Bošnjaci su ova dva zeca, tako to danas hoda svuda u svijetu. Ne mogu se "zecovi" fajtat po dvorištu kako im padne na pamet, to ne dozvoljavaju pijetlovi! Oni su tu glavni! http://goo.gl/pkI8g7 Видим да се овај српски (црно-бели) зец спрема да побегне у шуму и живи слободно. Оставиће ове остале бандите да се међусобно потамане, кад су дивљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 15:08, todor рече Видим да се овај српски (црно-бели) зец спрема да побегне у шуму и живи слободно. Оставиће ове остале бандите да се међусобно потамане, кад су дивљи. No, ja vidim da će zecovi završit u loncu a pijetlovi u rerni. http://www.receptyonline.cz/recept--zajic-na-smetane--796.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 15:03, todor рече Не кажем брате да треба да ћутимо. Да је најгори диктатор свих времена био тада код нас на власти, не могу да схватим да нас неко тако бомбардује. У реду! Да ли је исто када нас је неко пре 16 година, "на правди Бога" бомбардовао, јер, ето, тако му се хтело, или је неко наш, овдашњи допринео да, бомбардују нас? Дакле, чињеница јесте да је неко над нашом државом 78 дана сеирио и мање-више радио шта је хтео. Да ли је то производ само нечије охолости на западним странама, или има и одговорности овдашњих властодржаца. Ја заиста не разумем која је ваша интенција? Када кажем "ваша", мислим на вас тзв. патриоте. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:57, todor рече Добри стари Млађа. Ја разумем што нама наивнима скрећеш пажњу на то да можемо лако да будемо изманипулисани, али, невезано за текст, Србија је међу првима и по стопи смртности и обољења од рака. Изгуглај, па ћеш да видиш. Nebitno i da je deseta, poenta je da imamo problem a da nam celnici skercu paznju na NATo i neke bajke umesto da rese problem.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 14:44, Grizzly Adams рече Па реално гледано, нисмо на Блиском Истоку.... Да држава у сред Европе заврши НАТО бомбардовањем ту треба неко да буде тотално луд. И Tacno. Da prekrsi povelju UN i medjunarodne zakone. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 15:21, Милан Ракић рече У реду! Да ли је исто када нас је неко пре 16 година, "на правди Бога" бомбардовао, јер, ето, тако му се хтело, или је неко наш, овдашњи допринео да, бомбардују нас? Дакле, чињеница јесте да је неко над нашом државом 78 дана сеирио и мање-више радио шта је хтео. Да ли је то производ само нечије охолости на западним странама, или има и одговорности овдашњих властодржаца. Ја заиста не разумем која је ваша интенција? Када кажем "ваша", мислим на вас тзв. патриоте. Drzanje zakona. Medjunarodnog koji kaze da samo sa mandatom UN moze biti napadnuta neka zemlja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 15:39, Crveni Baron рече Tacno. Da prekrsi povelju UN i medjunarodne zakone. Па да су их ови наши поштовали имали би и права да се позивају на то. Овако... Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 27. 3. 2015. at 15:41, Crveni Baron рече Drzanje zakona. Medjunarodnog koji kaze da samo sa mandatom UN moze biti napadnuta neka zemlja. kao sto vidis, iz prilozenog, medjunardni zakon za svetske sile i nema neku vaznost... .i sta sad? Boscemo mecku prstom u oko i onda ce da kukamo kako se nije drzala zakona? Smesno.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука