Grizzly Adams Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Увек су били про-западно орјентисани... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 On 26. 3. 2015. at 21:00, Млађони рече Nisam ni rekao da se osiromaseni nalazi u prirodi vec uranijum. Ne znam sto konstatno pricas o alfa emiterima.. nisu bitni... poenta je da za ovoliki procenat smrtnosti raka nije odgovoran osiromaseni uranijum. Poenta je da ne moze biti i da nije. Imamo najvecu stopu pusaca, stresa ko ludi, a nesposobne mediicnske birokrate sklanjau oci sa njih na nato... nismo mi nesposobni.. nato nas otrovao... sio mi ga djura.. Gle, ja ne kazem da je odgovoran samo osiromaseni uranijum i naravno da smatram da ima jos mnogo bitnijih faktora u toj prici od njega ali ne mogu reci ni da uopste nema njegovog udela. Tj, uvek se sa bombardovanjem povezuje samo OU a opet, svasta nesto je tu moglo jos da se istovari.I nemam nikakav problem da vidim i tu mogucnost jednostavno, ne mislim da bi postojala ikakav moralni problem za tadasnjeg agresora da nas pomalo posoli i nekim otrovom, ako im je od koristi naravno. A alfa zracenje sam pomenuo na Milanovu pricu o nosenju dozimetra, jednostavno, taj dozimetar nije onaj kojim bi se dijagnostikovalo prisustvo OU, pa sam hteo da napisem o tome, razliku izmedju zracenja. Kasnije si i napisao da je Milan "dokazao" ne prisustvo takvog zracenja, jednostavno, nije dokazao jer on zbog OU nije ni nosio taj dozimetar. A sto se tice samog alfa zracenja i njegove neprodornosti, to nije bitno u ovoj prici ako pricamo o trovanju unosenjem u organizam, tj blizak kontakt sa tkivom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Ма какав бре осиромашени,ускоро ће бити 100% обогаћени уранијум: http://www.telegraf.rs/vesti/1494900-putin-upozorio-ruse-spremite-se-za-nuklearni-rat Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Pa zbog ovog Kurira i Telegrafa cemo na kraju svi da postanemo nindza kornjace :) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 On 26. 3. 2015. at 20:06, Млађони рече Milan rakic, i jos 50 ljudi su ti ovde objasnili da prica o "radioaktivnom osiromasenom uranijumu" nije tacna. A ti da ti je stalo do Srbiji vise bi se zabrinuo sto nam neko ko je neka "glava" u onokologiji lupeta takvu glupost, ovako salantno. Medjutim tebi nije stalo do Srbije, do Srba.. tebi je stalo do tvoje bolesne nacionalne ideologije velike Srbije.. koja nije tu da bi Srbi ziveli bolje, vec da bi se tebi uspunilo srce kako si ti iz velike Srbije. Kao i svakom drugom ultranacionalisti. Vama ideja o velicini sopstvene nacije, i kako ste vi iz nekog jako bitnog faktora u svetu potekli ispunajva srce i dusu, to je neki nakazni bolesni nacionalizam. Ko onaj roditelj koji hvali svoje dete kao najbolje na svetu, kako nejgovo dete nema nijednu manu itd. Barone, 50ta banka.. vreme je za odrastanje. Bajo, moze tebi Rakic da objasni i da je sneg crn ako hoce ali italijanska vlada je vodila istragu o trovanju oko hiljade italijanskih vojnika i nekoliko desetina preminulih zbog osiromasenog uranijuma koji su pokupili na Kosmetu i u Bosni. Evo ti pa prevodi…. ..Ero a Nuxis, in Sardegna, al funerale di caporal maggiore della Brigata Sassari Salvatore Vacca, riconosciuto poi come il primo morto di uranio Impoverito, che aveva prestato servizio alla caserma Tito Barak di Sarajevo. a evo ti i link … http://www.beppegrillo.it/2015/01/mattarella_e_luranio_impoverito.html Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Uranio impoverito, carabiniere malato di tumore. Tar: “Piena responsabilità Stato” http://www.ilfattoquotidiano.it/2013/12/01/uranio-impoverito-carabiniere-malato-di-cancro-il-tar-piena-responsabilita-dello-stato/790160/ Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Uranio impoverito, morto il soldato che denunciò: “Non ci pagheranno mai” http://www.ilfattoquotidiano.it/2012/09/18/uranio-impoverito-morto-soldato-che-denuncio-non-ci-pagheranno-mai/355823/ Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Evo Mladjoni za tebe i za Rakica da vezbate italijanski ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 On 26. 3. 2015. at 22:36, Crveni Baron рече Evo Mladjoni za tebe i za Rakica da vezbate italijanski ... Зашто бих ја вежбао италијански и шта ти желиш да кажеш уопште? Млађони and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 On 26. 3. 2015. at 22:52, Милан Ракић рече Зашто бих ја вежбао италијански и шта ти желиш да кажеш уопште? Hocu da kazem da je italijanska vlada vodila istragu o smrtnim slucajevima medju italijanskim vojnicima kao posledice osiromasenog uranijuma. Bilo je oko hiljadu obolelih i nekoliko desetina preminulih italijana kao posledica izuzetno zdravog i bezopasnog osiromasenog uranijuma … A Mladjoni tebe navodi u svom postu kao autoritet koji pobija tvrdnje o trovanju kojem su srbi izlozeni. Pa ti pitaj njega zasto . Citat: Milan rakic, i jos 50 ljudi su ti ovde objasnili da prica o "radioaktivnom osiromasenom uranijumu" nije tacna. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Mala ipravka: “Sono 307 i militari morti e oltre 3.700 i malati, per quanto riguarda i dati di cui siamo in possesso” 307 mrtvih i 3 700 bolesnih... http://www.balcanicaucaso.org/aree/Bosnia-Erzegovina/Uranio-impoverito-la-storia-infinita-137168 Toliko za Mladjonija i drustvo o osiromasenom uranijumu ... naravno potpuno bezopasnom ... Натан је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 On 26. 3. 2015. at 20:13, Зосима рече У бомбардовању је уништено и оштећено 25.000 стамбених објеката, онеспособљено 470 километара путева и 595 километара пруга. Оштећено је 14 аеродрома, 19 болница, 20 домова здравља, 18 дечјих вртића, 69 школа, 176 споменика културе и 44 моста, док је 38 разорено. Током бомбардовања извршено је 2.300 ваздушних удара на 995 објеката широм земље, а 1.150 борбених авиона лансирало је близу 420.000 пројектила укупне масе 22.000 тона. Sada ce Mladjoni da ti objasni da su to sve legitimne mete … zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Ма пусти каприћозу... Калцона брате... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Суров си ко овај Ната... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 On 26. 3. 2015. at 23:30, Crveni Baron рече Sada ce Mladjoni da ti objasni da su to sve legitimne mete … vidis kakav si ti intelektualni siledzija. Ja sam tebi rekao i objasnjavao da su mostovi i pruge legitimne mete. Sto i jesu, mostovi i pruge sluze za transport municije, topova, haubica, vojske, komplet artiljerije, sta je to ako nije legitimna meta u ratu? Strateski otezati protivniku transport namirnica? E vidis... ti si toliko uvredjen sto ja tako razmisljam (logicno) da moras da me napadas i postavljas kao da sam neko ko misli da je recimo unistenje decijeg obdanista legitimna meta. Ne znam odakle ta fanaticna potreba kada su ove teme da covek mora sve da se slozi sa tobom. Kapiram da te grize sujeta sto si zbrisao iz zemlje u to doba dok su meni iznad glave leteli avioni.. skontao sam da volis srbiju, ne moras vise da se dokazujes kako si veci katolik od pape u tvojoj mrznji prema zpaadu i NATO oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука