коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Нема ту ничег посебног. Вучић зна да колико год ботова да скупи, не вреди му ништа без подршке Запада. Зато једино Шешеља из опозиције пушта у медије (и то не само по фармама и овим политикантским емисијама на Пинку и Хепију, већ је и Б92 неколико пута уживо преносила његове конференције, редовно се спомиње код њих у вестима, на Првој такође, редовно га има у новинама као што су Информер и Ало, до скора је био и у Куриру итд.). Тиме каже Западу: Видите, ако мене отпишете, ово је најјача опозиција, долази екстремни десничар и антиамер на власт кога подржава Рогозин тј. Русија, а видите мене, ја вам све испуњавам, бољег нећете наћи. И онда се ја као нешто саблажњавам на риалити програм, а политику пратим нон-стоп. А кад оно исто то само друго паковање. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Игњатије, јел' ти није мало чудно што Шешељ ипак ту и тамо гостује, и то не само по ријалитима, него и у Ћирилици, Тешкој речи, што га Б92 и Прва спомињу у вестима, што га има у Информеру, у Ало-у, а ових из Двери нпр. нема нигде, осим кад је геј парада, накратко? Ако се већ ту двоумиш, а не свиђа ти се Вучић, боље гласај за Двери, без обзира што су се поделили сигурно прерипавају целзијуса, јер је глас Шешељу = глас Вучићу. Nažalost ovo sam i ja skontao i to tek posle nekoliko meseci od njegovog dolaska. Videćeš Ignjatije, kao što kažeš, vreme će pokazati. Kad tad ćeš skontati. Ееее, децо драга... А које сте ви годиште? а ел се ви не сећате тог Шешеља, милошевића и остале багре када су бранили Србе ван Србије? Где год су их бранили, Срба тамо више нема. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Miru si zaboravio? Ona sada prodaje knjige, uživa. Ne bi me čudilo da Toma zbriše za Rusiju ako već ne želi da menja pol i lični opis. Sa Mirom na čajanku u 5h. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Miru si zaboravio? Шта је то? Наравно да спада све у багру која је десетковала овај народ. Јебо ти комунаре, ОЗНУ и Тита... Багра која је зајашала ову мучену републику након Осме седнице је наше ђедове и очеве, нас, нашу децу и унуке зајебала док смо живи.. А бојим се и праунуке.. Ако их и буде. коЖељ њацИ , Manolis, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Ееее, децо драга... А које сте ви годиште? а ел се ви не сећате тог Шешеља, милошевића и остале багре када су бранили Србе ван Србије? Где год су их бранили, Срба тамо више нема. Па са те позиције „памћења“ и пишем ово Игњатију. Не сећам се да сам икад написао ишта позитивно за Шешеља, на десетине страна сам се рапсрављао с Бароном, Кордуном и екипом и доказивао им да није реч ни о каквом патриоти. Мислим да је боље имати овог Вучића на власти него њега и кад би дошло до опасности његовог доласка на власт, гласао бих за 'ладно за Вучића. Уосталом, ови кретени што су сад на власти су од Шешеља потекли и мање-више би се исти људи бахатили на народној грбачи да се којим случајем СРС није распала и да је Шешељ дошо на власт. То је заблуда свих оних који мисле да је Шешељ частан и способан, а 15 година држи у странци садашње напредњаке, а које би и данас држао да нису сами отишли. И сад, убеђујем Игњатија да је боље да гласа чак и за ове ликове из Двери, са којима се не слажем готово ни у чему, него за Шешеља. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Da sam Toma razmišljao bih ozbiljno o promeni indetiteta i fizičkog izgleda. Тома је имао шансу до прошлих избора. Имао би и сад шансу да има памети. Не он као он тј. не да он опстане у политици али барем да му не утерају како је испланирано. Има пола СНС-а који је десно оријентисан и имао је јаку екипу око себе до пре пола године која је могла да отцепи тај део СНС-а. Сад је међутим све готово. Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Već sam ranije pisao da sam na prošlim izborima glasao za Dveri a na lokalu za DSS. Dveri se podelile i time obrukale žešće, a na lokalu su svi kompletno prešli iz DSS u tzv. SamostalniDSS koji je zajedno sa SNSom u talu. Tako da za te dve opcije više ne glasam. Čekam komičara nekog, verovatno će da se kandiduje neki, ima moj glas, pa makar bio to Đuro palica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Сад је међутим све готово. коЖељ њацИ , RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Тома је имао шансу до прошлих избора. Имао би и сад шансу да има памети. Не он као он тј. не да он опстане у политици али барем да му не утерају како је испланирано. Има пола СНС-а који је десно оријентисан и имао је јаку екипу око себе до пре пола године која је могла да отцепи тај део СНС-а. Сад је међутим све готово. Шта мислиш, јел' ће Тома да покуша нешто, макар очајнички? Била би фора да наредне године на председничким Вучић кандидује Зоку Ми'ајловић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Мислим да је боље имати овог Вучића на власти него њега и кад би дошло до опасности његовог доласка на власт, гласао бих за 'ладно за Вучића. Не, нисам ово прочитао. Ово је све сан...ја сањам, морам да се пробудим. Пробудити се, пробудити сееееее... Manolis, Милан Ракић, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Била би фора да наредне године на председничким Вучић кандидује Зоку Ми'ајловић. Uf za nju bih glasao! I mi Kolindu za trku imamo! feeble, коЖељ њацИ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Не, нисам ово прочитао. Ово је све сан...ја сањам, морам да се пробудим. Пробудити се, пробудити сееееее... RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Шеки је одавно провалио деловање мрачних сатанистичких сила. Ne može normalan čovek da izjavi pola ovih stvari. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 pa makar bio to Đuro palica. Шта је Ђуро палица? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Не, нисам ово прочитао. Ово је све сан...ја сањам, морам да се пробудим. Пробудити се, пробудити сееееее... Па мис'им, ја сам рационалан човек, нема ту много мудровања. Мени кажу сам идеалиста и занесењак, а сви чекају неке савршене кандидате да изађу на изборе. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука