Juanito Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Заправо сам за јаку државу а слабу власт, то тако иде, једино то доноси слободе и просперитет. Јак форум, а слаба админстрација? kordun, Плутон, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Важно да се пара врти. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Јак форум, а слаба админстрација? Јака шљива, слаб посо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Јака шљива, слаб посо Зато сам смањио шљиву и прешао на здраву исхрану житарицама. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Маните шљиву и пиво, ено кидамо се са католицима на другој теми. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Маните шљиву и пиво, ено кидамо се са католицима на другој теми. Ма ја се с католкињом кидам сваки дан... Човек Жоја, RYLAH, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Индиректно је везано за тему - ево једно данашње искуство из "суровог капитализма". Возио сам ауто на сервис, да промене уље, филтер и тако то. Човек ме чека спреман, ословљава по имену (што је за њи` подвиг...), све податке о ауту има. Отвара ми врата, поштује ко да сам принц, оставља у супер сређеној чекаоници - велики ТВ, бесплатна кафа и чај, неке грицкалице, имају и једну шарену просторију у стаклу за децу - сређена као супер вртић, чисто. Никад не би рекао да си у ауто-сервису. Не мирише на уље него на неко цвеће. Враћа се за пола сата, све завршено. Прегледали су и остале ствари, допунили све течности, проверили гуме, опрали и усисали изнутра - што нисам ни тражио. Опет ми отвара врата, просто ми непријатно - све то за тричавих 30 долара... А уз то имају и бесплатан WiFi тако да вас нисам запоставио ни пет минута колико ми је требало до тамо... Значи, ништа не ваља тај капитализам. Бежите од тога. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Да је вама самоуправљање, па да видите шта је тек уживање Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Индиректно је везано за тему - ево једно данашње искуство из "суровог капитализма". Возио сам ауто на сервис, да промене уље, филтер и тако то. Човек ме чека спреман, ословљава по имену (што је за њи` подвиг...), све податке о ауту има. Отвара ми врата, поштује ко да сам принц, оставља у супер сређеној чекаоници - велики ТВ, бесплатна кафа и чај, неке грицкалице, имају и једну шарену просторију у стаклу за децу - сређена као супер вртић, чисто. Никад не би рекао да си у ауто-сервису. Не мирише на уље него на неко цвеће. Враћа се за пола сата, све завршено. Прегледали су и остале ствари, допунили све течности, проверили гуме, опрали и усисали изнутра - што нисам ни тражио. Опет ми отвара врата, просто ми непријатно - све то за тричавих 30 долара... А уз то имају и бесплатан WiFi тако да вас нисам запоставио ни пет минута колико ми је требало до тамо... Значи, ништа не ваља тај капитализам. Бежите од тога. Добро јел мора баш у време поста овако масан коментар мисим да стварно нема смисла. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Ма чисто овом брату, др Давору да скренем пажњу ако случајно чита... Још не могу да се опасуљим од оног његовог текста. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 У ствари, заборавио сам! Они су све то у ствари украли из Авганистана... Шта ћеш, деменција... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 И ја имам потпуно иста искуства са ауто сервисом, само што су ми врата отварале студенткиње. Тексас рулз. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Ма чисто овом брату, др Давору да скренем пажњу ако случајно чита... Још не могу да се опасуљим од оног његовог текста. Па пази, да будемо поштени он је у другом пасусу рекао Mi možemo govoriti o tome koja je politička opcija ili ideologija manje ili više prihvatljiva sa stanovišta hrišćanstva, ali nikada ne bismo smeli da poistovetimo hrišćansko shvatanje sveta i istorije sa konkretnim političkim projektima, jer je za hrišćanstvo i Crkvu jedino "idealno" društvo zapravo eshatološka realnost carstva nebeskog, koje dolazi tek nakon istorije. Drugim rečima, za hrišćane nema i ne može biti idealnog društvenopolitičkog modela u istoriji. али је оно о левици потпуни промашај. Цео текст је заправо ни тамо ни 'вамо. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 И ја имам потпуно иста искуства са ауто сервисом, само што су ми врата отварале студенткиње. Тексас рулз. Па немој одма` у срце... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Па немој одма` у срце... То ти враћам за ону сестру Макарију и њену маму. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука