Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Genetika ne polazi od pretpostavki, genetička analiza počinje na uzorku, a rezultati su hvala Allhu danas činjenice , ačinjenice nikako ne idu u prilog naslovu ove teme.Znači nauka, kako historijksa tako danas genetska je ključan dokaz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 У реду,то је ваше мишљење.Ја имам доказе да се ``научне чињенице`` не могу прихватаи здраво за готово и то је ако ћемо реално историја показала. Оно што мене интересује јесте да ви мени покажете како је наука дошла до сазнања да је баш тај ген илирски. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ja sam vam naveo rezultate, stručnjaka iz te oblast! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Чекајте,не интересује мене тамо нечије мишљење.Ја желим метод да ми ви образложите:како је он дошао до тих закључака. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ја ово све ништа не разумем , може ли неки превод... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 A prvi dio vaše poruke da se naučne činjenice ne mogu tek tako prihvatiti.Naučna teorija je ta koja se ne uzima zdravo za gotovo.A ono što je zasnovano na apsolutnom dokazu to se prihvata.a ovo što danas genetika radi, moj brate na nama je da se pokoravamo time.Danas se dnk analizom pouzdano utvrđuje očinstv, krvno srodstvo sa umrlim.Znaš koliko je u Bosni identifikovano umrlih tim metodama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Пазите,то није тема.Ако ћемо да идемо ваом логиком:ви вјерујете у еволуцију,да је човјек настао мајмуна?Тако тврди један дио науке. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Valda na osnovu ispitivanja ogromnog broja uzoraka živih ljudi jednog drugog i trečeg naroda, i onda to uporedio sa genima ilira i to je to.Tako se to radi.Moj šura je imao sličan magistarski rad i vjeruj mi , fascinantna znanost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ја не спорим да има истине у генетици али није она апсолутна.Све што вам тражим јесте метод.Да ми покажете како се дошло до закључака да је то илирси ген.Нису научници тек тако бубнули. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Karađorđe, ogromna je razlika između naučne činjenice i teorije.Teorija je ono što nije upotpunosti ispitano i postoji mogučnost da bude ispravna ili neispravna.Za darvinovu teoriju evolucije se nekažer da je činjenica nego kaže teorija.Onog dana kada ju je napisao, islam ju je zanegirao kao i današnja nauka.Dok činjenica je ono što je zasnovano na dokazu koji je neupitan.I tu se nema šta dodati.Očito je da ti to možda nije jača strana,stoga ti savjetujem da više malo pročitaš o tome.Knjiga je dosta napisano o tome.Vidjećeš neiscrpno more.De mi reci kada si već spomenuo tu teoriju evolucije ima li kakav zvaničan stav crkve o tome.Mi muslimani to smatramo glupošću! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Naravno da nisu , na tome se zvanja dobijaju u genetici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 čini mi se da se katolička crkva nije baš oglasila ništa po tome pitanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Karađorđe, ogromna je razlika između naučne činjenice i teorije.Teorija je ono što nije upotpunosti ispitano i postoji mogučnost da bude ispravna ili neispravna.Za darvinovu teoriju evolucije se nekažer da je činjenica nego kaže teorija.Onog dana kada ju je napisao, islam ju je zanegirao kao i današnja nauka.Dok činjenica je ono što je zasnovano na dokazu koji je neupitan.I tu se nema šta dodati.Očito je da ti to možda nije jača strana,stoga ti savjetujem da više malo pročitaš o tome.Knjiga je dosta napisano o tome.Vidjećeš neiscrpno more.De mi reci kada si već spomenuo tu teoriju evolucije ima li kakav zvaničan stav crkve o tome.Mi muslimani to smatramo glupošću! Хм...не.Значи по вама је теорија релативитета нетачна јер је теорија? Ви мијешате хипотезу са теоријом,то што се рекли за теорију је хипотеза или мишљење.Теорија је ово Теорија, у филозофији, представља апстрактно, уопштено знање о неком проблему које је резултат трагања за истином. У емпиријским наукама, систем међусобно повезаних и усклађених тврдњи који настаје сажимањем и генерализацијом низова парцијалних емпиријских налаза, као и смисаоном интеграцијом већег броја проверених чињеница, хипотеза и закона који се односе на једну област стварности. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0 Дакле,еволуција,или њен дио јесте базиран на чињеницама јер се промјене унутар организама заиста дешавају. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Оно што ја вама тражим је да ми ви покажете метод испитивања у генетици:конкретно,како се дошло до закључка да се ради о илирском гену? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Sada vi meni definiciju od slova do slova, na to sam i mislo pod teorijom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука