Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Naravno da me zanima.Ali naučno ne emotivno.Profesija ne trpi osim činjenice.U tom kontekstu prihvatam činjenice.Vaša lična tvrnja mi ne predstavlja dokaz na polju nauke! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Naravno da me zanima.Ali naučno ne emotivno.Profesija ne trpi osim činjenice.U tom kontekstu prihvatam činjenice.Vaša lična tvrnja mi ne predstavlja dokaz na polju nauke!У том случају да почнемо од успостављања поверења, ево ја верујем да сте ви овде причали истину, да ли Вам је то довољно за почетак? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ево имате конкретан податак везан за попис књажевине ЦрнеГгоре из 1909 године кад су се муслимани декларисали као Срби исламске вјероисповијести. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Da li su muslimani tada u tom vremenu imali pravo da se deklarisu osim kao srbi islamske vjeroispovjesti,ili hrvati islamske vjeroispovjesti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 С`обзирон да је био попис по националној основи декларисали су се по националности. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 trebaju nam stariji podaci, od tih podataka.Jer naša historija ne počinje 1909.Muslimani Bosne zna se kada su primili islam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Karađorđe, kada je islam došao u Bosnu?Kako su ljudi primili islam? Ko su starosjedioci Bosne? Da li je bilo srba u Bosni u to vrijeme i koliko? Kada su sagrađeni prvi ssrpski manastiri u Bosni? To su pitanja koja ako dobiju odgovore pomoći će nam da dođemo do istine po tom pitanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 ovo će nam pomoći:Dardagan Na osnovu genetskih analiza objavljenih od Stanford Univerziteta 2004 su stanovnici BiH ( Bosnian-BiH stanovništvo), sa ukupnom procentualnom sumom Haplogrupe I (Hg I) od 42%,na vrhu tabele Evropskog stanovništva. Zatim slijede, Švedska( 40.5%), Norveška( 40.3%), Danska( 38.7%), Slovenija( 38.2), Hrvatska( 38,1), Njemačka( 37.5%) itd.. Ovaj Interncionalno priznati rad, za razliku od analize D. Marjanovića, ukazuje da stanovnici Bosne i Hercegovine nisu porijeklom stari Slaveni niti da imaju znacajniji priliv toga gena. Stanovnici Hercegovine sa 63.83% I1b* gena, za razliku od stanovnika Bosne sa 52.2% I1b*, posjeduju nesto vise toga gena ali mutacija toga istoga gena (I1b*) dokazuje da je on nesto mladjeg datuma. Iz gore navedenih Izvora te i mnogih drugih internacionalno priznatih radova koji su analizirani ovih godina od strane Dipl. Biologa J. Apter i Svajcarske firme IGENEA je Genexpert i posjednica ove firme Inma Pazos dokazala: - Bošnjaci na tlu srednjovijekovne Bosne su potomci Ilira. - Bošnjaci su se kao prvi u ovom dijelu (BiH) naselili i asimiliraju poslije nadolazeće narode ( Slavene, Avare, Hrvate, Srbe ). - Bos. Hrvati su genetski gledano nesto bliži Slavenskim narodima nego Bošnjaci. - Bos. Srbi i Bos. Hrvati su genetski sličniji Bošnjacima nego Srbima ili Hrvatima. - Bošnjaci su nasljednici Ilira, dok su Srbi i Hrvati, genetski gledano, u 5 - 7. stoljecu naseljeni Slaveni. - Gen I1b* je kod Bos. Hrvata nesto brojniji, ali se oni ne mogu vidjeti kao naslijednici Ilira jer je mutacija toga gena mladja nego kod Bošnjaka. Naucnici navode da je procenat Slavenskog gena u Bosni i Hercegovini( 15%) manji nego u Njemackoj te da ostalih 85% cine u najvecem broju ilirski, germanski i keltski geni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 ovo je nauka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Не знам што је проблем са овим подацима.Они показују да су муслимани себе сматрали Србима исламске вјероисповијести. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 ovo će nam pomoći:Dardagan Na osnovu genetskih analiza objavljenih od Stanford Univerziteta 2004 su stanovnici BiH ( Bosnian-BiH stanovništvo), sa ukupnom procentualnom sumom Haplogrupe I (Hg I) od 42%,na vrhu tabele Evropskog stanovništva. Zatim slijede, Švedska( 40.5%), Norveška( 40.3%), Danska( 38.7%), Slovenija( 38.2), Hrvatska( 38,1), Njemačka( 37.5%) itd.. Ovaj Interncionalno priznati rad, za razliku od analize D. Marjanovića, ukazuje da stanovnici Bosne i Hercegovine nisu porijeklom stari Slaveni niti da imaju znacajniji priliv toga gena. Stanovnici Hercegovine sa 63.83% I1b* gena, za razliku od stanovnika Bosne sa 52.2% I1b*, posjeduju nesto vise toga gena ali mutacija toga istoga gena (I1b*) dokazuje da je on nesto mladjeg datuma. Iz gore navedenih Izvora te i mnogih drugih internacionalno priznatih radova koji su analizirani ovih godina od strane Dipl. Biologa J. Apter i Svajcarske firme IGENEA je Genexpert i posjednica ove firme Inma Pazos dokazala: - Bošnjaci na tlu srednjovijekovne Bosne su potomci Ilira. Ово је произвољно јер илирски ген није сачуван у цјелости па да се зна ко колико има илирског гена. И,какви Бошњаци?Бошњаци су настали деведесетих година као посебан ентитет босанских муслимана. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ovdje nauka govori drugačije.Moja supruga je historičar, moj šura je magistar genetike, ja sam čovjek koji voli nauku.Ono što nauka potvrdi, historijske činjenice pokažu ja to prihvatam.Da historiske činjenice govore drugačije, valjda si mogao do sada karađorđe kod mene primjetiti da to ne bi bio problem za mene prihvatiti.Moj jedan od pradjedova je bio nemusliman, ali koje je vjere bio, kojeg naroda pripadao nauka što dokaže prihvatam.Sve ostalo su naginjanja na lijevu ili na desnu stranu.Pametan si čovjek i ovo ti je sigurno jasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Наравно да ми је јасно,али треба поћи од тога да наука полази од претпоставки.Ајмо логички:да ли је сачуван илирски ген? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Gen se može izvaditi iz bilo kojeg djela tjela čovjeka.Skeletnih ostataka ilira je svuda po Evropi i čudi me kako to nisi znao! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Уопште ја то не спорим него постављам питање је ли то уопште илирски ген?Имамо ли ми данас једног живог чистог илира? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука