Jump to content

Наши муслимани су заправо Срби.

Баба

Препоручена порука

Не треба посматрати из тог угла.Треба посматрати на тај начин да кад слиједимо Христа да смо у благослову.

Што не значи да те пали свет неће убити тело и сл. јер највећи човекомрзац је увек присутан на овоме свету и никад не мирује. Нарочито је деструктиван према онима који следе Христа. Али ту, убиством тела нашег, се његова "снага" и "моћ" завршавају. Душа Божијом благодаћу наставља да живи и благо оној души која за Христа и Истину пострада.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Да оставимо право и  земаљске законе? Ја свакако нећу, ти можеш,али, онда имаш обавезу да се одрекнеш држављанства,личних докумената, немаш право на судску заштиту, на имовину, на заснивање радног односа, на склапање уговора и на још много тога...баш ме занима како ћеш без закона функционисати,брате...

Ево замке у коју је упао човек, коме је индивидуализам постао основни постулат.

Ето, ту лежи супротност хришћанском ставу о саборности.

Прокламовани индивидуализам обећава слободу избора али само као одузимање дела туђе слободе.

Данас је слободно изразити своју накарадну сексуалну оријентацију,

а онда у таквом окружењу слободно васпитавати децу. Лудост.

Имамо слободу да искажемо своју националну припадност само ако

та новоизмишљена нација разара биће истинитог историјског народа.

Подели на овим сајтовима

Не треба посматрати из тог угла.Треба посматрати на тај начин да кад слиједимо Христа да смо у благослову.

Што не значи да те пали свет неће убити тело и сл. јер највећи човекомрзац је увек присутан на овоме свету и никад не мирује. Нарочито је деструктиван према онима који следе Христа. Али ту, убиством тела нашег, се његова "снага" и "моћ" завршавају. Душа Божијом благодаћу наставља да живи и благо оној души која за Христа и Истину пострада.

Ја вјерујем да ђаво не може да убије ни тијело јер је смрт нужност а ђаво није крив за њу.Истина,он ће да нас наводи на њу али не може да нам убије ни тијело ни душу а његове прогоне треба да примамо са радошћу јер смо онда сигурно у благослову.Ако нас он мрзи онда нас БОГ итекако воли  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Да оставимо право и  земаљске законе? Ја свакако нећу, ти можеш,али, онда имаш обавезу да се одрекнеш држављанства,личних докумената, немаш право на судску заштиту, на имовину, на заснивање радног односа, на склапање уговора и на још много тога...баш ме занима како ћеш без закона функционисати,брате...

Ево замке у коју је упао човек, коме је индивидуализам постао основни постулат.

Ето, ту лежи супротност хришћанском ставу о саборности.

Прокламовани индивидуализам обећава слободу избора али само као одузимање дела туђе слободе.

Данас је слободно изразити своју накарадну сексуалну оријентацију,

а онда у таквом окружењу слободно васпитавати децу. Лудост.

Имамо слободу да искажемо своју националну припадност само ако

та новоизмишљена нација разара биће истинитог историјског народа.

Само још да ми објасниш како везе има индивидуализам и саборност, са државним законима и прописима? 0104_cheesy  Или,хоћеш да кажеш, да за тебе закони Републике Србије- не важе, јер ти ниси ''индивидуалиста'' (?!)  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Имамо слободу да искажемо своју националну припадност само ако та новоизмишљена нација разара биће истинитог историјског народа.

Историјског и историјски Христовог (православног) народа који је многима кроз историју био трн у оку а и данас је. Борба за слободу и достојанство од Бога дарованих прије свега - тако преживесмо векове до данас. Јесмо ли зато будале брате Карађорђе, што смо до сада дух антихриста непогрешиво препознавали и борили се против њега по било коју цену?

Подели на овим сајтовима

Само још да ми објасниш како везе има индивидуализам и саборност, са државним законима и прописима? 0104_cheesy  Или,хоћеш да кажеш, да за тебе закони Републике Србије- не важе, јер ти ниси ''индивидуалиста'' (?!)   :drugarstvo:

Теби и да се то објасни брате Шалом џаба је, јер си већ унапред одлучио да одбациш то објашњење. Једино ћеш можда мало исмејати саговорника уз  joooj и сличне глупости. Послушај понекада шта ти искуснија браћа православни Срби имају рећи, а мало мање слушај оне који те "чешу по ушима".

Подели на овим сајтовима

Имамо слободу да искажемо своју националну припадност само ако та новоизмишљена нација разара биће истинитог историјског народа.

Историјског и историјски Христовог (православног) народа који је многима кроз историју био трн у оку а и данас је. Борба за слободу и достојанство од Бога дарованих прије свега - тако преживесмо векове до данас. Јесмо ли зато будале брате Карађорђе, што смо до сада дух антихриста непогрешиво препознавали и борили се против њега по било коју цену?

Не знам какве везе има антихрист са овим али ајде:то што смо прогоњени није кривица само других него херметичка затвореност нас Православних који смо помало и заостали у односу на запад кад се узме у обзир та интелектуална ширина.Чист примјер је долазак католичког профсора да предаје на ПБФ у Београду:дигла се галама ко да је дошао са тапиом да нас преведе у католицизам а људи не разумију да требају да употријебе тога професора да га изрешетају питањима и да науче нешто о римокатолицима.Е због таквих канцеларијских теолога и теолога који су теолози ради појања ми никад нећемо моћи да напредујемо јер нећемо моћи да имамо свештенике и теологе који су широки у образовању.

Кад је могао Никодим Милаш да се школује код католика,што не могу наши богослови?

Дакле,није нам крив ``сумрачни и апокалиптични запад``него смо ми кривци самима себи.

Подели на овим сајтовима

Дакле,није нам крив ``сумрачни и апокалиптични запад``него смо ми кривци самима себи.

Е па ти онда буди мало сам себи крив. Ја баш нећу. Из ината.  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Знаш како,као што нас запад не може спасити тако нам ни запад спасење не може одузети.Оћемо ли спасење зависи искључиво од нас. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

zamolio bih nekoga ko zastupa mišljenje da su muslimani poislamljeni srbi! Neka donese argumente.Argumenti su historijske činjenice po ovom pitanju.Ja lično znam da je neko od mojih predaka prešao na islam, ali ko je on bio ne znam.Možda je bio turčin, možda arapin, možda šiptar a možda i srbin.Nebitno ko je samo bih volio da mi neko sa historijskim činjenicama to dokaže! Hvala

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

zamolio bih nekoga ko zastupa mišljenje da su muslimani poislamljeni srebi! Neka donese argumente.Argumenti su historijske činjenice po ovom pitanju.Ja lično znam da je neko od mojih predaka prešao na islam, ali ko je on bio ne znam.Možda je bio turčin, možda arapin, možda šiptar a možda i srbin.Nebitno ko je samo bih volio da mi neko sa historijskim činjenicama to dokaže! Hvala

Није сврха ове теме да вас понизи, напротив, али можете ли нам овде рећи ,

да ли сте спремни да сазнате, односно желите ли да знате ко су били ваши преци,

и да ли ћете после тога кориговати став према неком од народа за који се испостави да му припадате.

Подели на овим сајтовима

zamolio bih nekoga ko zastupa mišljenje da su muslimani poislamljeni srebi! Neka donese argumente.Argumenti su historijske činjenice po ovom pitanju.Ja lično znam da je neko od mojih predaka prešao na islam, ali ko je on bio ne znam.Možda je bio turčin, možda arapin, možda šiptar a možda i srbin.Nebitno ko je samo bih volio da mi neko sa historijskim činjenicama to dokaže! Hvala

Ево имате Црну Гору.

Подели на овим сајтовима

Slušaj me bolan, ja nisam iskompleksiran time ko je bio moj predak,čovjek sam koji prihvata realnost.Realnost je takođe da neki od tvojih predaka je iz neke možda varvarske vjere prešao na hriščanstvo! Svi smo vi potomci Adamovi.ali zamolio bih naučni pristup, volim historiju, to mi je specijalnost, supruga mi studira historiju.Želio bih da naučim nešto što ne znam.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Slušaj me bolan, ja nisam iskompleksiran time ko je bio moj predak,čovjek sam koji prihvata realnost.Realnost je takođe da neki od tvojih predaka je iz neke možda varvarske vjere prešao na hriščanstvo! Svi smo vi potomci Adamovi.ali zamolio bih naučni pristup, volim historiju, to mi je specijalnost, supruga mi studira historiju.Želio bih da naučim nešto što ne znam.

Нема потребе за психоанализом, питање је јасно, да ли ви желите да се суочите са тиме ко је био ваш предак или вас то не занима?
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...