Jump to content

Наши муслимани су заправо Срби.

Баба

Препоручена порука

АЛО ДАНАС

Arapska televizija Al Džazira snimila dokumentarni film o Karadžiću

Dabićeva komšinica radila za Interpol!

Subota - 27.02.2010

Neverovatna priča o skrivanju Radovana Karadžića alijas dr Dragana Dabića dobila je juče svoj novi holivudski momenat. Prema izjavi portparola Tužilaštva za ratne zločine Bruna Vekarića, datoj TV stanici „Al Džazira“, dr Dabić se svaki dan viđao sa operativkom Interpola!

- Interesantno je da se Karadžić sakrivao u stanu gde mu je prva komšinica bila osoba koja je radila za Interpol. Svakog jutra kada bi upalila kompjuter videla bi slike i likove tri najtraženija begunca na svetu: Osame bin Ladena, Radovana Karadžića i Ratka Mladića. Ali, svakog jutra kada bi otvorila vrata rekla bi „dobro jutro“ svom komšiji Dabiću, a on bi joj odgovorio isto tako pristojno - prenosi „Al Džazira“.

I sam Karadžić je za arapsku TV stanicu, koja je snimila specijalnu emisiju o njemu, svedočio o svom „čudesnom i tajnom životu u Beogradu“.

- Ni u jednom momentu se nisam plašio. Postoji izreka da onaj ko umire od straha umre mnogo puta. Živeo sam - nisam umro. Kao doktor Dabić nisam uradio ništa što Karadžić ne bi... Imao sam nesrećnu ulogu u nesrećnom ratu u nesrećnoj zemlji. Bio je to rat među Srbima, jer bosanski muslimani su Srbi koji su usvojili islam pod turskom vlašću. Nije bilo u našem interesu da budemo neprijatelji - rekao je Karadžić za „Al Džaziru“.

B. R.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Стварно је био ликчина онај доктор Дабић.

Да су паметни они у Хагу да пусте др Караџића и да му наметну опет тај идентитет др Дабића,

мислим као казну, и да га пусте да се врати у блок 45 Јој што би порастао промет у Лудој кући,

а што је  најглавније морали би престати да уваљују млако пиво. Замислите дођу неки шеици,

и ајде докторе да нас поведеш на пиво, он у Луду кућу, а пиво млако, па где то иде.

Или дође Ејуп Ганић у посету и носи слике Дбровољачке а из времена братства,

а др Дабић му послужи кафу из аутомата, не долази у обзир, јок.

Ејупе не бој се биће у филђану, само ти мили наш дођи, еда ће и доктор баксем поитати.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хај болан, не тјерајте шућур Алаху! Озбиљна је тема.

Enise, ova hanuma je riba strasna, ali visoka 186, tako da joj se ne valja zamjerat, jer te moze nogom za vrat sklepit. Djevojka je vjecna borilackim vjestinama i zna da mlatara nogama ka hilikopter.

Nju mozes komplimentima pridobit, najlakse.

Ali ako je pridobijes, ne smijes je cerat da nosi feredzu.

Toliko od mene brate Enise, potomce velikija srpskija vojskovodja i boraca za svetu vjeru pravoslavnu.

Подели на овим сајтовима

Вукице (алијас Вукман), ај матере ти не глупетај. Никако да упамтиш да сам висока 188, не 186 сантима. И болан, шта ме рекламираш, ја сам удата. Замисли кад би неко твоју хануму рекламир'о?

Подели на овим сајтовима

klinac

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Da li je moguce da je takav junak medju nama,ja mislio samo ljubitelj prirode kad ono klinac

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Или су Хрвати пошто се здушно служе хрватским новоствореним речником?

Зашто желе да одсеку сваку везу са Србима. Да ли је то због гриже савести? Или?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Цитат

kompleksi nikad dostignute visine Srba.Kkava savest,mrznja!
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

kompleksi nikad dostignute visine Srba.Kkava savest,mrznja!
Одакле толика мржња? Нас Бог није кодирао да мрзимо као они и још неки (не бих о њима да

не "спамујем тему" 8084.gif). Преко чега смо све прешли, то не би и један народ.

Зашто не укину српски језик па уведу турски и да им буде угођај комплетан?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

moja rodica u klagenfurtu studira slavenske jezike. tu ima predmet bhs. bosanski, hrvatski i srpski.

izmedju ostalog je ucila da se na bosanskom jeziku rijec so kaze tuzla.

a tuzla je nastalo ime od vremena turaka i ona znaci so.

e sad, ja sam rekao rodici da pita profesora hoce li reci mami kad presoli jelo: e kevo pretuzlila si jelo, jeste ovo jelo pretuzleno  8084.gif

Подели на овим сајтовима

Цитат

Da li je moguce da je takav junak medju nama,ja mislio samo ljubitelj prirode kad ono klapklap

Шта ти је, па он је контраверзна личност, упадљиво сув а дебео  klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' />

Колико година смо долазили на његове седељке и ништа да приметимо ... Драган Дабић је живео улаз поред.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...