Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Kako to moze da bude nepoznat tacan broj civilnih zrtava? Lepo prebrojis mrtve u ta tri meseca, ko je poginuo od bombe - taj je civilna zrtva. Mislis malo je? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саласије Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Ne smatrajte da su svi ljudi idioti koji će skočit na sve što im se naserviruje. Tako to s tim bude mili Salasije. Nisu svi ljudi sa IQ tikve. Али ипак наседају на оно, шта им се сервира - очигледно! feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Mislis malo je? Ne mislim nista, nego pitam kako moze da bude "nepoznat" ja sam citao da je oko 1000 i nesto civilnih zrtava, a ovaj link koji Feeble izbca kze nepoznt. Pa mi je to cudno kako ne mogu da utvrde broj zrtava bombardovanja... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Nazalost, kako grizli rece, nije do branjenja Amera i napdanja Rusa, vec zdravog razuma. Nezdrav razum previse pozitivnih gluposti lupeta o Rusima i negativnih o Amerima, pa ispada kao da mi branimo Amere a kudimo Ruse. Samo odgovaramo na glupve izjave vezane za Amere i Ruse. Znaci zdrav razum je ubijanje Srba? pa onda ste u pravu za Ruse da nista ne valjaju, ni malo nas ne ubijaju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Ne mislim nista, nego pitam kako moze da bude "nepoznat" ja sam citao da je oko 1000 i nesto civilnih zrtava, a ovaj link koji Feeble izbca kze nepoznt. Pa mi je to cudno kako ne mogu da utvrde broj zrtava bombardovanja... jesi li nekada cuo da su neki ljudi nestali pa se ne zna jesu li zivi i mrtrvi? poplave, zemljotresi , bombardovanja ... Ono, ne nadju coveka ni zivog ni mrtvog .... Pa onda ne znas da li se u Obrenovcu udivano 100 ili 50, fali 100 a nadjeno 50 tela .... I u takvoj situaciji koliko se ljudi udavilo u poplavama u Obrenovcu? 50 ili 100? ( Moram malo da ti crtam ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 I tako, cilj im je bio da smaknu Milosevica i zbog toga su ubili 2500 ljudi. Odakle ti to? Bilo je oko deset puta manje od te cifre (ne racunajuci vojsku, policiju i onu kolonu Albanaca na Kosovu). Ta cifra je otprilike tacna koliko je tacno da se operacija zvala 'Milosrdni andjeo'... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Odakle ti to? Bilo je oko deset puta manje od te cifre (ne racunajuci vojsku, policiju i onu kolonu Albanaca na Kosovu). Ta cifra je otprilike tacna koliko je tacno da se operacija zvala 'Milosrdni andjeo'... oooooo vidi jarana ...pa da oni su ustvari bacali nove srbe sa padobranima a ne bombe tako da nas je bilo jos vise posle bombardovanja ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Odakle ti to? Bilo je oko deset puta manje od te cifre (ne racunajuci vojsku, policiju i onu kolonu Albanaca na Kosovu). Ta cifra je otprilike tacna koliko je tacno da se operacija zvala 'Milosrdni andjeo'... Nisam ja izmislio, evo i na Politici spominju slicne brojke "Zvaničnog podatka o broju stradalih civila u NATO bombardovanju još nema, iako je od početka vazdušnih udara na SR Jugoslaviju prošlo 11 godina. Procene se kreću od 500 do 2.500 poginulih, najčešće se pominje broj od oko 2.000 žrtava, a pre nego što bi se uopšte i došlo do što preciznijeg podatka trebalo bi rešiti i neke nedoumice oko same metodologije popisa stradalih civila." http://www.politika.rs/rubrike/vesti-dana/Zrtve-NATO-bombardovanja-josh-nisu-prebrojane.lt.html A to da li je Milosrdni Andjeo ili kako god je uopste nebitno, ako su ubili i jednog civila bez ikakvog razloga - mnogo je. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Управо овим се ради на Русофобији! Данашњи Руси су исти као некадашњи Совјетски Савез. Противник који је опет ојачао, и кога треба зауставити. Ова прића о Украјини је толико једнострана, да уопште нећу да се упуштам на тај ниво. Ma stvarno? http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2014030067 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Nezdrav razum previse pozitivnih gluposti lupeta o Rusima i negativnih o Amerima, pa ispada kao da mi branimo Amere a kudimo Ruse. Могао би, истине ради, да замениш места придевима...онда би реченица била у потпуности тачна. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 oooooo vidi jarana ...pa da oni su ustvari bacali nove srbe sa padobranima a ne bombe tako da nas je bilo jos vise posle bombardovanja ... nemoj da si grub prema aurori, ipak je to zenska dusa, krhka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Могао би, истине ради, да замениш места придевима...онда би реченица била у потпуности тачна. Tako da je recenica poprilicno tacna.. medjutim rusofilija, kao i svaka druga vrsta zaljubljnosti gleda stvari ruzicastim naocarima. Te, ne vidi ispravnost te recenice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Nisam ja izmislio, evo i na Politici spominju slicne brojke "Zvaničnog podatka o broju stradalih civila u NATO bombardovanju još nema, iako je od početka vazdušnih udara na SR Jugoslaviju prošlo 11 godina. Procene se kreću od 500 do 2.500 poginulih, najčešće se pominje broj od oko 2.000 žrtava, a pre nego što bi se uopšte i došlo do što preciznijeg podatka trebalo bi rešiti i neke nedoumice oko same metodologije popisa stradalih civila." http://www.politika.rs/rubrike/vesti-dana/Zrtve-NATO-bombardovanja-josh-nisu-prebrojane.lt.html A to da li je Milosrdni Andjeo ili kako god je uopste nebitno, ako su ubili i jednog civila bez ikakvog razloga - mnogo je. Ma nasi mediji su ti... Mislim da bih mogao i da nabrojim gde su sve civili nastradali, nemoguce da je 2500.Ali kao sto si rekao, samo jedan covek da nastrada je katastrofa... :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 nemoj da si grub prema aurori, ipak je to zenska dusa, krhka... Ja mislim da su i njega izbacili ameri sa padobranom ... To su te... te ...tempirane ... bombe ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 A to da li je Milosrdni Andjeo ili kako god je uopste nebitno, ako su ubili i jednog civila bez ikakvog razloga - mnogo je. A jel u redu pricati da su drzali decu na ninasu i da su gadjali decu, ili je to ok? posto se prica o americi, sve je dozvoljeno? Pa i lupetanje? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука