Гости Guest Оливера Написано Фебруар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ova Tavita, šta imate od toga, bona imam i ja materijala i materijala da ih navedem da bih podsticao mržnju, puno više, ali ja pokušavam da oni koji su ovdje da se zbližavaju a vi imam osječaj kao da želite reči, srbi, muslimani su fanatici kojima je osnovni cilj silovati srpkinje.Nema smisla.Ako sam pogrešio izvinjavam se! Сигурно јесте, јер не знате Тавиту...она је пуна љубави према свакоме :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Neki ljudi žive u prošlosti, nekima kao da vrijeme ide unazad.Zločinac je osoba koja je počinila zločin, aparatura koja je to naredila a nikako nikako nikako nikako narod iz kojeg potiče taj zločinac.Nemojte ljudi o prošlosti, kada jeugodna i bolna.Zamolio bih vas da pročitate knjigu: Molila sam da me ubiju.Nedaj bože to nikome. :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: 0102_laugh Inače, postoji u Krivičnom pravu jedan izuzetan institut: subjektivne individualne odgovornosti. Za djelo može odgovarati samo lice koje ga je počinilo, i koje je za isto krivo, nikako neko drugi... :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ova Tavita, šta imate od toga, bona imam i ja materijala i materijala da ih navedem da bih podsticao mržnju, puno više, ali ja pokušavam da oni koji su ovdje da se zbližavaju a vi imam osječaj kao da želite reči, srbi, muslimani su fanatici kojima je osnovni cilj silovati srpkinje.Nema smisla.Ako sam pogrešio izvinjavam se! Svakako da ima materijala na svim stranama... sve je to jedno te isto, ZLO. Treba ga nazvati,dakle pravim imenom,a ne skrivati ga iza termina ''odbrana naroda'', ''nacionalni interesi'', ''preci'', ''istorija'', i sl... Nema razlikе među počiniteljima zločina- vjera,nacija,narodnost ili državljanstvo ih ni u najmanjoj mjeri ne mogu opravdati! Slažem se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Подржао бих само ако би њихов партнер желео да пређе у Православље.А у другом или трећем случају(да она/он пређе у њихову веру) бих поступио исто као отац у причи о блудном сину. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ova Tavita, šta imate od toga, bona imam i ja materijala i materijala da ih navedem da bih podsticao mržnju, puno više, ali ja pokušavam da oni koji su ovdje da se zbližavaju a vi imam osječaj kao da želite reči, srbi, muslimani su fanatici kojima je osnovni cilj silovati srpkinje.Nema smisla.Ako sam pogrešio izvinjavam se! Члан samo dijalog, се грдно вара ако мисли да ће на овом форуму оставити утисак пацифисте.О својим моралним начелима он нас је обавестио приступном (али не само првом) беседом, подсетићу: uvaženi gospodine Dejane, ne mogu da vjerujem, poredite Hristosa sa Ratkom Mladićem.Ubicom, čovjekom monstrumom.Divan li je govor mog prijatelja Dragana iz Beograda: Ja se ponosim što sam srbin.Ali me je stid što je iz takvog divnog naroda nikao takav zločinac poput Ratka Mladića, i Karadžića koji će biti vjećna mrlja na historiji moga naroda.Dejane molimte, ako djeliš stavove sa Ratkom Mladićem , molim te nemoj ga porediti niukom kontekstu sa Isussom,ili Isaom a.s. Mislim da je to hajde da budem blag koliko mogu krajnje neozbiljno, neodgovorno, a i neljudski.(Ако модератор одлучи да јо ово оф топик молио бих да сачува док не покренем нову тему)samo dijalog рече да се бави и образовним радом а и да има форум који се бави међурелигијским дијалогом, али нам још није оставио линк ка том форуму,зашто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 хероје рата-какав само парадокс... За мене су хероји рата они који су примили избеглице,и били људи,па тек онда припадници одређене нације. Сетимо се +блаженопочившег патријарха Павла. На жалост,тај изврнут систем вредности кафкијански је од пса рата направио хероја рата. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 samo dijalog рече да се бави и образовним радом а и да има форум који се бави међурелигијским дијалогом, али нам још није оставио линк ка том форуму,зашто? И ја бих волео да се тај линк постави. Искрено (немо' ме бриснете) БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Ova Tavita, šta imate od toga, bona imam i ja materijala i materijala da ih navedem da bih podsticao mržnju, puno više, ali ja pokušavam da oni koji su ovdje da se zbližavaju a vi imam osječaj kao da želite reči, srbi, muslimani su fanatici kojima je osnovni cilj silovati srpkinje.Nema smisla.Ako sam pogrešio izvinjavam se! Прихватићу извињење. јер јесте погријешили. никакву ја мржњу не будим. Ја само отворено говорим. Ви, имате нешто против? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Па причајмо отворено. Говоримо. Сви нешто ћутимо па пребацујемо послије, не мислим буквално на Вас. Ви апсолутно не знате шта сам ја хтјела рећи, а то што сте навели је тотално супротно. Вара вас осјећај, тачније. Уз дужно поштовање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 "uvaženi gospodine Dejane, ne mogu da vjerujem, poredite Hristosa sa Ratkom Mladićem.Ubicom, čovjekom monstrumom.Divan li je govor mog prijatelja Dragana iz Beograda: Ja se ponosim što sam srbin.Ali me je stid što je iz takvog divnog naroda nikao takav zločinac poput Ratka Mladića, i Karadžića koji će biti vjećna mrlja na historiji moga naroda.Dejane molimte, ako djeliš stavove sa Ratkom Mladićem , molim te nemoj ga porediti niukom kontekstu sa Isussom,ili Isaom a.s. Mislim da je to hajde da budem blag koliko mogu krajnje neozbiljno, neodgovorno, a i neljudski." Да. Сјетих се сада док читам ово.. мој друг је исто рекао, муслиман "Поносим се што сам муслиман, и држим своје вјере, али ме срамота свог обузме када се сјетим имама Мустафе Церића.. или Атифа Дудаковића.." А што се вашег дијалога тиче, надам се да неће бити говор као , 2. септембра у Рогатици, у Републици Српској, приликом отварања обновљене Шуџаудинове џамије. - Овако кад вас видим, не могу да препознам који је Бошњак, а који Турчин, јер сви сте исти, као да вас је једна мајка родила. Овдје морамо бити једно, не можемо бити двоје и зато предлажем да сви ми овдје будемо Турци. Нас овдје зову Турцима, ми вичемо да нисмо и све што више вичемо да нисмо, они све више вичу да јесмо. И ми јесмо Турци, по нашем повијесном сјећању, повијесном одређењу, идентитету ислама који су нам Турци донијели. Aли, ми смо и Бошњаци. Тако рече Церић :smiley: Ништа ја мој човјече нећу. Али ми не можеш изврати ријечи. Кажете "Могу и ја свашта показати..." Хајде. Још сте додали "И више..." Како више :smiley: Јесу ли то Срби нешто "више радили..." Или ћете ми као Сеад Јашевић, "под нос гурати" статистике, ко је колико побио, па да видим да су Срби више. Јес, "сажвакала" бих причу да нисам из Босне. да нисте стајали са стране и бројали? Него. ево. очигледно да дијалог и не иде. Шта сте хтјели рећи, реците... Саааамо отворено и реално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Uvažena, nije u skladu s temom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 2, 2010 Пријави Подели Написано Март 2, 2010 Uvažena, nije u skladu s temom., Уважени, само сам одговорила на ваш погрешан закључак. Свако добро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 ја се онда запитам човјече каква младост, шта је ово? Боље да се више баве собом, учењем,моралним поправљањем и уздизањем, својом породицом-да виде како да помогну родитељима, брату,сестри, баби и дједу- него да машу са заставама и пјевају ''патриотске''(мало сјутра су патриотске!) пјесме.... "Не бојте се Српкиње, нећемо вас тући, него ћемо свући и за "----" вући" патриотска, аха.... да простите, морала сам. Нико се доле не бави собом. Слабо да је тако. јој једном ћете доћи, па ето.... ја са бројаницом на руци чекам да ми кафу донесе дуже него што треба, или кад сам у куповини са другарицама кад ми се име помене, нека зовне, одмах слиједи одмјеравање.. Nemojte molim vas sada će ispasti da su muslimani silovali u ratu srpkinje, nije moralno takvo govoriti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Хоћете ли Ви први да престанете, и кад вам се већ не допада тема да је окренете у другом току? Хе, како да не 0203_cool Сигурно нису dada Наравно да јесу! и познајем многе. ипак сам ја дуго на тим крајевима. А Вас ћу сада замолити, када сте већ професор, не глумите, и сами промјените тему. Нећемо о овоме даље. Када извлачите непотребно. Да не спамујем тему више. Држите се наслова. И ја ћу. Свако добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Ova Tavita, šta imate od toga, bona imam i ja materijala i materijala da ih navedem da bih podsticao mržnju, puno više, ali ja pokušavam da oni koji su ovdje da se zbližavaju a vi imam osječaj kao da želite reči, srbi, muslimani su fanatici kojima je osnovni cilj silovati srpkinje.Nema smisla.Ako sam pogrešio izvinjavam se! Члан samo dijalog, се грдно вара ако мисли да ће на овом форуму оставити утисак пацифисте.О својим моралним начелима он нас је обавестио приступном (али не само првом) беседом, подсетићу: uvaženi gospodine Dejane, ne mogu da vjerujem, poredite Hristosa sa Ratkom Mladićem.Ubicom, čovjekom monstrumom.Divan li je govor mog prijatelja Dragana iz Beograda: Ja se ponosim što sam srbin.Ali me je stid što je iz takvog divnog naroda nikao takav zločinac poput Ratka Mladića, i Karadžića koji će biti vjećna mrlja na historiji moga naroda.Dejane molimte, ako djeliš stavove sa Ratkom Mladićem , molim te nemoj ga porediti niukom kontekstu sa Isussom,ili Isaom a.s. Mislim da je to hajde da budem blag koliko mogu krajnje neozbiljno, neodgovorno, a i neljudski.(Ако модератор одлучи да јо ово оф топик молио бих да сачува док не покренем нову тему)samo dijalog рече да се бави и образовним радом а и да има форум који се бави међурелигијским дијалогом, али нам још није оставио линк ка том форуму,зашто? Forum je na facebooku. ja i uvaženi sveštenik Ljubiša Kostić smo administratori tog foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука